bende mütevazilik severim görgülü asil insan mütevazidir zaten bana göre..sonrdan görme insan övünürde övünür sohbeti yoktur zaten konuşmaları hep övünmekle geçerayy gıcık olduğum biri vardı o geldi şimdi aklıma
süper okudum valla zaten ilkini okuyuncahıhh dedim yine süperin elti maceraları
manyak kızım cahil yani senin eltin onuda öyle kabul etmek lazım ne yapsın
Birden düşündüm de Ay yok geçmez geçmez
ben de bakıyorumAma beğendiklerim hep uçuk fiyatlı daha ucuz bişe bulmam lazım :18:
zuzu ne kadarlık bişe arıyosun canım ona göre bakalım
zuzu 425 tl x302 süper tel ben ondan alcm inş
samsung wave525 - samsung s5253 - moda ve eğlence - cep telefonu | samsung
benimki bundan memnunum zuzu 4oo e almıştım sanırım
zuzu bende nokia e72 var çoookkk memnunum, alalı 1,5 ay falan oldu 625 tl ama gerçekten deyiyo
Eğer lıcan uzun süre kullanırım diyosan kesinlikletavsiye ederim.
offff bu hafta bitsin istiyorum artık ya. yine yoğun karışık bir hafta geçirdim. kendimi çok yorgun hissediyorum.
bu arada dün akşam feneriuma gittim. bir yağmurluk, bir de eşortman takımı beğendim. ama yağmurluğun bedeni yoktu. gelir mi bilmiyorum dedi satıcı. ben de biraz daha beklemeye karar verdim. umarım gelir çünkü takımdan çok yağmurluğu sevmiştim ben
buarada canım sana tavsiyem yani bu benim kendi görüşüm sony ericsondan iyisi sağlamı yok adamlar cidden yapıyo yani bizim bi telefonumuz vardı 4 yıl severek kullandık hiç bişe olmadı tele bide kameraları süper ses kalitesi desen zaten walkmen tel
bende sonyy olabilir diyomda eşim iyi değil diyo ....ama o yazdıklarını not aldım bakıcam akşama..
şuan patronun eşini var yanımda yazamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?