2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yanlış anlamayın ama kzılar bişey diycem nerde görmemiş var hepsinde iphone var :82:ilk çıktığında beğeniyodum ama sonrdan herkes almaya başladı parası olanda olmayanda çakmalarını kullanıyo hatta burda öyle yapmışlarki çakmaları aynı orjinal gibi ben kardeşime aldım 17 yaşında ee hevesli böyle gösteriş yapmaya falan ona uygunayrıca bi tele 1200-1500 verecek kadar zengin değilim

Ağrı kesici al iç canım başka türlü geçmez

sağol canım öylede geçmiyo nasıl ağrı bilmiyorum ne migren ne sinüzüt var doktor stres sıkıntı yorgunluktan olur dedi sakinleştirici vermişti içmiyorum artık işten çıkana kadar dayanıcam sonra yatarım

bolcum hangisi yazarmısın..bikaçtane gösteri funda :78:

bana nokıa çok basit geliyo ..düz menü Ondan sevmiyorum..şuanki tel.i kociş aldı nokıa bende bian önce değişmek istiyorum çok sıkıcı

walla Fundam benimkisi gösteriş için felan değil, şuan kullandığım telefon nokia N72 ve ben bunu 4-5 yıldır kullanıyorum
çok sıkıldım, yenisini alırsam da çok beğendiğim bişi alıyım diyorum uzun soluklu kullanıcam onu da :))
iphoneları ilk çıktığından beri çok istiyorum, düğün eşya derken hep erteledim içimde kaldı yani.. bana gösteriş gibi gelmiyo çok seviyorum o telefonu, kuzeniminkini kurcalarım bol bol alabilirim belki
gösteriş yapmak istesem çakması bizde de var, annemin çekmecesinde duruyo, kimsenin ellediği yok :))

Son düzenleme:
önce bi yılın babası olsun, mamasını yedirsin, altını değiştirsin, gazını çıkartsın da seneye alırsın bunu bol

yaa evt bebiş doğmuş olsa yine güzel şeyler bulunur ama şimdi biraz zor:))yapar yapar onları hep sölüyo zaten çok seviyo çocukları yeğenlerine falanda bakmış pek bi bilgili bizimki:))

bolcum hangisi yazarmısın..bikaçtane gösteri funda :78:

cnm samsung 5233 bendeki..

YOK CANIM YA SANA GÖSTERİŞ YAPMAK İÇİN ALIYOSUUN DEMEDİM AMA BÜTÜN KIROLARIN ELİNDE VAR EĞER OKADAR PARA VEREBİLECEKSEN SANA BU TELİ TAVSİYE EDERİM Bİ İNCELE İSTERSEN
Xperia
İPHONE ÖZELLİKLERİYLE AYNI HD KALİTESİNDE VİDEO ÇEKİYO

Onu beğendim funda görsellerde büyük gözüküyo ama yaa..dikdörtgen gibi:44:

tüm kırolara rağmen ben de seviyorum iphone. hem eğlenceli hem şık, hem de kalite açısından kendini kanıtlamış bir telefon bence. evet fiyatı yüksek ama elektronik işi biraz tutkudur bence, telefon da öyle. o yüzden verilebilir o para, tabii varsa

caramell foto çok küçük ki anlaşılmıyor birşey:44::44:

du Fundam inceliyim bunu, kaçmış ki fiyatı :44:
zuzucum evet büyük tel ama benim sana tavsiye ettiğim bunun miniğibunuda nektara tavsiye ettimkendim alamadım siz alın hesabı oldu
ben büyük telefon seviyorum evet

:13:
yoksada bulsun kociş geçen yazdan beri söz veriyo

du Fundam inceliyim bunu, kaçmış ki fiyatı :44:

ben büyük telefon seviyorum evet

:13:
yoksada bulsun kociş geçen yazdan beri söz veriyo

1100 canımya sen hangisini seviyosan ondan al tabiki canım hani fikir olsun genelde kimsede yok buya acıktım benn
caramel senin gelinlikli foton varmıydıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…