2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben ikizler eşim boğa:))
ama ben çift karekterli değilim çok özelliklerini taşımıyorum yükselenim oğlan daha çok onun özelliklerini taşıyorum.bizde feneliyiz

evet iyimserdir..çokta çenelidir kendileri

en iyi anlaştıgım burç balık
eşiminde en iyi an..benim..

tencere kapak.ız yani..çok uyumluyuz..:13:

:93::101:
süper süper bi seçimikinizde su gurubu çok iyi anlaşırsınız ama ikinizde duygusal olduğunuz için bazen sıkabilir siziayy evet balıklar çok konuşkandır:76:

ya daha önce yazmıştı sanki sbasaran:44: benmi yanlış hatırlıyom

..

neyse bende koç..eşim yengeç:98:

güle güle harcakızlar balıklar iyi kalpli olur:97:
söyleyişe bak, sevimli yaa
verir canım, ama izin almam hoşuna gidiyo

ajanımızda geldii:82:meşhur sbasaran

:93::101:
süper süper bi seçimikinizde su gurubu çok iyi anlaşırsınız ama ikinizde duygusal olduğunuz için bazen sıkabilir siziayy evet balıklar çok konuşkandır:76:

bir o kadarda birbirmzi anlarız..sezgilerimz kuvvetlidir..

eşim çeneyle bagladı kendine beni

Son düzenleme:
ayy kızlar nasıl yazmayı unuturum :))))

dün eşim gül getirmiş bana...koparmış tabikii salonu tvnin yanına kavanozun içne koymuş..mutfakta küçük kavanoz vardı onun içine koymuş gülleri çok güzeldi yaa:98:

çiçekçiye gitmiş bakmış gül yok (!)..sonra patronun küçük kızına sormuş..hangi bahçede gül var diye parkda var demiş..gitmiş ikisi parka dedim ya biri görseydi..görsünn diyo kızmıyolarmış

yan keskiyle koprdım gülleri çocuğada 1 lira harçlık verdim yerini gösterdi diye ,diyo

funda...koçlarda çok iyi kaplidir ne desen he derler ağzı var dili yok..bide pek bi güzellerdir canım

ilahi zzuzu Senin eşinden sonrdan romantikleşmeye başladı hadi bakalım kız yengeçler duygusal romantik olur aslında ama senin kocişin yükselenimi farklıki acaba

ilahi zzuzu Senin eşinden sonrdan romantikleşmeye başladı hadi bakalım kız yengeçler duygusal romantik olur aslında ama senin kocişin yükselenimi farklıki acaba

yengeç erkeği anaçtır evcildir duygusaldırda ama benimki romantik değil ormantik

yükseleni unuttum:26:

ağzı var dilimi yokhe canımkoçlar zeki olur dediğim dedik olur bide lider ruhludur

çiçekçide gül yokmuş he olsun ama zuzu kendi emek verip koparmış, o daha makbule geçer
afferim eşine

Yoksa seninkindede varmı kıskançlık benimki gizli kıskançlardançaktırmaz ama ben anlarım tabiki..aynen bende mutlaka sorarım gidiyimmi diye
gizli değil benimkisi Fundam, açık saçık kıskanç

funda...koçlarda çok iyi kaplidir ne desen he derler ağzı var dili yok..bide pek bi güzellerdir canım

koçların elide çok acıktır
eveeet, ayrıca çok çok inatçılar, etrafında mıymıy insana tahammül edemezler, leb demeden leblebiyi anlayan arkadaş seçerler, lider ruhlular evet ay bir sürü böyle özellikler işte.. annem koç

kızlarrrr bu ayın 18 inde kan kardeşimin nişanı var.

ne giymem gerek bilemedim fikir verin kızlar , abiye tarzı giymek istemiyorum çünkü düğününe giyerim belki diye düşündüm. çünkü zaten abiye giymeyi sevmiyorum.

yemekli bir yerde olacak , ne giyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…