2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar...

bizim evdeki neti de kesmişler. bakamadım akşam. en kısa zamanda tekrar bağlatcaz.

ben kızartmalara felan uzun bir süre ara verdim, en azından çok az yicem
sende bişi yok canım yaa, maşallah bugün gördüm fotoyu inceciksin
aa bu arada diğer elbiseyi eklesenee

canım bende ilk duyduğum çok güldümokadar çok yemediği şey varkicanım benim babanın iyileşmesine çok sevindi hadi gözün aydıncanım benim cidden ay sonuna kadar ne yapacaksınız allah yardımcınız olsun ayşecim
kızartma bende bayadır yapmıyorum yazın pek yapmam zaten ..nektarcım teşekkür ederim canım minik bi göbik var yinedediğerinide ekliycem canım sade bi elbise

günaydın kızlar....

uykuluk haldeyin..dün akşam eşlim 10 da geldi ...anca o vakit yemek yiyebildik...beklerken oturuyodum farketmemişim yemekten sonra ortalığı toplarken ay bi başım döndü beynim havalarda ynii o derece:111:

tansiyonumu ölçtük 9 a 5 çıktı:26: leyla gibi 1 saat oylandım sonra 11 9 oldu ....11,30 da gittim uyudum..şuan kafam bidünya

elemanda gelmedi daha, geç kaldı ..gelsin tek ayaküstü yaptırcam ona

çok sevindim ayşeciğim hadi gözün aydın işallah kısa sürede kendi toparlar ve hastaneden de çıkar.geçmiş olsun tekrar.

bu arada albüme yyaptırdığım topuzu koydum. çok şaşalı değil sade bişe

cok güzel olmussun caanim mavi yakismis.

sen ist.misin yüzün hic yabanci gelmedi bana

Ayşecim çok sevindim babanın iyi olduğuna, görünce için rahatlamış ne güzel yaa :))))))

zuzuş, ben her gece 12:30 da yatıyorum her gün leylayım, ama evi toparlamadan içim rahat etmiyo..
şimdi iyisin dimmi

Günaydın herkeslere

zuzum geçmiş olsun. dikkat et kendine, havalar da ısındı daha dikkatli olmak lazım artık.

Iyiyim canım sağol..sadece hemen hemen her sabahki uyku mahmurluğu var okadar :))

ay kahvemi içsem ne yapsam..canm hiçbişey ypmk istemiyor

Sağol yarenim

Ddemir10 günaydın..dün katıldın aramıza galiba..hoşgeldin

günaydın kızlarr,
ayşecim çok geçmiş olsun gözünüzaydın darısı eve çıkmasına inşallahh.

zuzuş havalardandır belki ama bişe yemediysen bence kahve içme hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…