2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saol canım. otel çok güzelmiş odaları falan bembeyaz çok ilginç. Ne kadar tuttu 4 gece? ay elfiiii bi de sadece eşin ve sen dimi görümcek yok dimiiiiiiiiiiiiiii

4 gece 826 tl idi. ulaşımda eklenince 1.016 tl oldu. Canım görümcem hala bulamadı bi yer bende oraya gelicem derse hiç şaşırmam şimdilik dua ediyorum kaç yer buldu yalandan beğenmiyor galiba. Bizim gideceğimiz yeri övüp duruyo

o çek 2 günlük değilmiydi canım :44: geri aldılar onu benden

dur kız şimdi nektar kızıcak bize :):78:

nektar illede sen şarkısınıda dinle canım :)çok severim
bakim :))

bence peşinize takılacak, içime öyle doğuyo

ayy hiç bişey yapmıyorum 1 saattir
sıkıldım gitmek istiyoruumm yeterrrr:95:

kocamıda özledim yaaa ((

ben 10 kala kçarım :))))son 13 dk :)) dıpdıp dıpdıp dıpdıp :)))

bugün dizilerden ne var

keşke nereye gideceğinizi söylemeseydin elfi benim görümcem asla bilmez nereye gideceğimi falan ancak gittikten sonra öğrenirbilsede peşime takılmazda akıl verir

Canım açık açık istemediğimi söledim ben. Kesin bugün k.validemde atlar konuya niye birlikte gitmiyorsunuz diye. Sinirlenipte ters cevap vermem inş.
sinirlenme, ama boynunu büküp "eh tamam öyle olsun" da deme :44:

off patronumuzla konuşurken niye heyecan yapıyorum, şekilden şekile girdim resmen bana
yarın kaya ramada balo salonundaki kokteyli hatırlatıcam güyaa, zırvaladım azcık

ay cnm sen ona hemen bi yer bul ve orayı baya bi öv. Bizim arkadaşlar gitmiş çok memnun kalmışlar burayı almasam ben de oraya giderdim ben gidemiyorum bari sen git falan de yeter ki size musallat olmasın nolur yaaaaaaaa
o çek 2 günlük değilmiydi canım :44: geri aldılar onu benden

bakim :))

cnm bi daha geldi bana bu ayın sonuna kadarmış o da. Keşke kargo da bedava olsa da DDD

sen yenisin galibaaaa olur cnm o kadar alışana kadar biraz heyecan yaparsın illa ki. Çamaşırlarımı da astım geldim ama hava yağacak gibi ne şanssızım. Bu arada korka korka en sevdiğim iki sütyenimi de attım makineye. Allahtan sağlam çıktılar. Ama üşenmediğim zamanlar yine de elimde yıkıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…