2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dinledim ben zaten o şarkıyısen yeni mi duyuyon yoksamsen dinlede ezberle
Hoşgeldin alisha biz burda stresten birbirimize sataşıyoz işte sen neler yapıyon yine temizliğe girişmişin kolay gelsin

stres yokkkkk no stress :)) ay canım napıyım her gün bi yere el atıyorum artık. Bi günde hepsi çıkmıyor tatil planlarınız başlamış maşallah. hala bulamadınız dimi bi yer?

çok geçmiş olsun canım, bi kurtulamadınız bu aralar hastaneden yaa.. nasıl gidiyo ki tedavisi :26:

Dinledim ben zaten o şarkıyısen yeni mi duyuyon yoksamsen dinlede ezberle
Hoşgeldin alisha biz burda stresten birbirimize sataşıyoz işte sen neler yapıyon yine temizliğe girişmişin kolay gelsin
evet evet yeni duyuyorum, emredersin tatlım ezberlerim :))

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Canım çok seviyorum o şarkıyı hemen açayım dinleyesim geldi :)

Ayşecim hoşgeldin bugün atıcam üstümden o negatifliği. bende ilk evlendiğim zamanlarda hep ailemi özlediğim için ağlamaklı modundaydım şimdide ağlama yok asık surat var ama bugün elimden geldiğince neşeli olucam hatta hemen zeynep dizdarı açarak başlayabilirim :))

böyle ol işte elfim eşime sms attım ben nakaratını

stres yokkkkk no stress :)) ay canım napıyım her gün bi yere el atıyorum artık. Bi günde hepsi çıkmıyor tatil planlarınız başlamış maşallah. Hala bulamadınız dimi bi yer?

evet canım 2 otel arasında kaldım şuan akşam eşimle karar vericez..havalar ısındı ya canım artık sıkılıyoruz

çok geçmiş olsun canım, bi kurtulamadınız bu aralar hastaneden yaa.. nasıl gidiyo ki tedavisi :26:

evet evet yeni duyuyorum, emredersin tatlım ezberlerim :))

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ay evet sormayınnn. bugün doktoru gelmiş belki ameliyat edebiliriz demiş. İlk başta korktum ama ameliyat aslında iyi bi şey içinmiş. Bağırsakları dışarda torbalara bağlı demiştim ya, onları içeri alabiliriz artık demiş doktoru. Ama belki. İyileştiyse yani...Onu da karnını açmadan bilemeyecekler tabi. Bakalım ne olacak kızlar:44:

Ayşecim çok geçmiş olsun babacığına..

stres yokkkkk no stress :)) ay canım napıyım her gün bi yere el atıyorum artık. Bi günde hepsi çıkmıyor tatil planlarınız başlamış maşallah. hala bulamadınız dimi bi yer?

Ben tatil yeri buldum satın aldım bile :) Bodrumda bendis otel 4 gece.

Nektarcım bende yazayım :)

Yanarım ama güzelleşirim

kız, yeni değilki o şarkı :)
z.dizdar şarkılarını çok sevrim

şimdi bir ateş böceği gibi yanıyoruuumm arzularınlaaaa

aaaa markafonide çok güzel elbiseler varmış yaaa bazıları çok hoşuma gitti ama tükenmiş diyor offff sanki tükenmemiş olsa cesaret edip alacak mıydım
Eşime sorsam napıcan interneti, gidip mağazadan alırız dicek. Ama bazılarının fiyatları baya uygunmuş 10 tl çekim de var hem. Biraz daha bakayım ben, beğenirsem güzel bi şey alırım belkimmm

dur bi bakiyim tatil için böyle güzel kıyafetler alabilirim

geçmiş olsun canım yaa..Allah acil şifalar versinn...inşallah tamamen iyi olucak sonuda

:26: :26: :26:
umarım iyiye gitmiştir herşey, hazır bakmak için açtıklarında bağırsakları alırlar olması gerektiği yere.. ay bağırsak hastalıkları en önemli yaa, şifa versin Allahım, dua edicem :44:

Son düzenleme:
Ayşecim çok geçmiş olsun babacığına..

Ben tatil yeri buldum satın aldım bile :) Bodrumda bendis otel 4 gece.

Nektarcım bende yazayım :)

Yanarım ama güzelleşirim

saol canım. otel çok güzelmiş odaları falan bembeyaz çok ilginç. Ne kadar tuttu 4 gece? ay elfiiii bi de sadece eşin ve sen dimi görümcek yok dimiiiiiiiiiiiiiii

geçmiş olsun canım yaa..Allah acil şifalar versinn...inşallah tamamen iyi olucak sonuda

çok teşekkürler kızlar evet inş. iyileşecek babacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…