Dinledim ben zaten o şarkıyısen yeni mi duyuyon yoksam sen dinlede ezberle
Hoşgeldin alisha biz burda stresten birbirimize sataşıyoz işte sen neler yapıyon yine temizliğe girişmişin kolay gelsin
çok geçmiş olsun canım, bi kurtulamadınız bu aralar hastaneden yaa.. nasıl gidiyo ki tedavisi :26:yok tatlım pek yoğun sayılmaz ama dün mesela babamın yanındaydım. yine acile kaldırdık yüksek ateş vs. Adamcağız bi toplayamadı kendini. 10 gündür evde olduğundan beri iyiydi, dün sabah yine ateşlenmiş bi anda. h.sonu da dersim var 5 gibi evde olurum 2 gün de.
evet evet yeni duyuyorum, emredersin tatlım ezberlerim :))Dinledim ben zaten o şarkıyısen yeni mi duyuyon yoksam sen dinlede ezberle
Hoşgeldin alisha biz burda stresten birbirimize sataşıyoz işte sen neler yapıyon yine temizliğe girişmişin kolay gelsin
yok tatlım pek yoğun sayılmaz ama dün mesela babamın yanındaydım. Yine acile kaldırdık yüksek ateş vs. Adamcağız bi toplayamadı kendini. 10 gündür evde olduğundan beri iyiydi, dün sabah yine ateşlenmiş bi anda. H.sonu da dersim var 5 gibi evde olurum 2 gün de.
Elfii, Zeynep Dizdar - Aşkın büyüsü şarkısını dinledin mi :)
dinlemediysen tavsiye edicem
Kalbimi seve seve sana veririm
Acıtma yeter ki ölebilirim
Öp desen öperim o dudağından
Yanarım ama güzelleşirim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yordunuz beni yaaaa. iki gündür sadece geçmişi okuyorum cevap yazmaya yoruluyorum o kadar yazıdan sonra
Kızlarr nabersiniz bakalım keyifler yerinde heralde elfi dışında. Cnm sıkmamaya çalış kendini ara ara bende de öyle bunalımlar oluyor oturup ağladığımı hatırlıyorum hatta. Hiçbi şey yapmak istemezdim sıkılırdım bunalırdım... sonra kendi kendine geçiyor nasıl oluyorsa. Süper bi eşin varonu düşün güçlü ol
Az önce geldim sayılır. Bi duşa girdim girmişken banyoyu temizledim fayanları duşakabini falan. Çamaşırları makinaya attım geldimmmm
böyle ol işte elfimCanım çok seviyorum o şarkıyı hemen açayım dinleyesim geldi :)
Ayşecim hoşgeldin bugün atıcam üstümden o negatifliği. bende ilk evlendiğim zamanlarda hep ailemi özlediğim için ağlamaklı modundaydım şimdide ağlama yok asık surat var ama bugün elimden geldiğince neşeli olucam hatta hemen zeynep dizdarı açarak başlayabilirim :))
stres yokkkkk no stress:)) ay canım napıyım her gün bi yere el atıyorum artık. Bi günde hepsi çıkmıyor tatil planlarınız başlamış maşallah. Hala bulamadınız dimi bi yer?
çok geçmiş olsun canım, bi kurtulamadınız bu aralar hastaneden yaa.. nasıl gidiyo ki tedavisi :26:
evet evet yeni duyuyorum, emredersin tatlım ezberlerim :))
geçmiş olsun canım allah şifa versin
stres yokkkkk no stress:)) ay canım napıyım her gün bi yere el atıyorum artık. Bi günde hepsi çıkmıyor tatil planlarınız başlamış maşallah. hala bulamadınız dimi bi yer?
Elfii, Zeynep Dizdar - Aşkın büyüsü şarkısını dinledin mi :)
dinlemediysen tavsiye edicem
Kalbimi seve seve sana veririm
Acıtma yeter ki ölebilirim
Öp desen öperim o dudağından
Yanarım ama güzelleşirim
kız, yeni değilki o şarkı :)
z.dizdar şarkılarını çok sevrim
şimdi bir ateş böceği gibi yanıyoruuumm arzularınlaaaa
aaaa markafonide çok güzel elbiseler varmış yaaa bazıları çok hoşuma gitti ama tükenmiş diyorOffff sanki tükenmemiş olsa cesaret edip alacak mıydım
Eşime sorsam napıcan interneti, gidip mağazadan alırız dicek. Ama bazılarının fiyatları baya uygunmuş 10 tl çekim de var hem. Biraz daha bakayım ben, beğenirsem güzel bi şey alırım belkimmm
yok tatlım pek yoğun sayılmaz ama dün mesela babamın yanındaydım. yine acile kaldırdık yüksek ateş vs. Adamcağız bi toplayamadı kendini. 10 gündür evde olduğundan beri iyiydi, dün sabah yine ateşlenmiş bi anda. h.sonu da dersim var 5 gibi evde olurum 2 gün de.
:26: :26: :26:ay evet sormayınnn. bugün doktoru gelmiş belki ameliyat edebiliriz demiş. İlk başta korktum ama ameliyat aslında iyi bi şey içinmiş. Bağırsakları dışarda torbalara bağlı demiştim ya, onları içeri alabiliriz artık demiş doktoru. Ama belki. İyileştiyse yani...Onu da karnını açmadan bilemeyecekler tabi. Bakalım ne olacak kızlar:44:
Ayşecim çok geçmiş olsun babacığına..
Ben tatil yeri buldum satın aldım bile :) Bodrumda bendis otel 4 gece.
Nektarcım bende yazayım :)
Yanarım ama güzelleşirim
zuzu çaktırma yeni keşfettiler
geçmiş olsun canım yaa..Allah acil şifalar versinn...inşallah tamamen iyi olucak sonuda
:26: :26: :26:
umarım iyiye gitmiştir herşey, hazır bakmak için açtıklarında bağırsakları alırlar olması gerektiği yere.. ay bağırsak hastalıkları en önemli yaa, şifa versin Allahım, dua edicem :44:
yeni demedim ki, ben yeni duydum dedim :26:kız, yeni değilki o şarkı :)
z.dizdar şarkılarını çok sevrim
şimdi bir ateş böceği gibi yanıyoruuumm arzularınlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?