bence deelfi senin kocana topikce nazarımız değdi
ay tehlike kalktı artık dimmi, 6. aya kadar iyi iyiay evt cnm ya durmuyo bizimki hiç haftada bir falanda yok diyemiyorum artık napim zaten okuduğum kadarıyla yapmak doğumu kolaylaştırıyomuş ii bişe yani ama işte yapabilirsen:))
Yüzümü güldürdün :)
ilahi çatlak yaa:90:
Öykü, Rüya, Özüm, Belinay, Eylül, Masal, Sena
eşim beni sinir etmek için ben kızımın adını Kibariye koyucam, sesi yanık olur diyoparaya para demeyiz diyo
buzlukta bir sürü şeyin vardır senin şimdikibariyemi
ayy beni stres bastı misafirlerime neler yapıcam ya
bol şans canımkızlar ben çıkıyorum eve bakcam. yarın görüşürüz ancak...
buzlukta bir sürü şeyin vardır senin şimdi
Yemeğe mi geliyolar, yemek sonrası çaya mı
bol şans canım
çaya canım yemeğe almam zor olur eve gitmem geç oluyo zatendolaptakiler yavaş yavaş suyunu çekiyo sarma ve börek kaldı bide hafta sonu baklava yapmıştım ovar
baklavan varsa süper, yanına da bişiler al yaş pasta alsan mesela yorma kendini, tuzlu da lazım ama :44: Milföy al sosisli kaşarlı yap at fırına iki dakkada olurçaya canım yemeğe almam zor olur eve gitmem geç oluyo zatendolaptakiler yavaş yavaş suyunu çekiyo sarma ve börek kaldı bide hafta sonu baklava yapmıştım ovar
sen acıkmadın mıkızlar kimseciklerde kalmamış gerçi ama bu akşam tatile gitmek istemediğimi söylesem çok mu abartmış olurum
sen acıkmadın mı
Evet çok abartmış olursun, olay büyür :26: Ama imkanın varsa değiştir tatil yerini
dönüm noktası olur, bir daha da bu tür bişi yapmaya kalkışmaz görümcen sana
baklavan varsa süper, yanına da bişiler al yaş pasta alsan mesela yorma kendini, tuzlu da lazım ama :44: Milföy al sosisli kaşarlı yap at fırına iki dakkada olur
sen acıkmadın mı
Evet çok abartmış olursun, olay büyür :26: Ama imkanın varsa değiştir tatil yerini
dönüm noktası olur, bir daha da bu tür bişi yapmaya kalkışmaz görümcen sana
kibariyemi
ayy beni stres bastı misafirlerime neler yapıcam ya
evde nasıl konuşacaksınız :26: Ağladığını görür/duyarsa k. Validen olay çıkartırhiç açlık hissi yok. Hiç mantıklı düşünemiyorum akşam eşim gelip benimle konuşmayana kadar onunla konuşmayı düşünmüyorum
hımm anladım canımnektar aldığım hazır bişe 2 misafiri de aradan çıkarmalıçarşambayada kalmalı tuzlu bişe alıyım en iyisi dimi
Evet bolcum bide hazır bişey alırım tamamcanım sende yap artık canın çok mu istiyo kıyamam bende habire sarma deyip duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?