hiç eşyasız, pislik içinde ve 600 mü istiyolar yok artıkgünaydın kızlar, günaydın zeynep. geçmişi okuya okuya ancak gelebildim.dün eve baktık berbattı. bina bile korkunç derecede kokuyordu. evde eşya yoktu, buzdolabı tarihi eser, yatak odasında elbise dolabı yok. tuvalet leş gibi... ıyy bak yine gözümün önüne geldi ev
eee napcan şimdi başka yer bakacak mısın?
Bende dün arabaya bindim zaten bi 10 dk. beni beklediği için bi tripliydi görümcem. Ortaya bi iyi akşamlar dedim cvp verdiğini duymadım k.validem temizlikçiyi falan sordu aradınmı diye onunla konuşa konuşa eve kadar geldik görümcemle konuşmadım sonra k.validem dediki dışarı çıkacakmışsınız benim haberim yok, eşimde sana soracaktım gidelim mi diye yok ya evimize gidelim dedim. K.validem de kızında kaldı ev konuşmak için ağlamak için oldukça müsaitti :)
Yemekte yememiştim ya halim yok sesim kısılmış üzerimi değiştirip yatağa uzandım eşimde geldi yanıma uzandı konuşalım mı dedi konuşacak bişey yok ki dedim. Olsada benim ne düşündüğümün ne önemi var. Keşke kafandan ne geçtiğini neler düşündüğünü bilsem bi sesli düşün falan dedi eşim. Başbaşa tatile gitmek istediğimizi bilmiyormuydun niye elifte ısrarla aynı yere gitmek istedi.Ben 1 haftadır ayrı bakıyorum sen ayrı o ayrı hepimiz bakmıyormuyduk her bulduğumuza bi kulp taktı bizim gittiğimiz yerin bile 4 yıldızlı olduğunu bile bilmiyordu bizim gideceğimiz yere niye bu kadar taktı biliyordum böyle olacağını dedim. Gelmiş eşime demişki abi bizde o otele gitmek istiyoruzda filiz istemiyor sen ne diyorsun o da ne diyim falan demiş. Sonra demişki görümcem bende o oteli istiyorum hem ilk ben buldum sizinle orda görüşmem rahatsız etmem bi tek birlikte gider döneriz demiş. Eşimde bişey diyememiş beni aradı zaten bende bişey diyemedim. Eşim diyorki çocuk gibi takmış oraya nereyi söylesem bakmadan olmaz diyor bu kadar ağlamana üzülmene değermi gel başka bi yer bakalım dedi bu saatten sonra istemiyorum dedim. Sana söz veriyorum çok güzel bi tatil olacak eğer istemediğin gibi olursa ramazan bayramda 2.000 lirada gitse seni yine tatile götürücem dedi. Onlarla görüşmeyiz bile dedi. Bende görümceme sabahta tavrımı koydum tatil gününe kadarda koymayı devam edicem zaten o da görüşmek istemez
günaydın kızlarr :)))
elfii konuşurken ağladınmı peki
..
bende sabah sabah v.dairesine gittim geldim...taksitlendirme vardı yaa kocişin taksidini ödedim, bikaç iş daha vardı hallettim geldim
ama ben gene acıktım yaabelimde halen ağrıyoo ama hamile demeyim :)) bu hafta regl haftam :))
canım çok sevindim ne güzel çözmüşsünüz madem o gıcıklık yapıp senin gittiğin yere gidecek sende ona inat güleceksin mutlu olacaksın eşinde söz vermiş tatil istediğin gibi olmazsada sözü almışsın işte yine tavrınıda koy görümcene insan istenmediği yere niye giderki ne kadar yüzsüz insan var afedersin ama sen eşinle iyi ol gerisi boş
günaydın funda şükür işallah bugünde atlatırsın misafirlerini rahatlarsın
günaydın zuzu maşallah sabah sabah baya çalışkansın regl olacaksındır ondan ağrıyordur açsan hadi kahvaltını yap insan zor dayanır açlığa ben aç duramam asla
evet zuzuşum saat bakıyorum,:)) azcık bişeyler atıştırdım şimdi....
..
nektar saat mi bkıyosun canım...
evet zuzuşum saat bakıyorum,
bunlar da güzelmiş :26:
kuş yuvasını mı diyosunuz şimdi?
iyice kafam karıştı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?