evet iyimserdir..çokta çenelidir kendileri
en iyi anlaştıgım burç balık
eşiminde en iyi an..benim..
tencere kapak.ız yani..çok uyumluyuz..:13:
güle güle harcakızlar balıklar iyi kalpli olur:97:
verir canım, ama izin almam hoşuna gidiyoyemek yedim geldim ama sevmedim açım sanırım:26:keşke yanıma evdeki stoktan bişeyler alsaydım
eşimde beşiktaşlınigar ya evet evde durma eşin çalışıyosa ne yapacaksın arkadaşına git evde durdukça insan bunalıyo izin vermezmiki
ajanımızda geldii:82:meşhur sbasaran
:93::101:
süper süper bi seçimikinizde su gurubu çok iyi anlaşırsınız ama ikinizde duygusal olduğunuz için bazen sıkabilir sizi ayy evet balıklar çok konuşkandır:76:
Söyleyişe bak, sevimli yaa
Verir canım, ama izin almam hoşuna gidiyo
ilahi zzuzuayy kızlar nasıl yazmayı unuturum :))))
dün eşim gül getirmiş bana...koparmış tabikii salonu tvnin yanına kavanozun içne koymuş..mutfakta küçük kavanoz vardı onun içine koymuş gülleri çok güzeldi yaa:98:
çiçekçiye gitmiş bakmış gül yok (!)..sonra patronun küçük kızına sormuş..hangi bahçede gül var diye Parkda var demiş..gitmiş ikisi parka Dedim ya biri görseydi..görsünn diyo kızmıyolarmış
Yan keskiyle koprdım gülleri çocuğada 1 lira harçlık verdim yerini gösterdi diye ,diyo
funda...koçlarda çok iyi kaplidir ne desen he derler ağzı var dili yok..bide pek bi güzellerdir canım
tek kötü huyu inatt
ilahi zzuzuSenin eşinden sonrdan romantikleşmeye başladı hadi bakalım kız yengeçler duygusal romantik olur aslında ama senin kocişin yükselenimi farklıki acaba
ağzı var dilimi yokhe canım koçlar zeki olur dediğim dedik olur bide lider ruhludur
çiçekçide gül yokmuş heayy kızlar nasıl yazmayı unuturum :))))
dün eşim gül getirmiş bana...koparmış tabikii salonu tvnin yanına kavanozun içne koymuş..mutfakta küçük kavanoz vardı onun içine koymuş gülleri çok güzeldi yaa:98:
çiçekçiye gitmiş bakmış gül yok (!)..sonra patronun küçük kızına sormuş..hangi bahçede gül var diye parkda var demiş..gitmiş ikisi parka dedim ya biri görseydi..görsünn diyo kızmıyolarmış
yan keskiyle koprdım gülleri çocuğada 1 lira harçlık verdim yerini gösterdi diye ,diyo
Yoksa seninkindede varmı kıskançlık benimki gizli kıskançlardançaktırmaz ama ben anlarım tabiki..aynen bende mutlaka sorarım gidiyimmi diye
funda...koçlarda çok iyi kaplidir ne desen he derler ağzı var dili yok..bide pek bi güzellerdir canım
eveeet, ayrıca çok çok inatçılar, etrafında mıymıy insana tahammül edemezler, leb demeden leblebiyi anlayan arkadaş seçerler, lider ruhlular evet ay bir sürü böyle özellikler işte.. annem koçkoçların elide çok acıktır
yakın arkadaş için basit olur zuzu
dizlerde abiye giy arse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?