fundam sana değişik bi meze söyliycemm
gerçi belki biliyosundur :26:
kabak sıyırma..? yaptın mı hiç..
ay abiyeler süper, ve fiyatlar inanılmazkıyamam yacanım ver hadi heycanlandım kabaklı cevizli o değil dimi
ay abiyeler süper, ve fiyatlar inanılmaz
tarif şöyle:
kabakları kabuklarını soymadan patates soyma şeyi var ya onunla ince ince soyuyosun ortasına gelene kadar
çekirdekli kısmı kalıyo onlar lazım değil
bi tavada 1 büyük soğanı kavuruyosun z. yağıyla, yarım demet dereotu ekliyosun ince kıyılmış
sonra kabakları ekliyoruz
öyle uzun uzun
pişyo 15 dk felan ve süper oluyoo harika bi tat
çok az toz şeker gezdir birde üzerinde ay canım çekiyo kabak almam lazım(
geldiiim, davetiye arıyorum iki saattirnektarr
hımm ben de bunu denerim, sarımsaklı yoğurt seven biri olarakaa canım yok benim bildiğim bu şekilde değil kabakları patates doğrama şeyiylerendele onları zeytinyağında iyice çevir ama çok pişmiycek sonra içine sarımsak rendele dövülmüş ceviz sonra mayonezli yoğurt ekle
dereotlu bunuda deneyim şeker nasıl bi tat veriyo
geldiiim, davetiye arıyorum iki saattir
Herkes gitmiş benim daha var sürem .Akşama yemek derdim yok çünkü eşim aradı akşama anneanneye gidelim diyor. Bende aradım anneannemi gelin dedi. Özlemiştimde iyi oldu.
yaa benim eşim karpuz sevmiyoama ben çok seviyorum tek başıma yiyememki bozulur hemen:97:
kızlar dün çok güzeldiiiiii.yaaaa:81::81::81::81::81:
çok keyifliydi...çok duygulu..veçok başarılıydı..
kıdem atıyoruz yane...başarı kaydettik
:98:
karpuz sevilmezmi yaa
Allah tekrarlarını da göstersin canım
darısı bize inşallah :)
kızlar özledim sizi yaa 1 gündeçok yazmışınız bi göz gezdiririm eşim gelmeden
sana sıyırma kabak tarifi verim derken canım çektii, kabak aldım pişirdimne davetiyesi canımiyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum:79::79:
sana sıyırma kabak tarifi verim derken canım çektii, kabak aldım pişirdim
çok da yedim, bişi olmaz inş zeytin yağlı diye kısmadım kendimi.. orta kısımlarını da atmadım onlardan da fırında mücver yaptım, yarına yemeğim olmuş oldu..
davetiye patronun düğün davetiyesiydi canım, çeleng tipi çiçek gönderecektik bulamadık davetiyeyi
eşimi bekliyorum şimdi de
yaa benim eşim karpuz sevmiyoama ben çok seviyorum tek başıma yiyememki bozulur hemen:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?