isteyen varmı kara üzüm yiyorum kurusundan
oh oh afiyet olsun süper. ben de çok severim kara üzüm kurusunu. ama böyle deyince incir geldi aklıma, kuru incir, içine ceviz ohhhh
ne çok misaifirn geliyor kız funda...
ilk zamanlar banada geliyorlardı çok sık degildide..şimdi ben gtmyrm kızlar..eşimin tarafına anca bişey olursa gidiyorum en son ben gttm ..onları gelmesi gerek dimi hep biz hep biz..illa çagırmak mı gerekir ya özel davetlee.
süper buara çoğaldıyeni evliyiz diye kimse gelmiyodu hep biz gidiyoduk bende bozuldum gelmiyolar diye bende gitmedim aynen burdada öyle davet bekliyolar öyle saçma şeymi olur çıkın gelin
kız 10 aylık evliyim daha akrabaları yeni geliyosen kadarlık evlisinki..
benim kendi ailem artık geliyor sormadan..annem mesela eskidik çünkü 1 yıl oldu..
ama eşimin tarafı gelmiyor..illa özel yemek mi yapıcaz allalalaa
kız 10 aylık evliyim daha akrabaları yeni geliyoçok ayıp bence evet yemek bekliyolar
çok çakallar heeee kurnazlık yapıyorlar dimi kız:90:
evet:13:yemeğede çağırırımda birsürüler yorucu oluyo
yine geldiiimmmm, biraz ilanlara baktım :84:
akşam için randevu aldık emlakçıdan bakalım
valla öylede malesef kiraya zam yapmak zorundayız haziran 15 de. biliyosun bizim kira 1300 tl zam yapıcaz 1350 tl olacak. bari diyoruz hiç zam falan yapmadan yeter kalkalım. bide evlerin en fazla olduğu zaman şimdi, okullar kapanıyo memurların tayin zamanı falan, şimdi bulamazsak hiç bulamayız.
valla öylede malesef kiraya zam yapmak zorundayız haziran 15 de. biliyosun bizim kira 1300 tl zam yapıcaz 1350 tl olacak. bari diyoruz hiç zam falan yapmadan yeter kalkalım. bide evlerin en fazla olduğu zaman şimdi, okullar kapanıyo memurların tayin zamanı falan, şimdi bulamazsak hiç bulamayız.
bakırköyde funda.
burda kiralar hep böyle malesef
haklsıın tam zamanı ay bizim ev sahibide 100 tl zam istedi biliynmu:82:
çok fazla ya allah yardım etsinsen neiş yapıyodun arse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?