2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hııı yani açıkta kalınca bozulmuş mu diyorsun ((
ayyy sorma ne de bakımlıdır ya
kızlar kullananlar için haber vereyim mailime bilgi gelmiş. Bim'de çelik termos varmış 8tl'ye. Annemler hep çelik termos kullanır sıcağı ve soğuğu çok iyi tutar, bim'deki nasıldır bilmiyorum ama söyleyeyeim dedim. Bi de 100lü 5i bir arada bulaşık deterjanı tablet plastik kutusu içinde 17 lt. İnanılmaz uygun. Acaba nasıldır denemeye değer mi? Bi senelik deterjan çıkar bee 100 tane ne demek

bi de bugün garanti 2 lt suiçtim kupa benimmmmmmm

Son düzenleme:
ovvvv 2 lt tüm kupalar sana Ayşee
bim yok benim yakınlarımda hem zaten tablet deterjanı kullanamıyorum, benim mak. eritemiyo onu galiba, bulaşıklarda kalıntı oluyo
sıvısından kullanıyorum şimdilik :26:

ben gidip bişiler yesem iyi olucak, açlıktan bayılıcam şimdi
görüşürüz canım

ben er hafta cam siiyorum herr pztesi benim cam silme günümdür. :)

normalde bende halilarimi yikayacaktim ama amileyim kaldi bu sene biraz bir kac yerde lekeler var.

perdelerimi de esimle birlikte halledicez 19 haziranda

21 haziranda türkiyeye elkiyoruz dedim evimi temizlim her yeri ondan sonra kpimi kapatip gelim

vitrinimi dökücdem aftaya buzdolabimida en son yapicam.
toz almaymis yerleri silmekmis falan onlari hep yapiyorum zaten.

canım sararma değil, leke yapıyorr

hayır seni kasdettim yarenayı değil :))

maşallah canım senin bu temizlik hızına kimse yetişemez. Her hafta cam silmek nasıl beceriyorsun helal valla

üstüme alınmıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlar, günaydın zeynep. geçmişi okuya okuya ancak gelebildim. dün eve baktık berbattı. bina bile korkunç derecede kokuyordu. evde eşya yoktu, buzdolabı tarihi eser, yatak odasında elbise dolabı yok. tuvalet leş gibi... ıyy bak yine gözümün önüne geldi ev

canım bulduğumuz ev Hamitköy'deydi. benim işim de Lefkoşa sanayi bölgesinde. küçük kaymaklı taraflarına da bakıyoruz ama öğrenciler tam gitmedi daha, bu ayı da şimdiki evimizde geçircez galiba.

kizlarr

fatmain dogumu hziranin kaciydi...

ne yapti acaba merk etim.

normal doğum olursa 19 Haziran gibi olacak demişti. ben de çok merak ediyorum. inşallah bebiş dönmüştür de istediği gibi normal doğum olur, sağ salim kavuşurlar birbirlerine.

adaşım benim hemen topu bana atmış zaten

Günaydın Kızlar
Yarenaycım üzüldüm canım ya dediğin gibi okulların kapanmasını bekleyin inş. gönlünüze göre bi ev bulursunuz

Bende dün arabaya bindim zaten bi 10 dk. beni beklediği için bi tripliydi görümcem. Ortaya bi iyi akşamlar dedim cvp verdiğini duymadım k.validem temizlikçiyi falan sordu aradınmı diye onunla konuşa konuşa eve kadar geldik görümcemle konuşmadım sonra k.validem dediki dışarı çıkacakmışsınız benim haberim yok, eşimde sana soracaktım gidelim mi diye yok ya evimize gidelim dedim. K.validem de kızında kaldı ev konuşmak için ağlamak için oldukça müsaitti :)

Yemekte yememiştim ya halim yok sesim kısılmış üzerimi değiştirip yatağa uzandım eşimde geldi yanıma uzandı konuşalım mı dedi konuşacak bişey yok ki dedim. Olsada benim ne düşündüğümün ne önemi var. Keşke kafandan ne geçtiğini neler düşündüğünü bilsem bi sesli düşün falan dedi eşim. Başbaşa tatile gitmek istediğimizi bilmiyormuydun niye elifte ısrarla aynı yere gitmek istedi.Ben 1 haftadır ayrı bakıyorum sen ayrı o ayrı hepimiz bakmıyormuyduk her bulduğumuza bi kulp taktı bizim gittiğimiz yerin bile 4 yıldızlı olduğunu bile bilmiyordu bizim gideceğimiz yere niye bu kadar taktı biliyordum böyle olacağını dedim. Gelmiş eşime demişki abi bizde o otele gitmek istiyoruzda filiz istemiyor sen ne diyorsun o da ne diyim falan demiş. Sonra demişki görümcem bende o oteli istiyorum hem ilk ben buldum sizinle orda görüşmem rahatsız etmem bi tek birlikte gider döneriz demiş. Eşimde bişey diyememiş beni aradı zaten bende bişey diyemedim. Eşim diyorki çocuk gibi takmış oraya nereyi söylesem bakmadan olmaz diyor bu kadar ağlamana üzülmene değermi gel başka bi yer bakalım dedi bu saatten sonra istemiyorum dedim. Sana söz veriyorum çok güzel bi tatil olacak eğer istemediğin gibi olursa ramazan bayramda 2.000 lirada gitse seni yine tatile götürücem dedi. Onlarla görüşmeyiz bile dedi. Bende görümceme sabahta tavrımı koydum tatil gününe kadarda koymayı devam edicem zaten o da görüşmek istemez

günaydın kızlar çok şükür misafirin birini atlattım diğeride bugün geliyomuş onuda atlatırsam benden iyisi yokyarenay üzüldüm vcanım inşallah daha uygun bi ev bulabilirsinalisha kız kaynan çok ayıp etmiş başkasının kargosu açılırmıayy ben olsam sinir olurdum..
elfi ne yaptı acaba

Tatil konusunu gideceğimiz güne kdar konuşmama kararı aldık sonra eşimle yemek yedik 1 dk. yanımdan ayrılmadı yemekleri bile o ısıttı. Birlikte kazandibi yaptık yakma işlemini eşim yaptı ışığı kapattım geçtik tv karşısına survivor ı izledik. Sonrasında malum zaten en son duşumuda aldım huzurlu bi şekilde yattım eşime güveniyorum inş. dediği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…