2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy canım benim ya bu patronda seni öldürdügerizekalı adam salak salak konuşmuş yine ev taksidi olmasaydı ayrılırdın tatlımda şimdi çok zor eşinle konuşttunmu ne yapacaksın bol

bol tatlım sıkma canını, seni hamilesin diye işten çıkaramaz bu yasal değil, eğer böyle bir imada bulunuyosa doğru düzgün konuşması gerek seninle ve eğer çıkarma gibi bir düşüncesi varsa bile en az 15 gün önceden sana bilgi vermeli ve hatta bilgi verse bile tazminat ödemeli.

haklarını iyibil hatta istersen bir avukata danış, danışma için para almazlar.

fundacım güzel şeyler var mış benim yi tek plaj çantam yok balayına giderken herşeyi almıştım çantayı da görümcem zorla kendi çantasını vermişti sen alma demişti şimdi bi tek çanta alıcam.

kot desen bikiniye bayıldım

Nasıl yani gerçeği söylerim? Gerçek neymiş ki..hamilesin diye mi referans vermiycek anlamadım ben :44:

günaydın kızlar pek keyfim yok bugün umarım herkes iyidir.

Allah ıslah etsin o patronunu...
hayırlısı nasılsa öyle olsun bolcum sıkma canını

evt ev taksidimiz olmasa hiç sorun olmazdı ama bu şekilde ortada kalırız resmen şuanda yıldırma politikası uyguluyo istiyo ben çıkım tazminat vermemek için bence ama olurda öle bişe olursa dava açarım heraldetabi ben çıkmadan ekimde 2 yıl olacak ben buraya başlayalı çokda fazla bi tazminat alamam heralde bilmiyorum sormak gerek eşimde tabi morali bozuluyo ama napsın ben üzülmeyim diye takma kafana napalım diyo dava açarız bizde falan ama bakalım sonuç nolacak.

Hamilesin diye seni işten çıkarmaya hakkı yok sen en az 7 . ayına kadar çalışabilirsin sonrası için doktor izin verirse çalışırsın. hamilelikten 2 ay önce 2 ay da sonra olmak üzere 4 ay izin hakkın var önceki 2 ayı kullanmazsan onuda sonraki 2 aya ekleyebilirsin. Ama senin çıkmanı istiyorsa o zamanda sana tazminat ödemek zorunda

[.

[

akrep burcuyum tatlım, eşimde akrep

hımmmm şimdi anladım neden bu kadar uyuştugumuzu bende yengecim..su grubuyuz yaa

kot desen bikiniye bayıldım

Nasıl yani gerçeği söylerim? Gerçek neymiş ki..hamilesin diye mi referans vermiycek anlamadım ben :44:

yok cnm benden memnun değil herşeye bi kulp buluyo ya referans isterlerse memnun omadığını sölermiş yani.
burda kendi memleketinden getirdiği bi kız onuda herşey anlatsın diye getirdi zaten kız o yokken masaya kafamı koyduğumu bile anlatmış ne yaptıysam anında ona gidiyo yani gerizekalı kendide yaşıcak ilerde bu hamileliği allah görüyo umarım cezalarını verir.

Evleneli 1 yıl olmamışsa yine kendin çıksan bile tazminat alabilirsin

evt cnm normali o zaten ama göre değil hamile kadın evinde oturur git 6 ay ücretsiz izin al diyo bana beyinsiz paramı kendi verecek sanki başkası hamile olsa burda kesinlikle böl bişe yapamaz ama bana elinden gelen pisliği yapıyo yani.
ama şimdi çıkarsa bile memnun değilim diye çıkaracak beni hamile diye çıkarıyorum demezki oyüzden hakkım nasıl olur onu avukata sormak gerek.

kendin çıkma bolcum
eşek herif yaaa..

evleneli 1 yıl olmadıysa evet alır evlilik tazminatını falan ama bol için eğer işvereni çıkartırsa ekstra tazminat hakkıda doğar çünü sadece hamile olduğu için çıkartıyo.

Baya çabuk geliyomuşbakalım ordan bazı şeyler sipariş vermeyi düşünüyorum
Bol canını sıkma seni bezdirmeye çalışıyo çıkaramazelficim evet plaj çantalarıda hoş nektar kot bikini güzel ben başka bitanede beğendim

bol sakın pes etme, eğer memnun değilim diye çıkartmaya çalışsa bile sana en az 3 kere aynı hatadan dolayı tutanak tutmak yani senin hatanı yazılı belgeyle onaylatmak zorunda.

senin kusurunu tespit ettirmesi gerek. onun iş hayatını tehlikeye sokacak birşeyler yapmış olman gerek. yani o hemşerisi kızın şahitliği kabul olmaz tatlım. yazılı ihtarların olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…