2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence zuzu çokça yap ertesi günde yersiniz isteyene bence yok bitti demekten iyidir artması

annem akşama kayınvalidmde olucak ozamn davet edicem ikisinide...
çok merak ediyorum yorumlarını beğenceklermi acaba :)))

bide sütlaç yapıcam cumartesiden

kurufasulye ve sütlacı ilk kez yapmış olucam böylelikle:)))

ben çagırınca

çorba
karnı yarık
cacık
pirinç pilavı
iki çeşit salata ve
sütlaç yapıcam kıslar

zuzucumm bende kurufasulye yaptım aynı arsenin yaptığı gibi ,çok güzel oldu,bence orta boya bardakla en az 3 bardaktan pilav yapmalısın,
bende pazar günü annemleri iftara çağırıcam,menümü araştırıyorum şimdi,karar verdiğimde ne yapacağımı yazarım,,

ayy bi mutlu haber aldım arkadaşım 6 haftalık hamileymiş mayısda evlenmişti

ii kızlar bana da antreman oluyor bende iş arkadaşlarımı çağırıcam bakalımm nöbeteri denk getirdiğimiz birgün burdan menüleri kaparım artıkınnn:)))

kızlar 3 bardak pilav bence çok ama siz bilirsiniz, ailelerin iştah durumuna göre değişir.
zuzu galiba sen sormuşsun bende tefal clıpso var 7 dk da pişiriyo, tabi fasulyenin cinsinede bağlı, pişmezse yeniden pişirirsin.

tamam canım peki sen kurufasulyeyi düdüklüdemi yaptın .düdüklüde yaptıysan kaç dakika pişirdin düdüğünü indirdikten sonra

fasulyeyi seçmemin nedeni kocişle iddaya girmiştik kaybedersen kuru isterim demişti vee kaybettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…