cok güzel olmussun caanim mavi yakismis.
sen ist.misin yüzün hic yabanci gelmedi bana
Yeni gelenlere günaydın :)))
enkidu benim servisim 8:30 da indiriyor beni. Sen baya erken iş başı yapıyormuşsun.
Ayşe geçmiş olsun
zuzucuğum kendine dikkat et sıcaklar başladı ondandır tuzlu ayran iç kendini fazla yorma bende yazım çok oluyorum.rengim falan atıyo sapsarı oluyorum hemen ayran içiyorum.yorgnluk stresta yapar.
zuzu her gün bir tane çikolata ye o tansiyonunu düzenler seni mutlu eder.
benim de kitaplığımda duruyo yıl olucak ama okumaya fırsatım olmadı, şimdi aldım yanımaben okudum
benim de kitaplığımda duruyo yıl olucak ama okumaya fırsatım olmadı, şimdi aldım yanıma
girişi felan çok etkileyici.. nasıl sence, sen beğendin mi canım
ben de okuyamıyorum ağır kitapları, sıkılıyorumgeçen yıl almıştım bende canım okudum biraz güzel aslında ama ben sıkıldım tam bitmedi ben aşkın göz yaşlarınıda aldım zuzugile heveslenip kayseriden gelirken yolda okudum biraz oda yarım onunda dili ağır geldi bana
geçen yıl almıştım bende canım okudum biraz güzel aslında ama ben sıkıldım tam bitmedi ben aşkın göz yaşlarınıda aldım zuzugile heveslenip kayseriden gelirken yolda okudum biraz oda yarım onunda dili ağır geldi bana
kızlaar the Secret'ı okuyan var mı aranızdaa
KIZLAR BİŞE SORCAM SİZE sskdan soyadınızı değiştirdinizmi siz değiştirmek için ne yapmak gerekiyo bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?