2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ohh yemeğimide yedimm

Akşama ablama gidiyorum ağdaya..pazar günü deniz var..tabi hastalanmazsam

1100 canımya sen hangisini seviyosan ondan al tabiki canım hani fikir olsun genelde kimsede yok buya acıktım benn
caramel senin gelinlikli foton varmıydıki

http://www.alisverisrobotu.com/sony-ericsson-xperia-x10-fiyati/
şurda 885 e var ama, ben bunu teknosadan felan elime alıp bakim böyle aramızda sevgi bağı oluşması lazım tşk fundam, bunu da listeme ekledim, özellikleri süper

ben yedim geldim bile, sen 12 de çıkmıyomuydun yemeğe :26:

Son düzenleme:
Ohh yemeğimide yedimm

zuzuş pazar günü çok sıcak olucakmış, değerlendir bence de
benim de gitmem lazım, kapri giymek istiyorum artık bacaklarım yanmadan açamam sezonu

Nektar aynen bende burdan bakıcam..elime alıp görmeden canlı canlı hiçbişey alamam yaa

Fundiş cumaları benim gibi yapiyyy

Ohh yemeğimide yedimm

biz de eniştemi bekliyoruz yemek için. bugün ton balıklı salata yapcam kendime. ablam da az önce diyordu havuza gidelim pazar günü. bakalım hava yine bozmazsa iyi olur bence de

zuzuş pazar günü çok sıcak olucakmış, değerlendir bence de
Benim de gitmem lazım, kapri giymek istiyorum artık bacaklarım yanmadan açamam sezonu

Inş.hastalanmam ...

Ablam kardeşim eniştemde gelicek..tabi ablamın haberi eniştemden onu çalışcak biliyor süpriz olcak ona :)))

c.ertesi akşamdan gelcekler ,eniştem sonradan gelcek akşam...pazar khvaltı yapıcaz hep beraber :)) sonra vınnn denize akşama kadar
C.ertesi akşamdan ablamla dolma doldurur yaparız denizde iyi gider :)) bide karpuz ohhh

ay bi heveslendim bi içim kıpraştı böyle, heycan yaptım sanki ben gidiyorum

2011'de Burçların En'leri:

2011'de en çılgın burç: KOÇ

2011'de en iyimser burç: BOĞA

2011'de en sosyal burç: İKİZLER

2011'de işinde en şanslı burç: YENGEÇ

2011'de en çok gezen ve okuyan burç: ASLAN

2011'de en seksi burç: BAŞAK

2011'de en ciddi burç: TERAZİ

2011'de en çalışkan burç: AKREP

2011'de en aşık burç: YAY

2011'de en mücadeleci burç: OĞLAK

2011'de en zeki burç: KOVA

2011'de en zengin burç: BALIK

astro gündem

biz de eniştemi bekliyoruz yemek için. Bugün ton balıklı salata yapcam kendime. Ablam da az önce diyordu havuza gidelim pazar günü. Bakalım hava yine bozmazsa iyi olur bence de

akşama ne yemek var yarenay :)))

ben dün yaptım patlıcanı çok güzel oldu valla çok yaptım bugüne de var..bulgur pilavım yenmedi zaten komşu dün kandil diye pilav +nohut dağıtmış onu yediler..

Ohh bulgur pilavım da var patlıcanımda rahatım...gerçi ben yiyemicem ablama gidicem ya :)))

Nektar aynen bende burdan bakıcam..elime alıp görmeden canlı canlı hiçbişey alamam yaa

Fundiş cumaları benim gibi yapiyyy

nektar eşim bu tele remen aşık:98:hersefer gittiğimizde almaya niyetleniyo taksitli tabiben engel oluyorum fiyatı düşsün diye bekletiyorum onu şimdibu siteye bakalım ozaman bizdetabi kızlar elinize alın inceleyin menüsüne çekim kalitesine falan bakın bizde hep öyle yapıyoruz...
cumadan gelmelerini bekliyorumsabahta hiç bişe yemedim kociş oruç kıyamamakşama ne yapacaksın aşkım diyo

2011'de en çılgın burç: KOÇ........BEN

2011'de en iyimser burç: BOĞA.....KARDEŞİM :44:

2011'de işinde en şanslı burç: YENGEÇ........EŞİM

2011'de en aşık burç: YAY........ABLAM

biz de taksitle alıcaz, yeni evliyiz fakiriz

Allah kabul etsin, sevdiği yemekleri yap Fundam bu akşam
insan oruçken tüm gün akşam yemeğini aşeriyo

Zuzuşun suçu ne varmıydı dün akşam?

Allah kabul etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…