ayy fakında olmadan alıntı yapmışım cevap yazim barikız karpuz da sevilmez mi yaaa, benim eşim çekirdekleriyle falan yer maşallah bıraksan komple kabuklu falan götürecek
Bugün taa 8de geldim eve, eltimler vardı yine, karışık kızartma yapıverdim sarımsaklı yoğurtlu domates soslu, yanına da semizotum vardı alelacele bi salata atıverdik. Eşim yardım etti kızartmaya falan allahtan, yoksa iyice yorulurdum ztane gözlerim kapanıyor gidiyor yorgunluktan.
Ayy babam da çıktı bugün servise kızlar, sabah gözlerimle gördüm içim rahatladım canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de maaşı aldım gerçi doru dürüst bişey değil ama yarım yamalak gittiğim için çok da az sayılmaz. Bu ay derslerim arttı, artık maaşım da artarAma ne yazık ki maaş cafeye gidecek. pardon ama biz ne yicez acaba?
ben kızartmalara felan uzun bir süre ara verdim, en azından çok az yicem
sende bişi yok canım yaa, maşallah bugün gördüm fotoyu inceciksin
aa bu arada diğer elbiseyi eklesenee
Günaydın enkidu. Topiğin en erkencileri biziz sanırım :))
çok sevindim ayşeciğim hadi gözün aydın işallah kısa sürede kendi toparlar ve hastaneden de çıkar.geçmiş olsun tekrar.
bu arada albüme yyaptırdığım topuzu koydum. çok şaşalı değil sade bişe
günaydın kızlar....
uykuluk haldeyin..dün akşam eşlim 10 da geldi ...anca o vakit yemek yiyebildik...beklerken oturuyodum farketmemişim yemekten sonra ortalığı toplarken ay bi başım döndü beynim havalarda ynii o derece:111:
tansiyonumu ölçtük 9 a 5 çıktı:26: leyla gibi 1 saat oylandım sonra 11 9 oldu ....11,30 da gittim uyudum..şuan kafam bidünya
elemanda gelmedi daha, geç kaldı ..gelsin tek ayaküstü yaptırcam ona
şşşttt ne karıştırıyorsunuz bakalım özeldennigarrrmesaj kutun dolmuş
dur kuzu hemen hafifletiyorumnigarrrmesaj kutun dolmuş
şşşttt ne karıştırıyorsunuz bakalım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?