2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Rabia hoşgeldin canım aramıza

haftaya yine gidersiniz zuzuşum, kızardı mı kollar, bacaklar

selam kızlar yemekten sonra fotolar geliyor merak etmeyin

bekliyoruzz

buarada benim siz değerli üyelerden bir ricam olacak ben düğün günü büyük bi ihtimalle adetli olucam geçen adetimin 3.günü doktora gitmek istedim ama bi aksilik oldu gidemedim halada gitmiş değilim düğün günüde adetli olmak istemiyorum büyük bir kabus benim için bu yani şu saatten sonra doğum kontrol haplarını kullanamam heralde bildiğiniz bir şey varsa lütfen yardımcı olun.bu geciktiriciler falan işe yararmmı yada ne zaman kullanmam lazım üfffff kafayı yicem yaaa

doktora gitsen daha iyi olmaz mı :26:
biz sana yanlış bilgi vermeyelim
gecen ay gidemedim dedin ama şimdi git, o seni yönlendirir zaten

ay canım benimbeni yeni görmedinki tatlımrengi çok tatlı dimi nigar
evet kuzu, güzel seçim
ben de bir-kaç bişi alıcam nar çiçeği rengini çok beğeniyorum bu ara

düğün fotolarında makyaj felan vardı, bir de boydan ilk kez görüyorum
maşallah sanaa :89:

17haziran cuma günü kapanıyor canım ozaman bişey diyemiyeceğim ben yemek yapmayada alışmaya başlaman için güzel olur diye demiştim ama sana benim yaptığım un kurabiyemi anlatayım tarife göre yaptım ama hamuru birbirini tumadı un katıyorum yine olmadı yuvarlak yapmam lazım ama olmuyor hamuru dikdörtgen tepsiye hamuru koydum ve düzledim sonra bıçakla kestim kareler halinde pişirdim liseden sonra dershaneye giderken orduda bir aile dostumuzn yanında kalıyodum akşam oldu abla dedi getir bakalım kız kurabiyesi yiyelim dedim olmadı getir dediler çayla yediler ve çok beğendiler bende beğendim şekli belki olmamıştı ama tadı güzel olmuştu ve sürekli benden yapmamaı istediler.

evet kuzu, güzel seçim
ben de bir-kaç bişi alıcam nar çiçeği rengini çok beğeniyorum bu ara

düğün fotolarında makyaj felan vardı, bir de boydan ilk kez görüyorum
maşallah sanaa :89:

teşekkür ederim canımnar çiçeği sanada çok yakışır beyaz tenlisin ya al bencede eşim çok beğendi illa bunu al dedi:98:

fundacım çok beğendim elbisen çok hoş..
süpercim sanada nice daha mutlu yıllar diliyorum..

ben de öğrencem yemek yapmayı bu yaz
ama şimdi yemek var evde o yzden denemiyorum bişey
güzel olsa da yenmicek, bu yense diğeri kalcak
boşuna ziyan
kaynanam öğretcek bana

tam bende sana soracaktım toplayımı diyeevet canım bende toplamayı düşünüyorum kolları daha hoş görünür diyenasıl toplatıyım hadi bana model bulun
ben bu tarz topuzlara bayılıyorum, hem sade hem şık
güzelde bi toka alırsın böyle taşlı, ayakkabın da taşlı
süper oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…