Ağrı kesici al iç canım başka türlü geçmez
zuzucum fundanın gösterdiği tel.den bende kullanıyorum şimdilik fena değil daha yeni aldık çünkü..dokunmatik olunca bana biraz zor geliyo alışacam heralde:)
ya bende eşime daha babalar günü hediyesi alacam( babamda var tabiki daha..
önce bi yılın babası olsun, mamasını yedirsin, altını değiştirsin, gazını çıkartsın da seneye alırsın bunu bol
arse annem de bunu kullanıyo, ben de bundan almayı düşünüyorum açıkçası
iphone ve bunun arasında kaldım bakalımMuhasebedeki 2 kızda da bundan var onlar da çok memnun
ben de nokiadan şaşmam, diğerleri çok karmaşık geliyo bana da
walla Fundam benimkisi gösteriş için felan değil, şuan kullandığım telefon nokia N72 ve ben bunu 4-5 yıldır kullanıyorumYanlış anlamayın ama kzılar bişey diycem nerde görmemiş var hepsinde iphone var :82:ilk çıktığında beğeniyodum ama sonrdan herkes almaya başladı parası olanda olmayanda çakmalarını kullanıyo hatta burda öyle yapmışlarki çakmaları aynı orjinal gibiben kardeşime aldım 17 yaşında ee hevesli böyle gösteriş yapmaya falan ona uygun ayrıca bi tele 1200-1500 verecek kadar zengin değilim
önce bi yılın babası olsun, mamasını yedirsin, altını değiştirsin, gazını çıkartsın da seneye alırsın bunu bol
bolcum hangisi yazarmısın..bikaçtane gösteri funda :78:
ben de kullanımı basit olduğu için seviyorumbana nokıa çok basit geliyo ..düz menüOndan sevmiyorum..şuanki tel.i kociş aldı nokıa bende bian önce değişmek istiyorum çok sıkıcı
bana nokıa çok basit geliyo ..düz menüOndan sevmiyorum..şuanki tel.i kociş aldı nokıa bende bian önce değişmek istiyorum çok sıkıcı
walla Fundam benimkisi gösteriş için felan değil, şuan kullandığım telefon nokia N72 ve ben bunu 4-5 yıldır kullanıyorum
çok sıkıldım, yenisini alırsam da çok beğendiğim bişi alıyım diyorum uzun soluklu kullanıcam onu da :))
iphoneları ilk çıktığından beri çok istiyorum, düğün eşya derken hep erteledim içimde kaldı yani.. bana gösteriş gibi gelmiyo çok seviyorum o telefonu, kuzeniminkini kurcalarım bol bol alabilirim belki
gösteriş yapmak istesem çakması bizde de var, annemin çekmecesinde duruyo, kimsenin ellediği yok :))
Onu beğendim funda görsellerde büyük gözüküyo ama yaa..dikdörtgen gibi:44:
kızlarrrrrrr kimse yokmuuuu ben ve fotom geri geldik, dün girememiştim bugün koydum fotoyu
du Fundam inceliyim bunu, kaçmış ki fiyatı :44:YOK CANIM YA SANA GÖSTERİŞ YAPMAK İÇİN ALIYOSUUN DEMEDİM AMA BÜTÜN KIROLARIN ELİNDE VAR EĞER OKADAR PARA VEREBİLECEKSEN SANA BU TELİ TAVSİYE EDERİM Bİ İNCELE İSTERSEN
Xperia
İPHONE ÖZELLİKLERİYLE AYNI HD KALİTESİNDE VİDEO ÇEKİYO
ben büyük telefon seviyorum evetzuzucum evet büyük tel ama benim sana tavsiye ettiğim bunun miniğibunuda nektara tavsiye ettim kendim alamadım siz alın hesabı oldu
:13:tüm kırolara rağmen ben de seviyorum iphone. hem eğlenceli hem şık, hem de kalite açısından kendini kanıtlamış bir telefon bence. evet fiyatı yüksek ama elektronik işi biraz tutkudur bence, telefon da öyle. o yüzden verilebilir o para, tabii varsa
caramell foto çok küçük ki anlaşılmıyor birşey:44::44:
du Fundam inceliyim bunu, kaçmış ki fiyatı :44:
ben büyük telefon seviyorum evet
:13:
yoksada bulsun kocişgeçen yazdan beri söz veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?