2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıyamam yacanım ver hadi heycanlandımkabaklı cevizli o değil dimi
ay abiyeler süper, ve fiyatlar inanılmaz

tarif şöyle:
kabakları kabuklarını soymadan patates soyma şeyi var ya onunla ince ince soyuyosun ortasına gelene kadar
çekirdekli kısmı kalıyo onlar lazım değil
bi tavada 1 büyük soğanı kavuruyosun z. yağıyla, yarım demet dereotu ekliyosun ince kıyılmış
sonra kabakları ekliyoruz
öyle uzun uzun
pişyo 15 dk felan ve süper oluyoo harika bi tat
çok az toz şeker gezdir birde üzerinde ay canım çekiyo kabak almam lazım (

Son düzenleme:

aa canım yok benim bildiğim bu şekilde değil kabakları patates doğrama şeyiylerendele onları zeytinyağında iyice çevir ama çok pişmiycek sonra içine sarımsak rendele dövülmüş ceviz sonra mayonezli yoğurt ekle
dereotlu bunuda deneyim şeker nasıl bi tat veriyo

hımm ben de bunu denerim, sarımsaklı yoğurt seven biri olarak

dereotu süper bi tat veriyo canım, dene hem çook kolay :81:

Herkes gitmiş benim daha var sürem .Akşama yemek derdim yok çünkü eşim aradı akşama anneanneye gidelim diyor. Bende aradım anneannemi gelin dedi. Özlemiştimde iyi oldu.

Herkes gitmiş benim daha var sürem .Akşama yemek derdim yok çünkü eşim aradı akşama anneanneye gidelim diyor. Bende aradım anneannemi gelin dedi. Özlemiştimde iyi oldu.

evet herkes gitmiş canım senin çokmuki için benimde yok sağolsun dün eşim yapmış ama bend eyiyecek hal yok.gider gitmez uyurum heralde çok yoruldum.ne güzel kendi ananemi gidiyorsunuz

yaa benim eşim karpuz sevmiyoama ben çok seviyorumtek başıma yiyememki bozulur hemen:97:

karpuz sevilmezmi yaa

kızlar dün çok güzeldiiiiii.yaaaa:81::81::81::81::81:
çok keyifliydi...çok duygulu..veçok başarılıydı..

kıdem atıyoruz yane...başarı kaydettik

:98:

Allah tekrarlarını da göstersin canım

darısı bize inşallah :)

kızlar özledim sizi yaa 1 günde çok yazmışınız bi göz gezdiririm eşim gelmeden

cins olunca böyle oluyo hiç çekirdeği olmazsa yermişbende pizza yapmadım geri yağ mantısı yaptım geçen canım istemişti ya..kızlarr nerdesiniz ya

ne davetiyesi canımiyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum:79::79:
sana sıyırma kabak tarifi verim derken canım çektii, kabak aldım pişirdim
çok da yedim, bişi olmaz inş zeytin yağlı diye kısmadım kendimi.. orta kısımlarını da atmadım onlardan da fırında mücver yaptım, yarına yemeğim olmuş oldu..

davetiye patronun düğün davetiyesiydi canım, çeleng tipi çiçek gönderecektik bulamadık davetiyeyi

eşimi bekliyorum şimdi de

bana tarif verirken canınmı çekti:76:bende götürdüm yağ mantılarını yakında göbek alıp başını gidecek:97:kabaktan bişey olmaz canım bu arada ben hasta oldumyine 1 hafta öne geldi..

ben kızartmalara felan uzun bir süre ara verdim, en azından çok az yicem
sende bişi yok canım yaa, maşallah bugün gördüm fotoyu inceciksin
aa bu arada diğer elbiseyi eklesenee

yaa benim eşim karpuz sevmiyoama ben çok seviyorumtek başıma yiyememki bozulur hemen:97:

ayy fakında olmadan alıntı yapmışım cevap yazim bari kız karpuz da sevilmez mi yaaa, benim eşim çekirdekleriyle falan yer maşallah bıraksan komple kabuklu falan götürecek

Bugün taa 8de geldim eve, eltimler vardı yine, karışık kızartma yapıverdim sarımsaklı yoğurtlu domates soslu, yanına da semizotum vardı alelacele bi salata atıverdik. Eşim yardım etti kızartmaya falan allahtan, yoksa iyice yorulurdum ztane gözlerim kapanıyor gidiyor yorgunluktan.

Ayy babam da çıktı bugün servise kızlar, sabah gözlerimle gördüm içim rahatladım canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de maaşı aldım gerçi doru dürüst bişey değil ama yarım yamalak gittiğim için çok da az sayılmaz. Bu ay derslerim arttı, artık maaşım da artar Ama ne yazık ki maaş cafeye gidecek. pardon ama biz ne yicez acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…