2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne çok misaifirn geliyor kız funda...

ilk zamanlar banada geliyorlardı çok sık degildide..şimdi ben gtmyrm kızlar..eşimin tarafına anca bişey olursa gidiyorum en son ben gttm ..onları gelmesi gerek dimi hep biz hep biz..illa çagırmak mı gerekir ya özel davetlee.

yarenaycım başka çarem yok hfta sonu geleceklerdi bz gezmedeydiksiz ne zaman müsait olursanız çağırın dediler bizde dün için söylemiştik onlar başka bi yere davetliymiş bugün geliyolar yorucu olacak ama ne yapıyımdaha ilkkez geliyolar

oh oh afiyet olsun süper. ben de çok severim kara üzüm kurusunu. ama böyle deyince incir geldi aklıma, kuru incir, içine ceviz ohhhh

onuda gecen gün yapmıştım cnm çekmişti..çok fayadalı hepsiii cnm ...

dedim bugün jelibn alıcagıma saglıklı bişeyler atıştırıyım dedim

süper buara çoğaldıyeni evliyiz diye kimse gelmiyodu hep biz gidiyoduk bende bozuldum gelmiyolar diye bende gitmedimaynen burdada öyle davet bekliyolar öyle saçma şeymi olur çıkın gelin

süper buara çoğaldıyeni evliyiz diye kimse gelmiyodu hep biz gidiyoduk bende bozuldum gelmiyolar diye bende gitmedimaynen burdada öyle davet bekliyolar öyle saçma şeymi olur çıkın gelin

sen kadarlık evlisinki..
benim kendi ailem artık geliyor sormadan..annem mesela eskidik çünkü 1 yıl oldu..
ama eşimin tarafı gelmiyor..illa özel yemek mi yapıcaz allalalaa

sen kadarlık evlisinki..
benim kendi ailem artık geliyor sormadan..annem mesela eskidik çünkü 1 yıl oldu..
ama eşimin tarafı gelmiyor..illa özel yemek mi yapıcaz allalalaa
kız 10 aylık evliyim daha akrabaları yeni geliyoçok ayıp benceevet yemek bekliyolar

valla öylede malesef kiraya zam yapmak zorundayız haziran 15 de. biliyosun bizim kira 1300 tl zam yapıcaz 1350 tl olacak. bari diyoruz hiç zam falan yapmadan yeter kalkalım. bide evlerin en fazla olduğu zaman şimdi, okullar kapanıyo memurların tayin zamanı falan, şimdi bulamazsak hiç bulamayız.

1300 çok fazla nerde oturuyosun canım sen

haklsıın tam zamanı ay bizim ev sahibide 100 tl zam istedi biliynmu:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…