uleyyynnn deik yaa sarma börek baklava diye...
..
ya uff kızlar ben v.dairesine gittim geldim daha doğrusu koşum geldimçok yoruldum susadım su da kalmamış..m.suyu içtim soğuk soğuk ohh
boll..cansu nasıl
Tamam kızlar kararımı verdim
tatlı
börek
sarma
tuzlu pasta
Elfiiyemek ye sinir etme bizi ben tekrar acıktım şimdi tuzlu simit yiyorum
eşimin mesajı
her deniz bir martı
her rüya bir uyku
her nota bir şarkı bulur ama
ben başka bir sen bulamam
bulamaz evet, değerini bilsinEşimin mesajı
Her deniz bir martı
her rüya bir uyku
her nota bir şarkı bulur ama
ben başka bir SEN bulamam
18:30 cnm benim çıkış saatimkızlar hala burdasınız gitmemişsiniz
ayyy sizin yüzünüzden temizlik kaldı yaaa oku oku..... ben de yeni geldim temizliğe girişicektim hemen bi kızlara bakayımd edim bakış o bakış kaç saat oldu. Ama yılmak yokk gidiyorum iki cevap yazayım da size. Ben de buzdolabının içini silicem birazdan, bulaşıklar vaar, ev temizlencek balkonlar yıkancak. çamaşırlar katlandı yerleştirilcekne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyip
cnm leke derken sararma falan mı yaptı? Benim çay kaşıklarım günlük olanlar bazen öyle oluyor domestoslu suya koyuyorum öyle bi şeyse sen de dene.yaa kızlarrbenim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan
kızzz hiç üstüme alınmıyorum ayşeyi yarenaya söylemişsindir sen dimi bunu dimiiiiiiii ben bebek hamile... yok canım almıyım dahayaa çok sinirimi bozuyo..güya misafirlik..o haldemi çıkarıcam misafire
he yaw sorma nektar öle dicektim :))
Allah söletti heralde sıra ayşede :))
cnm oturduğunuz yer güzel evet ama değmez o kadar paraya da. İşin nerede senin? Mesela küçük kaymaklı tarafları falan da güzel 2-3 katlı evler, daha uygun bulursunuz. yeni bulduğunuz nerde acaba merak ettim .işn beğenirsiniz çok uygunmuş kirasıaz önce gazatede kiralık ev ilanı için bir yeri aradım. eşyalı 2+1, 600 tl. dedi, çoook sevindim. akşam eşim gecikmezse gidip bir bakcaz. umarım güzeldir de tutarız. eşimin servisinin yolunun üzerinde ev, ben de arabayla gidip gelirim. fiyatı çok uygun, umarım ev de uygundur. dua edin kızlarrr...
şimdi sterline baktım, 2,64 tl olmuş, eğer daha fazla çıkmazsa bu ay 925 tl. civarı olacak kiramız. içim acıyor valla o parayı verirken...
cnm yaaaa çok geç kaldımBugüne kadar hep onların istediği olsun dedim k.validemin o asık suratına rağmen dün eşime sormadan gezme işini ayarladım hatta eşim dediki niye kendi kendine karar aldınki dedi sonra güldü şaka yaptım dedi gidelim iyi düşünmüşsün dedi. Çünkü etrafımda asık surat istemiyorum aralar soğuk olmasın diye elimden geleni yapıyorum ama bu tatili baş başa o kadar istiyordum ki(
ayy bizim randevüler kalktı kışa kadar :))) geçen randevü vereyim dedim de yemedi..yani yedide beni yedii:89:
Hangisini beğeneceğimi şaşırdım
Ayşa gelmiş, geçmişi okuyo
biz çıkmadan yetişir umarım
evet canım yetiştim ama şimdi koş temizliğini bitircanım yetiştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım yetiştim ama şimdi koş temizliğini bitir
Elfi konusunu özet geçiyim, görümcesi de aynı otele gidiyo(
çıktısını aldım deniycem ben deofff biliyorum zaten onun merakından geçmişi sonuna kadar okudum
Bulaşığımı yıkadım geldim hemen. Şimdi de gidiyorum bi iki şey daha yapar bi taraftan da size yetişirim ben.
zuzu brownie tarifini burdan aldım ben buyur Double Chocolate Brownies – Çift Çikolatalı Browni
Bu arada sizin anlattığınız ıslak kek oluyor o karışımından ayrılıp üstüne dökülen. Benimki öyle değildi. İçi ıslak gibi kaldı yoğun çikolata tadı oldu bi dilimi kesiyor insanı. Baya gider bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?