2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç eşyasız, pislik içinde ve 600 mü istiyolar yok artık
başka bulunur canım, kızların da dediği gibi okullar kapanana kadar bekleyin.

Elfi, üzme artık kendini.. eşine güven çok güzel bir tatil olucak dediyse öyle olur umarım..
değişen bişi olmiycak, düşünme artık bu konuyu

Günaydın herkese

eee napcan şimdi başka yer bakacak mısın?

Canım inadına gidicem oraya bugün son gün nereyi bulayım hemen. Ama orda varya yüzüne bile bakmam . Normal bi insan olsa sevinirdim sonuçta balayı değilki birlikte eğlenirdik canımız sıkılmazdı ama hasetliğinden yaptığı için istemiyorum.

günaydın kızlarr :)))

elfii konuşurken ağladınmı peki

..

bende sabah sabah v.dairesine gittim geldim...taksitlendirme vardı yaa kocişin taksidini ödedim, bikaç iş daha vardı hallettim geldim
ama ben gene acıktım yaa belimde halen ağrıyoo ama hamile demeyim :)) bu hafta regl haftam :))

canım çok sevindim ne güzel çözmüşsünüz madem o gıcıklık yapıp senin gittiğin yere gidecek sende ona inat güleceksin mutlu olacaksın eşinde söz vermiş tatil istediğin gibi olmazsada sözü almışsın işte yine tavrınıda koy görümcene insan istenmediği yere niye giderki ne kadar yüzsüz insan var afedersin ama sen eşinle iyi ol gerisi boş

günaydın zuzu maşallah sabah sabah baya çalışkansın regl olacaksındır ondan ağrıyordur açsan hadi kahvaltını yap insan zor dayanır açlığa ben aç duramam asla

Ağlamak ne kelime bütün gözyaşlarımı döktüm :)
Çalışkan zuzum bütün işleri halletmiş..

Eşimde öyle dedi senin istemediği biliyor yani nasıl anlatsam dedi ben anladım dedim. gıcıklığına geliyor bende inadına o kadar çok mutlu olucam ki hiç umursamıcam onu

açık renk canım, krem rengi.. kum rengi mi deniyo yada ona..ama açık baya
koltuklar da siyah-krem-gümüş

günaydın funda şükür işallah bugünde atlatırsın misafirlerini rahatlarsın

inşallah canım benim dün minik puaçalardan aldım kandil simiti aldım sarma tatlı vardımisafirliğe gelen kızın eşi diyoki biz sana önceden haber vermişmiydik diyoönce anlamadım nasıl yani dedim ne ara hazırladın diyobende dedimki benim dolapta herzaman bişeyler vardır dedim

Ördekli olanı geç resimdede olduğu çocuk odasına gider. Diğer yuvarlaklar biraz demodemi oldu ne gerçi benimkide öyle. Kuş yuvası diyorum bende.

günaydın zuzu maşallah sabah sabah baya çalışkansın regl olacaksındır ondan ağrıyordur açsan hadi kahvaltını yap insan zor dayanır açlığa ben aç duramam asla

:)) azcık bişeyler atıştırdım şimdi....

..

nektar saat mi bkıyosun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…