2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfi senin kocana topikce nazarımız değdi
bence de

ay evt cnm ya durmuyo bizimki hiç haftada bir falanda yok diyemiyorum artık napim zaten okuduğum kadarıyla yapmak doğumu kolaylaştırıyomuş ii bişe yani ama işte yapabilirsen:))
ay tehlike kalktı artık dimmi, 6. aya kadar iyi iyi :89:

hadi iyi akşamlar sizlere arkadaşlar benim uykum geldi bilgisayarın başında bi kahve içeyim 2saatim avr daha yarın görüşürüz

Öykü, Rüya, Özüm, Belinay, Eylül, Masal, Sena
eşim beni sinir etmek için ben kızımın adını Kibariye koyucam, sesi yanık olur diyo paraya para demeyiz diyo

güzelmiş bizimkide dün asena olsun demezmi deli etti beni..
masalla öykü güzelmiş listeye ekliyom cnm
yarenaycım kolay gelsin inşallah beğenirsin evi..

Son düzenleme:
buzlukta bir sürü şeyin vardır senin şimdi
Yemeğe mi geliyolar, yemek sonrası çaya mı

bol şans canım

çaya canım yemeğe almam zor olur eve gitmem geç oluyo zatendolaptakiler yavaş yavaş suyunu çekiyosarma ve börek kaldı bide hafta sonu baklava yapmıştım ovar

çaya canım yemeğe almam zor olur eve gitmem geç oluyo zatendolaptakiler yavaş yavaş suyunu çekiyosarma ve börek kaldı bide hafta sonu baklava yapmıştım ovar

ya ben sarma yapamadım bu hafta kaldı(
cnm bi kek yap poğaçayla yada poğaçayı hazır al yetiştiremezsen.

Kızlar kimseciklerde kalmamış gerçi ama bu akşam tatile gitmek istemediğimi söylesem çok mu abartmış olurum

baklavan varsa süper, yanına da bişiler al yaş pasta alsan mesela yorma kendini, tuzlu da lazım ama :44: Milföy al sosisli kaşarlı yap at fırına iki dakkada olur

kızlar kimseciklerde kalmamış gerçi ama bu akşam tatile gitmek istemediğimi söylesem çok mu abartmış olurum
sen acıkmadın mı
Evet çok abartmış olursun, olay büyür :26: Ama imkanın varsa değiştir tatil yerini
dönüm noktası olur, bir daha da bu tür bişi yapmaya kalkışmaz görümcen sana

Son düzenleme:
Evet bolcum bide hazır bişey alırım tamamcanım sende yap artık canın çok mu istiyo kıyamam bende habire sarma deyip duruyom

sen acıkmadın mı
Evet çok abartmış olursun, olay büyür :26: Ama imkanın varsa değiştir tatil yerini
dönüm noktası olur, bir daha da bu tür bişi yapmaya kalkışmaz görümcen sana

Hiç açlık hissi yok. Hiç mantıklı düşünemiyorum akşam eşim gelip benimle konuşmayana kadar onunla konuşmayı düşünmüyorum

nektar aldığım hazır bişe 2 misafiri de aradan çıkarmalıçarşambayada kalmalıtuzlu bişe alıyım en iyisi dimi

kibariyemi
ayy beni stres bastı misafirlerime neler yapıcam ya

uleyyynnn deik yaa sarma börek baklava diye...

..

ya uff kızlar ben v.dairesine gittim geldim daha doğrusu koşum geldimçok yoruldum susadım su da kalmamış..m.suyu içtim soğuk soğuk ohh

boll..cansu nasıl

hiç açlık hissi yok. Hiç mantıklı düşünemiyorum akşam eşim gelip benimle konuşmayana kadar onunla konuşmayı düşünmüyorum
evde nasıl konuşacaksınız :26: Ağladığını görür/duyarsa k. Validen olay çıkartır

nektar aldığım hazır bişe 2 misafiri de aradan çıkarmalıçarşambayada kalmalıtuzlu bişe alıyım en iyisi dimi
hımm anladım canım
vaktin olursa akşam poğaça yap ozaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…