2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfii bana/bize kendini anlatma...tanıyoruz artık senii...çok iyi niyetli düşünüyosun ama kendine zarar veriyosun
lütfenn neolur bak koyartık tepkini ya..sen onlara istemedikleri bişeyi yaptırabilirmisin, hayatta yapmazlar demii..ozaman lütfen sende herkese hakettiği kadar değer ver...bırak bozulsun ki anlasın artık o da

valla burada sular cok kiresl oldugu icin camlarida be sirkeli bir temizlik maddesi var onunlla siliorum tertemiz yaiyor tencerelerde onunla temizleyip öyle makineye atiyorum yoksa leekeli oluyor.

bulasik makinesinin kini duymadim hic ama

elfidacığım otele yeri ayırttırdın ödeme yaptınmı yoksa sadece ilk gecenin ön ödemesinim aldılar eğer ödeme yapmadıysan gitmeden 3gün önce iptal edebilirsin hiçbir ödeme almazlar otelin adı neydi ben bakayım

cevapppppppppp :))))

valla burada sular cok kiresl oldugu icin camlarida be sirkeli bir temizlik maddesi var onunlla siliorum tertemiz yaiyor tencerelerde onunla temizleyip öyle makineye atiyorum yoksa leekeli oluyor.

bulasik makinesinin kini duymadim hic ama

hmm anladım canımm..o sirkeliyi hazırmı alıyosun..yani suya sirke katıp kendin yapmıyosun :)

4 gecelik ödememizi yaptık sigortada var iptal edebiliriz istersek ama bu saaten sonra olmaz biz zaten yol ile birlikte 1.000 tl verebiliyorduk onun için burayı seçtik

bence öle tekrar tekrar kaynatmak olmaz 1 saat sıcak yada soğuk suda bekletip öle haşla bence.

peki canım...1 saat sıcak suda tuttuktan sonra..düdüklüde kaç dk. kynatcam pilaki için:44:

6,30 da gidiym eve 7,30 a kadar sıcak sudabekletirim ,sonra kaç dk daha geçicek onu biliymde ona göre yaparım yetişmezse başka yemek yapıcam da

tamm ya bir taşım kaynatcam yada 1 saat bekletcem fakat...bundan sonraki işlem yani düdüklüde kaç dk kaynatcam:84:

herkes farklı yapıyo...kendi annem 1 gece önceden suda bekletir..kaynanamda suda bekletmez hiç...düdüklüde kaynatır hemen öyle yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…