2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şu becayiş işi vardı yaa adam sapık çıktı hakaret küfür etti manyak şubemüdürüm onun şube müdürünü aradı diye kesin yalan söylüyordu bende urfa sağlık müdürlüğüne şikayet ettim. yaa ne küçük beyinli insanlar ya

akannehirakannehir

Allallahhh niye böyle bişy yaptıkiii

hayret bşey ya nese canm düşünme artık nasılsa şikayet etmişin inş. dikkate alırlar

alırlar çünkü müdürlüğün direk mail adresine attım ama böyle bi umut becayiş bekleyenler var bi umut peşinde koşan nice insanlar var hani benim için öenmli değil ama bi insanı aldatmak nasıl yaaa

merhaba kızlaarrrrrzemuszemuszemuszemus
bende 2010 yılı şubat ayında evlenenlerdenim muhabbetinize dahil olmak istiyorum izninizle

yaa kızlar bişy sorcam yaa

pazar günü iftar sofrasında 10 kişi olucaz . şimdi ben kurufasulye,pilav ,çorba,salata yapıcm

fakat ölçülerini bilemedim nekadr fasulye ve pilav yapsam 10 kişiye rahat yetsin ?????

kızlar ben bugün yine çok yoğunum katılamıyorum aranıza
hemen özet geçeyim kurufasulye için.
evet 1 gün önceden ılık suda bekletilirki gazı gitsin.ben düdüklüde yapıyorum ama tenceredede çok kolay. soğanları küçük doğrayıp yağda pembeleşiyo,doğranmış domates ve salça ekleniyo, sonra yine doğranmış yeşil biber ekleniyo hepsi biraz karıştırılıyo, fasulyeleri suyunu süzdükten sonra ekliyoruz. yeteri kadar su koyup kaynamaya bırakıyoruz, fasulyeler pişene kadar. eğer sucuklu olacaksa, sucukları halka doğrayıp bir tavada pişirip fasulyeler pişmeye yakın üzerine ekliyoruz 2 dakikada sucuklarla pişirip kapatıyoruz.
püf noktalar : fasulyeleri ıslattığımız suyu mutlaka döküyoruz,bazıları o suyla pişiriyolar lezzetli olmaz ve gazı içinde kalır, hatta ıslatırken suyunu iki kere değiştirirsek daha iyi olur. bide bence en önemli püf noktası kurufasulye tıpkı zeytinyağlılarda olduğu gibi bir gün önceden pişirilip ertesi gün ısıtılarak yenirse daha özlü lezzetli oluyo
afiyet olsun

teşekkürler cnma.s.

Serdar Ortaç – Mikrop

Kime soruyorum ayrılırken
Aramıza girip ağlaşıyorlar
Tanıyamıyorum dostlarımı
Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar

Seviyorsun her önüne geleni
Arıyorsun değerini bileni
Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz
Gidiyorsun iki kapı öteye
Dönüyorsun bir acemi köleye
Güvenirsen her önüne gelene yüzün aklanmaz

Sana bir önerim olacak hayatından mikropları at

Bu can da görür aşkı yok edeni
Efendi gibi haddini bileni
Görünce gözüm aşkı hak edeni
Öpesim geliyor

Zavallı değil haysiyet olanı
İçinde yüce şahsiyet olanı
Görünce gözüm aşkla yok olanı
Coşasım geliyor

bu şarkı çok güsel kıslarrr

teşekkür edrim arse :1hug:

aynen uygulucam düdüklüde yapmak istiyorum bide kaç dakika pişiriyosun düdüğü öttükten sonra,bunuda söylersen tamamdır canım..

annemlere sormak istemiyorum
sonuçta onları davet edicem

hem pirinci hem fasulyeyi 2 su bardağı yapayım ozaman yeter heralde

slm kızlar....yaa zuzu 10 kişi için pilav miktari biraz az değilmi yani ben olsam üç ya da dört bardak yaparım özellikle erkek çoksa.benim aşkım tek başına bir bardak yer benim pilavima bayılır...

canlı yayın : şuan saat 12:41 itibari ile sağlık bakanımız ilimize teşrif etmiş bulunmakta::)

öylemi diyosun canm ben hiç 10 kişiye yemek yapmadmda soruyorum :)))

hmmm 2 baba 1 kaynım bide benim sıpam:)) erkek olarak

şimdi ozman fasulye arsenin dediği gibi 2 su bardğı olcak
pilavı kaç su bardağı yapayım 3 yetermi peki gulm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…