2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

nasılsınız galiba bi kısmınız dinlenmiş deniz,piknik ne güzel benim denize girmem olanaksız galiba çünküm yüzme bilmiyorum

bazılarınızda temzilik yapmış ben hafta sonu çalıştım hemde dün 7ye kadar bugünde öle yani yorgunum

kimse kendine gelememiş daha sanırım, nigarım hariç
1 kahve içtim gözlerim açıldı yarenim

Günaydın Kızlar dün erkenden yattım ayaklarım hariç iyiyim :) Hemen şarkıyı açtım nektarcım :)

ama herkes denize gitmiş olmazki ya bu yanımdaki kızda gitmiş.. Bende gitmek istiyorum
güzel şarkı dinle elfim barıştınız mı kızla?

kıyıda girersin canım, yüzme bilmek şart değil kii :26: ben de 6 sene önceye kadar bilmiyodum

fundayla zuzu nerde

selammm

nabersiniz kızlar...yeni elemana iş öğrtiym ben bugün pk giremem heralde

..

dün denize gittik ama ben hastalandım sabah..oyüzden giremedim sadece güneşlendim
hava atmak gibi olmasında çok çok güzel bi gündü

Son düzenleme:
günaydın kızlarryeni geldim dr gittim sivilce için ilaç verdi losyon verdi inşallah geçerdedimki niye sadece çene bölgemde çıkıyo orası yağlı dedi herkesin bi bölgesi vardır seninde yağlı olan kısım orası dedihafta sonum çok güzel ve yoğun geçti herkes pikniklere denizlere gitmiş ohhiyi olmuş kızlar güzel bi hafta sonu geçirmişiniz

slm kızlar,
ben haftasonu evdeydim genelde pek güzel geçmedi yani (
hayırlı ve sorunsuz bi hafta olur inşallahh..

merhaba canım oranın havası güzel denizide güzel pekte hava atmıyosunarkadaşımdan biliyorum akçaydaydı oda bi gitmek nasip olmadı

aaa okullar tatile girdi demi canım benden sana bir tavsiye canım tatlıyı severmisin seversen evde değişik değişik tatlılar dene

daha bitmedi aslında sınavlar var ama ben görevli değilim
benim için bitti :))
liseler ilkokullar falan ne zaman kapanıyor ya bilen varmı? kuzenlerimi ziyarete gitsem :26:
özel olarak tatlı değil de ben genel olarak yemek yemeyi sevmiyorum canım
bir de unsuz kek faciamdan sonra hiç cesaretim yok

temmuz gelse keşkee

Son düzenleme:
elbisenin fotosunu ekledim kızlar abiyemide yarın eklerim onu çekemedim daha..olumlu olumsuz yorunlara açığım kardeşimin kına gecesi için aldım

adım rabia.24 yaşındayım ve adanadayım.2 yıldır bi anasıınıfında yardımcı ablalık yapıyordum taki 1 hafta öncesine kadar :) hafta sonlarıda açık lise çocuk gelişimi bölümü 1.sınıfta okuyorum. 1 hafta öncesine kadarda işi bırakmak zorunda kaldım düğün hazırlıklarından dolayı.buarada kusura bakmayın mesajınıza geç cevap verdim inanın hiç fırsatım yoktu.sizinle tanışmaktan çok memnun oldum.aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim düğünden sonrada mutlaka düğün fotolarımı yüklicemmm hoşçakalın iyi günler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…