doğru tahmin cnm dün yine nezaman ayrılacaksın izne dedi deli ettiş beni sonrada bak yollarımızı ayırmak zorunda kalabiliriz kötü ayrılmayalım benden referans isterlerse ben gerçeği sölerim ben türkiye için çalışıyorum doğru sölemezsem olmaz babmı tanımam bilmem ne yani yakındır beni göndermesi.
doğru tahmin cnm dün yine nezaman ayrılacaksın izne dedi deli ettiş beni sonrada bak yollarımızı ayırmak zorunda kalabiliriz kötü ayrılmayalım benden referans isterlerse ben gerçeği sölerim ben türkiye için çalışıyorum doğru sölemezsem olmaz babmı tanımam bilmem ne yani yakındır beni göndermesi.
ev arıyoruz. 1 tane spor ayakkabım eskidi aramaktan
işallah çabucak bulursun canım daha çok eskir ev ararken allahım herkese kendi evini nasip etsin
amin inşallah gönlümüze göre bir ev bulursak kurtulalı biran önce kira derdnden.
herşey yolunda canım.rahatım iyi çok şükür
kanki senin burçney? ya merka ettim:82:
akrep burcuyum tatlım, eşimde akrep
güle güle kullan:81:kaç günde geliyo bilgin varmı
canım 3 günde geliyomuş en geç.
kot desen bikiniye bayıldım
günaydın kızlar pek keyfim yok bugün umarım herkes iyidir.
kot desen bikiniye bayıldım
Nasıl yani gerçeği söylerim? Gerçek neymiş ki..hamilesin diye mi referans vermiycek anlamadım ben :44:
evt ev taksidimiz olmasa hiç sorun olmazdı ama bu şekilde ortada kalırız resmen şuanda yıldırma politikası uyguluyo istiyo ben çıkım tazminat vermemek için bence ama olurda öle bişe olursa dava açarım heraldetabi ben çıkmadan ekimde 2 yıl olacak ben buraya başlayalı çokda fazla bi tazminat alamam heralde bilmiyorum sormak gerek eşimde tabi morali bozuluyo ama napsın ben üzülmeyim diye takma kafana napalım diyo dava açarız bizde falan ama bakalım sonuç nolacak.
[.
[
akrep burcuyum tatlım, eşimde akrep
hımmmm şimdi anladım neden bu kadar uyuştugumuzu bende yengecim..su grubuyuz yaa
Evleneli 1 yıl olmamışsa yine kendin çıksan bile tazminat alabilirsin
Hamilesin diye seni işten çıkarmaya hakkı yok sen en az 7 . ayına kadar çalışabilirsin sonrası için doktor izin verirse çalışırsın. hamilelikten 2 ay önce 2 ay da sonra olmak üzere 4 ay izin hakkın var önceki 2 ayı kullanmazsan onuda sonraki 2 aya ekleyebilirsin. Ama senin çıkmanı istiyorsa o zamanda sana tazminat ödemek zorunda
evt ev taksidimiz olmasa hiç sorun olmazdı ama bu şekilde ortada kalırız resmen şuanda yıldırma politikası uyguluyo istiyo ben çıkım tazminat vermemek için bence ama olurda öle bişe olursa dava açarım heraldetabi ben çıkmadan ekimde 2 yıl olacak ben buraya başlayalı çokda fazla bi tazminat alamam heralde bilmiyorum sormak gerek eşimde tabi morali bozuluyo ama napsın ben üzülmeyim diye takma kafana napalım diyo dava açarız bizde falan ama bakalım sonuç nolacak.
işveren kendi çıkartırsada tazminat alır zaten:82:
Çıkartmıyormuş işte pes ettirmeye çalıştırıyormuş
işveren kendi çıkartırsada tazminat alır zaten:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?