- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
saol canım. otel çok güzelmiş odaları falan bembeyaz çok ilginç. Ne kadar tuttu 4 gece? ay elfiiii bi de sadece eşin ve sen dimi görümcek yok dimiiiiiiiiiiiiiii
Bende
yok yok sen bensiz duramazsın yok yok bensiz yapamazsınbunu çok severim
o çek 2 günlük değilmiydi canım :44: geri aldılar onu bendenaaaa markafonide çok güzel elbiseler varmış yaaa bazıları çok hoşuma gitti ama tükenmiş diyoroffff sanki tükenmemiş olsa cesaret edip alacak mıydım
Eşime sorsam napıcan interneti, gidip mağazadan alırız dicek. Ama bazılarının fiyatları baya uygunmuş 10 tl çekim de var hem. Biraz daha bakayım ben, beğenirsem güzel bi şey alırım belkimmm
bakim :))dur kız şimdi nektar kızıcak bize :):78:
nektar illede sen şarkısınıda dinle canım :)çok severim
yeni demedim ki, ben yeni duydum dedim :26:
kızlar size noluyo bugün yaa :44:
bence peşinize takılacak, içime öyle doğuyo4 gece 826 tl idi. ulaşımda eklenince 1.016 tl oldu. Canım görümcem hala bulamadı bi yer bende oraya gelicem derse hiç şaşırmam şimdilik dua ediyorum kaç yer buldu yalandan beğenmiyor galiba. Bizim gideceğimiz yeri övüp duruyo
bence peşinize takılacak, içime öyle doğuyo
Canım açık açık istemediğimi söledim ben. Kesin bugün k.validemde atlar konuya niye birlikte gitmiyorsunuz diye. Sinirlenipte ters cevap vermem inş.
sinirlenme, ama boynunu büküp "eh tamam öyle olsun" da deme :44:Canım açık açık istemediğimi söledim ben. Kesin bugün k.validemde atlar konuya niye birlikte gitmiyorsunuz diye. Sinirlenipte ters cevap vermem inş.
ay cnm sen ona hemen bi yer bul ve orayı baya bi öv. Bizim arkadaşlar gitmiş çok memnun kalmışlar burayı almasam ben de oraya giderdim ben gidemiyorum bari sen git falan de4 gece 826 tl idi. ulaşımda eklenince 1.016 tl oldu. Canım görümcem hala bulamadı bi yer bende oraya gelicem derse hiç şaşırmam şimdilik dua ediyorum kaç yer buldu yalandan beğenmiyor galiba. Bizim gideceğimiz yeri övüp duruyo
o çek 2 günlük değilmiydi canım :44: geri aldılar onu benden
bakim :))
sinirlenme, ama boynunu büküp "eh tamam öyle olsun" da deme :44:
off patronumuzla konuşurken niye heyecan yapıyorum, şekilden şekile girdim resmenbana
yarın kaya ramada balo salonundaki kokteyli hatırlatıcam güyaa, zırvaladım azcık
2 hafta sonra ben de eşlik edicem sana canım 7 ye kadarOff benim daha 1.5 saatim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?