noldu kızz
şu becayiş işi vardı yaa adam sapık çıktı hakaret küfür etti manyak şubemüdürüm onun şube müdürünü aradı diye kesin yalan söylüyordu bende urfa sağlık müdürlüğüne şikayet ettim. yaa ne küçük beyinli insanlar ya
akannehirakannehir
Allallahhh niye böyle bişy yaptıkiii
merhaba kızlaarrrrrzemuszemuszemuszemus
bende 2010 yılı şubat ayında evlenenlerdenim muhabbetinize dahil olmak istiyorum izninizle
kızlar ben bugün yine çok yoğunum katılamıyorum aranıza
hemen özet geçeyim kurufasulye için.
evet 1 gün önceden ılık suda bekletilirki gazı gitsin.ben düdüklüde yapıyorum ama tenceredede çok kolay. soğanları küçük doğrayıp yağda pembeleşiyo,doğranmış domates ve salça ekleniyo, sonra yine doğranmış yeşil biber ekleniyo hepsi biraz karıştırılıyo, fasulyeleri suyunu süzdükten sonra ekliyoruz. yeteri kadar su koyup kaynamaya bırakıyoruz, fasulyeler pişene kadar. eğer sucuklu olacaksa, sucukları halka doğrayıp bir tavada pişirip fasulyeler pişmeye yakın üzerine ekliyoruz 2 dakikada sucuklarla pişirip kapatıyoruz.
püf noktalar : fasulyeleri ıslattığımız suyu mutlaka döküyoruz,bazıları o suyla pişiriyolar lezzetli olmaz ve gazı içinde kalır, hatta ıslatırken suyunu iki kere değiştirirsek daha iyi olur. bide bence en önemli püf noktası kurufasulye tıpkı zeytinyağlılarda olduğu gibi bir gün önceden pişirilip ertesi gün ısıtılarak yenirse daha özlü lezzetli oluyo
afiyet olsun
canlı yayın : şuan saat 12:41 itibari ile sağlık bakanımız ilimize teşrif etmiş bulunmakta::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?