çıktısını aldım deniycem ben de
hmm anladım canımm..o sirkeliyi hazırmı alıyosun..yani suya sirke katıp kendin yapmıyosun :)
birebir uygulamadım ben çünkü mesela benim çikolatam 80 gr.dı. O yüzden biraz azalttım. zaten şimdiye kadar hangi verilen tarifi birebir uyguladın desen: hiçbiri. Böyle bi yeteneksizlik var bende hiçbi zaman tarife tam olarak uyamıyorum. ya malzemem olmadığı için, ya da kıvamını canımın istediği gibi yaptığım için... ama dediğim gibi aynı eti brownie intense oldu. sadece üstü biraz daha kıtır oldu o da fırınım yüzünden. üstünü hemen pişiriyor. folyo örttüm sonradan ama yine de biraz geç kalmışım.
Şimdiden afiyet olsun
elfidacığım sen çıkmıyormuusn burdasın hala toparla kendini artık ne yapıyorsan kendine yapıyorsun görümcen aksine sevinir senin böyle olduğunu bilse
yine nepisrdin sen kiz obur sirrin
:))
ama bak canın isticekse okuma canım şimdiden uyarıyorum= bitter çikolatalı browniee
ama bak canın isticekse okuma canım şimdiden uyarıyorum= bitter çikolatalı browniee
Canım ben 7 de çıkıyorum
Düşündüm karar aldım eşimi üzmicem hiç konuşmicam yorum yapmıcam orda pek sık görüşmeyeceğimizi söylerim yemeklere bile birlikte inmek istemediğimi falan söylerim hatta konu açılırsa görümceme söylicem siz çocuklusunuz ne siz nede biz size ayak uydurabiliriz herkes kendi çapında olacak dicem.
bencede canım eşininde seninde bu kadar üzüldüğünüz yeter bugün aynen onları söylersin oda anlasın eşin de sana katılacaktır bırak eşinle sizin iyi olduğunuzu görsünler çatlasınlar
insanın canını sıktı bi kere pis görümce. şimdi çatlasa noluuur çatlamasa nolur. Emeline ulaştı eninde sonunda. Zaten en başından da belliydi ya neyse... Napalım zeynepcim inş. tatilde fazla musallat olmazlar diyorum artık. Ki bu gidişle orda da rahat bırakır mı bilemiyorum :26:
Elfi yaaaaaaaaaaaaaa içim şişti yemin ediyorum. Sanki senin yerindeymişim gibi sinirlendim inan. nolur eşine söyle bi şeyler yap bi sor yaa değiştirsek yerimizi olmaz mı de, bi şey de
Canım akşam neler olabileceğini kestiremiyorum sabah kahvaltısı olarak 2 dilim börek getirmiştim evden üzerine hiç bişey yemedim canım hiç bişey yemek istemiyorum iyice süzüldüm zaten. Canım inanılmaz sıkkın ben yemiyorum diye eşimde yememişti son 2 saat önce sonrasını bilmiyorum. Sessiz kalmayı tercih edicem sanırım
herkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürz elfidacığım işallah orta yolu bulursunuz yarını bekliyoruz işallah kalbinden ne geçerse o olur
Elfi, kavga et hır gür çıkart demiyoruz hiçbirimiz
ama sessiz kalırsan da hep sen üzüleceksin böyle, hiç bişi değişmiycek..
neyse, tatilden sonra yazarsın artık nasıl zaman geçirdiğinizi şimdilik yapıcak bişi yok.. umarım herşey güzel geçer canım :)))
yaa kızlaaar, dün gece yaptığım caaanım kıymalı bezelyeli, patatesli yemeğimi ocağın üzerinde unuttuğumu şimdi farkettimsüper de olmuştu
tüm gün yemeğim var, akşam gider gitmez yicem diye sevinirkenyazık attım çöpe
sıcak daha soğusun diye beklerken, dolaba kaldırmadan uyumuşum
neyse artık.. tavuk köftesi vardı onları kızartıyım, çoban salata da yaparım
ayşem yanmadıhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitüh yazık olmuş canımm. nazar değdirmişin yemeğe
ay ama bi dk. anlamadım ben ne zaman yandı o yemek??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?