2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yeni gelenlere günaydın :)))

enkidu benim servisim 8:30 da indiriyor beni. Sen baya erken iş başı yapıyormuşsun.

Ayşe geçmiş olsun

zuzucuğum kendine dikkat et sıcaklar başladı ondandır tuzlu ayran iç kendini fazla yorma bende yazım çok oluyorum.rengim falan atıyo sapsarı oluyorum hemen ayran içiyorum.yorgnluk stresta yapar.

benim de kitaplığımda duruyo yıl olucak ama okumaya fırsatım olmadı, şimdi aldım yanıma
girişi felan çok etkileyici.. nasıl sence, sen beğendin mi canım

geçen yıl almıştım bende canım okudum biraz güzel aslında ama ben sıkıldım tam bitmedi ben aşkın göz yaşlarınıda aldım zuzugile heveslenip kayseriden gelirken yolda okudum biraz oda yarım onunda dili ağır geldi bana

ben de okuyamıyorum ağır kitapları, sıkılıyorum
du bakim bu nasıl gidecek

Canım bnim...

Benimde yarım kaldı yaa bi hevesle aldım elime bitirsem iyi olucak

KIZLAR BİŞE SORCAM SİZE sskdan soyadınızı değiştirdinizmi siz değiştirmek için ne yapmak gerekiyo bilen varmı?

kızlaar the Secret'ı okuyan var mı aranızdaa

nigarım ben ilk sayfalarını okumuştum, sonra geneline baktım hep aynı şeyi anlatıyor,

"iyi düşün, iyi olsun" kitabın ana fikri bu yani. çok sıkıcıydı bıraktım. sonra kitabı okuyan biriyle konuştuk, dedim bütün kitap bunu anlatıyor, o da haklısın dedi. sevemedim yani o kitabı ben.

NEKTAARRR!

ben de okudum kitabı, ben de en başından anladım başka bişey anlatacağı yok bunun diye ama, okuyayım dedim, zaten kalın değildi. sıkılsam atardım ama istanbuldan van'a araba yolculuğu sırasında gayet güzel okunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…