2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cahilce konuşalar bazen kırkmakta istemiyor insan içimden diyorum cahil ya diyorum..

düşün yani..şimdiki gençler tembel lafı ne alaka hamilelik için

süper okudum valla zaten ilkini okuyuncahıhh dedim yine süperin elti maceraları

manyak kızım cahil yani senin eltin onuda öyle kabul etmek lazım ne yapsın

zuzu bende nokia E72 var çoookkk memnunum, alalı 1,5 ay falan oldu 625 tl ama gerçekten deyiyo

eğer lıcan uzun süre kullanırım diyosan kesinlikletavsiye ederim.

listeme aldım akşam eşimle bakıcam ayrıntılı varmı başka :)

zuzu bende nokia e72 var çoookkk memnunum, alalı 1,5 ay falan oldu 625 tl ama gerçekten deyiyo

Eğer lıcan uzun süre kullanırım diyosan kesinlikletavsiye ederim.

bende onu kullanıyorum canım ama çakmasını:78:

buarada canım sana tavsiyem yani bu benim kendi görüşüm sony ericsondan iyisi sağlamı yok adamlar cidden yapıyo yani bizim bi telefonumuz vardı 4 yıl severek kullandık hiç bişe olmadı tele bide kameraları süper ses kalitesi desen zaten walkmen tel

offff bu hafta bitsin istiyorum artık ya. yine yoğun karışık bir hafta geçirdim. kendimi çok yorgun hissediyorum.

bu arada dün akşam feneriuma gittim. bir yağmurluk, bir de eşortman takımı beğendim. ama yağmurluğun bedeni yoktu. gelir mi bilmiyorum dedi satıcı. ben de biraz daha beklemeye karar verdim. umarım gelir çünkü takımdan çok yağmurluğu sevmiştim ben

gelir canım üzülme olmadı netten bi bak
http://magaza.fenerium.com.tr/:42:

bende sonyy olabilir diyomda eşim iyi değil diyo ....ama o yazdıklarını not aldım bakıcam akşama..

şuan patronun eşini var yanımda yazamıyom

ne kadar berbat bir günnn

feci karnım ağrıyo kızlarr , adaçayı içiyorum bakalım iyi gelecekmi

ben hep 3 gün öncesinden ağrı kesici içmeye başlardım, çünkü feci oluyo ağrısı ,Jinekologum öyle

söyulemişti.ama bu sefer unuttum almayı, şimdi ağlamaklıyım resmen

zuzucum fundanın gösterdiği tel.den bende kullanıyorum şimdilik fena değil daha yeni aldık çünkü..dokunmatik olunca bana biraz zor geliyo alışacam heralde:)

ya bende eşime daha babalar günü hediyesi alacam( babamda var tabiki daha..

bende sonyy olabilir diyomda eşim iyi değil diyo ....ama o yazdıklarını not aldım bakıcam akşama..

şuan patronun eşini var yanımda yazamıyom

araştırda bak canım sony çok dehşet tel yapmaya başladı hemde çok kaliteli..
ben samsung aldım heveslendim şubat gibi aldım memnunum ama şimdiki aklım olsa sony alırdım herkesin sevdiği beendiği bi marka vardır telde mesela nokia hiç sevmem

saçlarımı karamel yaptırmk istyrm..röfledn bıktıkm..bu renk ne renk kızlar?

Eklentiler

• $krml.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…