ayşem yanmadıyazamamışım
ocağı kapatınca orda unutmuşum, güya soğuyacak dolaba kaldırıcaktımdün geceden bu akşam iş çıkışına kadar kalmış soğumuş bayaa bi
evet nazar değimiştir, eşim de çok beğenmişti
ay kayınvalidene bak, niye açmış ki..başkasının kargosu açılır mı
bakımlı bayan
güle güleee :80: ben de neredeyse temizliği bitirdim. Fazla kirlenmemiş zaten laminatlar falan. doğru dürüst kir çıkmadı silme suyumda. Şimdi bi de buzdolabına el atayım bugünlük yeter. Ay kaç aydır cam silcem halı yıkıycam diyorum şu ikisini bi çıkaramadım onlar bi hallolsa çok mutlu olcam da...:82:
ayyy sizin yüzünüzden temizlik kaldı yaaa oku oku..... ben de yeni geldim temizliğe girişicektim hemen bi kızlara bakayımd edim bakış o bakış kaç saat oldu. Ama yılmak yokk gidiyorum iki cevap yazayım da size. Ben de buzdolabının içini silicem birazdan, bulaşıklar vaar, ev temizlencek balkonlar yıkancak. çamaşırlar katlandı yerleştirilcek
cnm leke derken sararma falan mı yaptı? Benim çay kaşıklarım günlük olanlar bazen öyle oluyor domestoslu suya koyuyorum öyle bi şeyse sen de dene.
kızzz hiç üstüme alınmıyorum ayşeyi yarenaya söylemişsindir sen dimi bunu dimiiiiiiii ben bebek hamile... yok canım almıyım daha
cnm oturduğunuz yer güzel evet ama değmez o kadar paraya da. İşin nerede senin? Mesela küçük kaymaklı tarafları falan da güzel 2-3 katlı evler, daha uygun bulursunuz. yeni bulduğunuz nerde acaba merak ettim .işn beğenirsiniz çok uygunmuş kirası
cnm yaaaa çok geç kaldım(( bütün geçmişi okudum ama yine de tatil yerini neden değiştirmek istemediğni bi türlü anlamadım ya da kaçırdım bilmiyorum. Bence şu durumda tatile gitmeyelim demekten daha iyi olan bi çöüm varsa o da yeri değiştimek. o fiyata belki daha az güzel olan bi yer bulursunuz ama kafan rahat olur bak bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor bence bi düşün. Kendini üzüp yıpratma, önce başka bi çare bulalım olmazsa o zaman yine düşünürüz
ayy randevu işi beni hiç sarmamıştı zaetn. Zaten kociş hadi yapalım edeli vs die ya da yapalım mı falan dye bana yanaşınca hevesim kaçıyor. Spontane olcak bu işler
maşallah canım senin bu temizlik hızına kimse yetişemez. Her hafta cam silmekben er hafta cam siiyorum herr pztesi benim cam silme günümdür. :)
normalde bende halilarimi yikayacaktim ama amileyim kaldi bu sene biraz bir kac yerde lekeler var.
perdelerimi de esimle birlikte halledicez 19 haziranda
21 haziranda türkiyeye elkiyoruz dedim evimi temizlim her yeri ondan sonra kpimi kapatip gelim
vitrinimi dökücdem aftaya buzdolabimida en son yapicam.
toz almaymis yerleri silmekmis falan onlari hep yapiyorum zaten.
canım sararma değil, leke yapıyorr
hayır seni kasdettim yarenayı değil :))
kızzz hiç üstüme alınmıyorum ayşeyi yarenaya söylemişsindir sen dimi bunu dimiiiiiiii ben bebek hamile... yok canım almıyım daha
cnm oturduğunuz yer güzel evet ama değmez o kadar paraya da. İşin nerede senin? Mesela küçük kaymaklı tarafları falan da güzel 2-3 katlı evler, daha uygun bulursunuz. yeni bulduğunuz nerde acaba merak ettim .işn beğenirsiniz çok uygunmuş kirası
kizlarr
fatmain dogumu hziranin kaciydi...
ne yapti acaba merk etim.
canım sararma değil, leke yapıyorr
hayır seni kasdettim yarenayı değil :))
günaydın kızlar, günaydın zeynep. geçmişi okuya okuya ancak gelebildim.dün eve baktık berbattı. bina bile korkunç derecede kokuyordu. evde eşya yoktu, buzdolabı tarihi eser, yatak odasında elbise dolabı yok. tuvalet leş gibi... ıyy bak yine gözümün önüne geldi ev
üzüldüm şimdi ev deyince ben ürperiyorum okullar biitnce öğrenciler gider millet kiracı arar biraz daha bekleyin canım işallah gönlüne göre bulursun evini :)
Günaydın Kızlar
Yarenaycım üzüldüm canım ya dediğin gibi okulların kapanmasını bekleyin inş. gönlünüze göre bi ev bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?