vay çakal dilekçe yaz o zamn bol evlilik 1 yıl dolmadıysa çık
vay çakal dilekçe yaz o zamn bol evlilik 1 yıl dolmadıysa çık
bol sakın pes etme, eğer memnun değilim diye çıkartmaya çalışsa bile sana en az 3 kere aynı hatadan dolayı tutanak tutmak yani senin hatanı yazılı belgeyle onaylatmak zorunda.
senin kusurunu tespit ettirmesi gerek. onun iş hayatını tehlikeye sokacak birşeyler yapmış olman gerek. yani o hemşerisi kızın şahitliği kabul olmaz tatlım. yazılı ihtarların olması gerek.
cnm internete girdiğim için bana tutanak yazdırabilirmiş onu söledi dün bunu ortaya atabilir sadece.
maşallahhhhh
ohh ben o dertten kurtuldum...
eşimde bana k.kartı çıkarttı bana vericek bende gidicem gözlüğümü alıcam:82:
gözlüğümü alıncada hediyelerini vercem bende :))
şimdi neye ihtiyacı var yada hiç çaktırmıyormu
evt ev taksidimiz olmasa hiç sorun olmazdı ama bu şekilde ortada kalırız resmen şuanda yıldırma politikası uyguluyo istiyo ben çıkım tazminat vermemek için bence ama olurda öle bişe olursa dava açarım heraldetabi ben çıkmadan ekimde 2 yıl olacak ben buraya başlayalı çokda fazla bi tazminat alamam heralde bilmiyorum sormak gerek eşimde tabi morali bozuluyo ama napsın ben üzülmeyim diye takma kafana napalım diyo dava açarız bizde falan ama bakalım sonuç nolacak.
ya işin aksatmadığın sürece ne zararı varmış netin ona
yani sen her halukarda çıkıcaksın boldoğum için çıktığında o adam bidaha almaz seni heralde öyle davranıyor (
ozamanda işsizlik parası alabilirsin 6 ay
tatlım bu bir iş kabahati değil, sen işini yapıyorsan işine engel değilse bunun için tutanak yazsa bile sende savunmanı yazar ve onada imzaatırsan delil olarak elinde bulundurursun. internete iş yerinde girmek suç değildir. asla kanma bunlara.
ve bence eğer yine böyle bir sıkıştırma yaparsa hemen avukata başvur, adam hakkında işlem başlattır, böylesi durumlarda iş mahkemeleri her zaman personeli haklı sayar.
sen nekadar evlilik tazmn.ı aldın super
ayıptır sorması ama :))
ben 3.897almıştım cnm 4,5yıl 5 yıl de gtsnn
senin çalışma süren fazlaymış canım.
cnm internete girdiğim için bana tutanak yazdırabilirmiş onu söledi dün bunu ortaya atabilir sadece.
sen ne kadarlıksın cnm?
canım internete giriyor falan dese de mahkemede sorarlarmış, daha önceden değil de neden hamile kaldığında bunun için şikayetçisin diye. iş mahkemeleri her zaman işçiden yana olurmuş. duygu sömürüsü falan da yaparsın, iş yerindeki stres dolayısıyla hastalanıyorum, bebeğimi olumsuz etkiler falan diye. adam takmış sonuçta hamileliğine. sen haklarını öğren, ona verecek cevabın olsun. o da anlasın herşeyin bu kadar kolay olmadığını.
Bi tanede avukatımız olsa tam olacakmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?