2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güzel canım ayakkabın, gayet abiye yani
ayakkabı masrafı çıkartma kendine bir de

evet canım ya 2 tane elbise aldım zaten 2 tanede ayakkabı almayım var zaten abiye ayakkabılarım onlardan uyanlarla kombin yaparım..diğer abiye gece mavisi bakalım onu beğenecekmisiniz

yetiştimmm, fotolara baktım, yorumlarımı yaptım kızlar... saat 10 gibi bir müşteri geldi yanıma oturdu, saat 13,30'da ancak gitti. deli oldum...

bu aralar uluslararası fuar hazırlıklarımız var. hafta sonuna kadar işler yoğun olur sanırım. daha çok evden takip edebilirim. böyle olunca da hep aklım sizde kalıyor yaaa

teşekkür ederiz tatlımkolay gelsin yarenay

çok var ama sade ve şık bulamadım bende yaptırmıştım saçımı topuz ama foto yok yanımda eve gidince albüme koyarım bakarsın

Yarenay sen gittin mi dün denize..geçmişi okuyamadım daha :) evde göz gezdircem

hadi hayırlısı zuzum. inşallah en kısa sürede alışır da rahat edersin.

evet canım ya 2 tane elbise aldım zaten 2 tanede ayakkabı almayım var zaten abiye ayakkabılarım onlardan uyanlarla kombin yaparım..diğer abiye gece mavisi bakalım onu beğenecekmisiniz
ekle canım, onu da çok merak ettim :98:

Az kaldı kızlar akşama ne yapacaksınız bakalım
ben akşama hiç bişi yapmiycam biraz pilav var, onu yerim gidince eşime de yumurta pişiririm napim yada pilavı o yer ben tost yerim

akşama yemeklerim hazır benim. yarın için kurufasülye ıslatcam sadece

ekle canım, onu da çok merak ettim :98:

ben akşama hiç bişi yapmiycam biraz pilav var, onu yerim gidince eşime de yumurta pişiririm napim yada pilavı o yer ben tost yerim

yemek mi yapasın yok canımbende hiç bilmiyorum ne pişireceksemtamam onuda eklerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…