2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Tamam kızlar kararımı verdim
tatlı
börek
sarma
tuzlu pasta
Elfiiyemek ye sinir etme bizi ben tekrar acıktım şimdi tuzlu simit yiyorum

tatlı
börek
sarma
tuzlu pasta

tatlı
börek
sarma
tuzlu pasta

uleyyynnn deik yaa sarma börek baklava diye...

..

ya uff kızlar ben v.dairesine gittim geldim daha doğrusu koşum geldimçok yoruldum susadım su da kalmamış..m.suyu içtim soğuk soğuk ohh

boll..cansu nasıl

çok eski isim cnm ya okulda cansu diye bi arkadaşım vardı hiç sevmezdim kızı belki ondan adınıda sevmiyorum..

Hangisini beğeneceğimi şaşırdım

Ayşa gelmiş, geçmişi okuyo
biz çıkmadan yetişir umarım

Son düzenleme:
Eşimin mesajı

Her deniz bir martı
her rüya bir uyku
her nota bir şarkı bulur ama
ben başka bir SEN bulamam

ne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyip
ayyy sizin yüzünüzden temizlik kaldı yaaa oku oku..... ben de yeni geldim temizliğe girişicektim hemen bi kızlara bakayımd edim bakış o bakış kaç saat oldu. Ama yılmak yokk gidiyorum iki cevap yazayım da size. Ben de buzdolabının içini silicem birazdan, bulaşıklar vaar, ev temizlencek balkonlar yıkancak. çamaşırlar katlandı yerleştirilcek
yaa kızlarr benim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan
cnm leke derken sararma falan mı yaptı? Benim çay kaşıklarım günlük olanlar bazen öyle oluyor domestoslu suya koyuyorum öyle bi şeyse sen de dene.
yaa çok sinirimi bozuyo..güya misafirlik..o haldemi çıkarıcam misafire

he yaw sorma nektar öle dicektim :))
Allah söletti heralde sıra ayşede :))
kızzz hiç üstüme alınmıyorum ayşeyi yarenaya söylemişsindir sen dimi bunu dimiiiiiiii ben bebek hamile... yok canım almıyım daha
cnm oturduğunuz yer güzel evet ama değmez o kadar paraya da. İşin nerede senin? Mesela küçük kaymaklı tarafları falan da güzel 2-3 katlı evler, daha uygun bulursunuz. yeni bulduğunuz nerde acaba merak ettim .işn beğenirsiniz çok uygunmuş kirası
cnm yaaaa çok geç kaldım (( bütün geçmişi okudum ama yine de tatil yerini neden değiştirmek istemediğni bi türlü anlamadım ya da kaçırdım bilmiyorum. Bence şu durumda tatile gitmeyelim demekten daha iyi olan bi çöüm varsa o da yeri değiştimek. o fiyata belki daha az güzel olan bi yer bulursunuz ama kafan rahat olur bak bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor bence bi düşün. Kendini üzüp yıpratma, önce başka bi çare bulalım olmazsa o zaman yine düşünürüz
ayy bizim randevüler kalktı kışa kadar :))) geçen randevü vereyim dedim de yemedi..yani yedide beni yedii:89:

ayy randevu işi beni hiç sarmamıştı zaetn. Zaten kociş hadi yapalım edeli vs die ya da yapalım mı falan dye bana yanaşınca hevesim kaçıyor. Spontane olcak bu işler

evet canım yetiştim ama şimdi koş temizliğini bitir
Elfi konusunu özet geçiyim, görümcesi de aynı otele gidiyo (

offf biliyorum zaten onun merakından geçmişi sonuna kadar okudum
Bulaşığımı yıkadım geldim hemen. Şimdi de gidiyorum bi iki şey daha yapar bi taraftan da size yetişirim ben.

zuzu brownie tarifini burdan aldım ben buyur Double Chocolate Brownies – Çift Çikolatalı Browni

Bu arada sizin anlattığınız ıslak kek oluyor o karışımından ayrılıp üstüne dökülen. Benimki öyle değildi. İçi ıslak gibi kaldı yoğun çikolata tadı oldu bi dilimi kesiyor insanı. Baya gider bu bana

çıktısını aldım deniycem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…