- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Elfii
Dediğim şeye baktınmı belki moralin düzelir
Zaten bu mesajı yemek yiyince yazıcam
zuzum görümcemin yanında bi görsen beni herhalde bildiğin bütün küfürleri edersin bana. Onların yanında hiç belli etmiyorum istemediğimi aman aramız bozulmasın aman bişey demesinler diye. Bu senmisin dersin
canım bikini için uygun değildir kurumaz sandım ama mayo ve bikini için uygundur yazıyo bunu alabilirim sağol canım
:) sirkeymiş canım...bulaşık sirkesi...tamoalrak bilmiyorum belkide sirkeli sudur..ama bildiğin sirke değilmiş...
benim kaşıklar leke yaptıda dünde bi arkadaşla konuştuk abisi almayadaymışş..gelirken abime getirtiyim dedi bende sana sorayım öle bişey varmı :)
bulaşık makinasına koyuyomuşsun nasıl bişeyse artık
:26:kafam karıştı
yetişir demiii..köfte yapayım dedimde...
şimdi normal çeşme suyunda kynatcam onu, kaynayınca süzüp yıkıcam...sonra düdüklüye alıp 45 dk kaynatcam mı...yetişirmi bide o var :))
gerçi 8,30 u buluyo yememiz eşim o saatlerde geliyo
valla burada sular cok kiresl oldugu icin camlarida be sirkeli bir temizlik maddesi var onunlla siliorum tertemiz yaiyor tencerelerde onunla temizleyip öyle makineye atiyorum yoksa leekeli oluyor.
bulasik makinesinin kini duymadim hic ama
elfidacığım otele yeri ayırttırdın ödeme yaptınmı yoksa sadece ilk gecenin ön ödemesinim aldılar eğer ödeme yapmadıysan gitmeden 3gün önce iptal edebilirsin hiçbir ödeme almazlar otelin adı neydi ben bakayım
önemli değil canım görünce işine yarayan diye düşündüm
cevapppppppppp :))))
türkyede de vr frohsch deneyim bir kizlr tencerelri baya bir parlatiyorüzerinde kurbaga resmi var
bence öle tekrar tekrar kaynatmak olmaz 1 saat sıcak yada soğuk suda bekletip öle haşla bence.
ben 1 taşım hep kaynatıyorum gazı çıksın diye zuzuşnektar yarenay nerdesiniz..yazdığıma cevap lütfenn
4 gecelik ödememizi yaptık sigortada var iptal edebiliriz istersek ama bu saaten sonra olmaz biz zaten yol ile birlikte 1.000 tl verebiliyorduk onun için burayı seçtik[/
anladım canım ozamn kendini bu kadar üzdüğün yeter kimseye bişe olmuyor kendini yıpratıyorsun işallah seneye başbaşa gidersiniz kimseyede söylemezsin
Kaynanana sor kaç dakika pişiriyormuş diyeherkes farklı yapıyo...kendi annem 1 gece önceden suda bekletir..kaynanamda suda bekletmez hiç...düdüklüde kaynatır hemen öyle yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?