2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

vay çakal dilekçe yaz o zamn bol evlilik 1 yıl dolmadıysa çık

cnm 1 yıl olmadı eylülde olacak ama nekadar verecekler sanki benim için o önemli değil şuan benim çalışmaya ihtiyacım var 1-2 milyar alıp çıksam beni nekadar idare ederki.

cnm internete girdiğim için bana tutanak yazdırabilirmiş onu söledi dün bunu ortaya atabilir sadece.

ya işin aksatmadığın sürece ne zararı varmış netin ona

yani sen her halukarda çıkıcaksın bol doğum için çıktığında o adam bidaha almaz seni heralde öyle davranıyor (
ozamanda işsizlik parası alabilirsin 6 ay

cnm internete girdiğim için bana tutanak yazdırabilirmiş onu söledi dün bunu ortaya atabilir sadece.

tatlım bu bir iş kabahati değil, sen işini yapıyorsan işine engel değilse bunun için tutanak yazsa bile sende savunmanı yazar ve onada imzaatırsan delil olarak elinde bulundurursun. internete iş yerinde girmek suç değildir. asla kanma bunlara.

ve bence eğer yine böyle bir sıkıştırma yaparsa hemen avukata başvur, adam hakkında işlem başlattır, böylesi durumlarda iş mahkemeleri her zaman personeli haklı sayar.

az önce ablamlarla konuşurken karar verdim, fenerbahçe eşortman takımı alcam feneriumdan. hem çok sevinir, hem de her zaman ihtiyacı olan birşey. ayyy büyük bir yük kalktı omuzlarımdannn

canım böyle devam ederse şikayet edebilirsin. çalıştığın yerde ondan üstte kimse yok mu? hem gerçek dediği neymiş ki? hamile olduğun için seni çıkartamaz. iş avukatlarıyla görüş. eminim bu tip durumlarda işçiyi koruyan yasalar vardır. Ablam dedi mahkemeye giderse hem çalıştığı kurum ceza alır, hem de tazminat ödenir. sonuçta seni caydırmaya çalışıyor, bir nevi taciz ediyor.bence en kısa sürede bu konuda birileriyle görüş, haklarını öğren canım.

orası kesin zaten cnm hiç sanmıyorum dönebileceğimi.

ben dedim zaten işim olmadığı zaman giriyorum sadece diye başka bişe bulamadığı için bunu sunuyo işte ortaya beyinsiz mahluk bakalım neler olacak bi adım atarsa böle bişe için bende boş duramam artık hakkımı aramam gerek beni bu hamile halimle ne hale getirdi sölicek bişe bulamıyorum bu adama ya..

bolcum sakın yılma adam seni kandırmaya çalışıyor arsenin dediği gibi iş mahkemelerinde her zaman işçi haklı bulunuyor. Sen bütün haklarını öğren onun bi adım atmasını bekleme neler yapabileceğini öğren

canım internete giriyor falan dese de mahkemede sorarlarmış, daha önceden değil de neden hamile kaldığında bunun için şikayetçisin diye. iş mahkemeleri her zaman işçiden yana olurmuş. duygu sömürüsü falan da yaparsın, iş yerindeki stres dolayısıyla hastalanıyorum, bebeğimi olumsuz etkiler falan diye. adam takmış sonuçta hamileliğine. sen haklarını öğren, ona verecek cevabın olsun. o da anlasın herşeyin bu kadar kolay olmadığını.

sen kendini üzmemeye çalış canı dikkat et kendine eğer daha fazla üstüne gelirse muhakkak git danış birine saçma saçma şeyler yapıyolar ne zaarın var zaten zamnı glince çıkacaksın bi çıkarımı var seninle alıp veremediğimi var

sen ne kadarlıksın cnm?

benim ekimde 2 yıl olacak daha(olursa tabi..

aa doğru bak bunu düşünmemiştim hiç tabi ben çalışmaya başladığımdan beri giriyorum sonuçta neden ozamn değilde şimdi çok mantıklı canım ayy iyki varsınız ya hepinizden bişeyler öğreniyorum..

akşam eşimin halasıgil gelecekti ya annesigilide çağırdım ayıp olmasın diye oda bişeyler hazırlayımmı dedi yok gerek yok herşey var dedim kek yapıp getiriyim ozaman dedi

hafta içi misafire tahammül edemiyorum ya. valla fundam iyi dayanıyorsun. Türkiye'de olsam alışırdım şimdiye kadar ama burda olmanın verdiği rahatlık galiba normalde severim kalabalık ortamları ama işten sonra hele kendi evinde çekilmiyor, ki ben misafirliğe de gitmem kimseye hafta içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…