2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çıktısını aldım deniycem ben de

birebir uygulamadım ben çünkü mesela benim çikolatam 80 gr.dı. O yüzden biraz azalttım. zaten şimdiye kadar hangi verilen tarifi birebir uyguladın desen: hiçbiri. Böyle bi yeteneksizlik var bende hiçbi zaman tarife tam olarak uyamıyorum. ya malzemem olmadığı için, ya da kıvamını canımın istediği gibi yaptığım için... ama dediğim gibi aynı eti brownie intense oldu. sadece üstü biraz daha kıtır oldu o da fırınım yüzünden. üstünü hemen pişiriyor. folyo örttüm sonradan ama yine de biraz geç kalmışım.
Şimdiden afiyet olsun

elfidacığım sen çıkmıyormuusn burdasın hala toparla kendini artık ne yapıyorsan kendine yapıyorsun görümcen aksine sevinir senin böyle olduğunu bilse

yine nepisrdin sen kiz obur sirrin

:))

elfidacığım sen çıkmıyormuusn burdasın hala toparla kendini artık ne yapıyorsan kendine yapıyorsun görümcen aksine sevinir senin böyle olduğunu bilse

Canım ben 7 de çıkıyorum

Düşündüm karar aldım eşimi üzmicem hiç konuşmicam yorum yapmıcam orda pek sık görüşmeyeceğimizi söylerim yemeklere bile birlikte inmek istemediğimi falan söylerim hatta konu açılırsa görümceme söylicem siz çocuklusunuz ne siz nede biz size ayak uydurabiliriz herkes kendi çapında olacak dicem.

bencede canım eşininde seninde bu kadar üzüldüğünüz yeter bugün aynen onları söylersin oda anlasın eşin de sana katılacaktır bırak eşinle sizin iyi olduğunuzu görsünler çatlasınlar

alıshıa bende baktım canım tarife canım çekti çıktı aldım bende izin günümde yapayım bari nasıl olacak

bencede canım eşininde seninde bu kadar üzüldüğünüz yeter bugün aynen onları söylersin oda anlasın eşin de sana katılacaktır bırak eşinle sizin iyi olduğunuzu görsünler çatlasınlar

insanın canını sıktı bi kere pis görümce. şimdi çatlasa noluuur çatlamasa nolur. Emeline ulaştı eninde sonunda. Zaten en başından da belliydi ya neyse... Napalım zeynepcim inş. tatilde fazla musallat olmazlar diyorum artık. Ki bu gidişle orda da rahat bırakır mı bilemiyorum :26:

Elfi yaaaaaaaaaaaaaa içim şişti yemin ediyorum. Sanki senin yerindeymişim gibi sinirlendim inan. nolur eşine söyle bi şeyler yap bi sor yaa değiştirsek yerimizi olmaz mı de, bi şey de

Canım akşam neler olabileceğini kestiremiyorum sabah kahvaltısı olarak 2 dilim börek getirmiştim evden üzerine hiç bişey yemedim canım hiç bişey yemek istemiyorum iyice süzüldüm zaten. Canım inanılmaz sıkkın ben yemiyorum diye eşimde yememişti son 2 saat önce sonrasını bilmiyorum. Sessiz kalmayı tercih edicem sanırım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürz elfidacığım işallah orta yolu bulursunuz yarını bekliyoruz işallah kalbinden ne geçerse o olur

peki filizcim dikkat et kendine tamam haklısın üzülmemek elde değil ama kendini de ihmal etme sakın. Zorla da olsa bi iki lokma bişiey atsan ağzına iyi olur be canım
hayırlısı olsun inş. iyi geçer tatiliniz

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürz elfidacığım işallah orta yolu bulursunuz yarını bekliyoruz işallah kalbinden ne geçerse o olur

güle güleee :80: ben de neredeyse temizliği bitirdim. Fazla kirlenmemiş zaten laminatlar falan. doğru dürüst kir çıkmadı silme suyumda. Şimdi bi de buzdolabına el atayım bugünlük yeter. Ay kaç aydır cam silcem halı yıkıycam diyorum şu ikisini bi çıkaramadım onlar bi hallolsa çok mutlu olcam da...:82:

Elfi, kavga et hır gür çıkart demiyoruz hiçbirimiz
ama sessiz kalırsan da hep sen üzüleceksin böyle, hiç bişi değişmiycek..
neyse, tatilden sonra yazarsın artık nasıl zaman geçirdiğinizi şimdilik yapıcak bişi yok.. umarım herşey güzel geçer canım :)))

yaa kızlaaar, dün gece yaptığım caaanım kıymalı bezelyeli, patatesli yemeğimi ocağın üzerinde unuttuğumu şimdi farkettim süper de olmuştu
tüm gün yemeğim var, akşam gider gitmez yicem diye sevinirken yazık attım çöpe
sıcak daha soğusun diye beklerken, dolaba kaldırmadan uyumuşum
neyse artık.. tavuk köftesi vardı onları kızartıyım, çoban salata da yaparım

Son düzenleme:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tüh yazık olmuş canımm. nazar değdirmişin yemeğe
ay ama bi dk. anlamadım ben ne zaman yandı o yemek??????

eğlenceli bi şey yazayım size içimiz açılsın. gerçi bunun neresi eğlenceli diyeceksiniz ama...Ben bu durumlarda genelde sinirlenirim ama nedense ilk defa bugün gırgıra vurdum
Kargo gelmiş bana (malum zırt pırt geliyor biyerlerden) bizim kaynana ellemiş ellemiş bakmış ki kreme benziyor içindeki, açmış poşeti. Acı badem sütü mü ne gelmiş bana bi yerden. Hanfendi beğenmiş el koymuş. Açtım kargoyu dedi niye açtın dedim ki hayatta diyemem böyle bi şey ama şakayla karışık dedim ohhh çok beğendm yüzümü yumuşacık yaptı ama istersen al diyor. Sanki alıcam da... Yok dedim sen kullan...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tüh yazık olmuş canımm. nazar değdirmişin yemeğe
ay ama bi dk. anlamadım ben ne zaman yandı o yemek??????
ayşem yanmadı yazamamışım
ocağı kapatınca orda unutmuşum, güya soğuyacak dolaba kaldırıcaktım dün geceden bu akşam iş çıkışına kadar kalmış soğumuş bayaa bi

evet nazar değimiştir, eşim de çok beğenmişti

ay kayınvalidene bak, niye açmış ki..başkasının kargosu açılır mı
bakımlı bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…