2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben çıkıyorum kızlar iyi tatiller size.

Yarenay bugün çalışmıyormu acaba yada fuardan dolayı yoğun galiba.

Neyse hepinizi öpüyorum

vauwww panel değişmiş selam kızlar. dün elfişin de tahmin ettiği gibi işler yoğundu. iş çıkışı da eniştemlerle ev bakmaya gittik ama olmadı baktığımız ev. sonra ablamla alışverişe çıktık, adil ışığa gittik elbise bakmaya. Fundam senin elbiseyi gördüm eşim broşürünü getirmişti eve adil ışık'ın, bir elbiseye aşık olmuştum, ama fiyatı 250 tl miş. platonik takılmaya karar verdim sonra başka bir yere gittik. orda hiç aklımda olmayan tarzda bir elbise beğendim ve aldım, boyunda falan hafif kısaltma olacak pazartesi akşamı alcam. teslim alınca koyarım fotoyu. tam yazlık, tiril tiril bir elbise. ablamın da benim de çok hoşuma gitti. kociş tam o sırada gelmişti. ablam kapıda oyaladı onu, süpriz olcak elbise ona dün öğlen hastalandım. şuan inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. hava da bozdu gibi. kapattı ve rüzgar var. umarım haftaya biz oteldeyken çok güzel olur.

haftaya mi tatile gidiyorsunuz canim ?

bekliyoruz canım fotoyuu yıldönümü için mi alındı bu elbise :))

Ben hafta sonumu anlatıyım
cumartesi iş çıkışı eşimle buluştuk migrosta, ben pazar günü için sinema biletlerini aldım, oturdum burger kingde hamburger yedik (benim rejim gitti bu hafta sonu )
çıktık B.Çekmeceye taksidimizi yatırmaya gidecektik hem sahile gideriz dedik.. yolda az az çiseleyen yağmur bi bastırdı kii, iri iri yağdı böyle.. sahil işi yalan oldu.. dedim bi hafta sonu birlikte gezemiycez mi eve geldik, yağmur dinince de annemlere indik.. mantı yapmıştı, tatlılar, börekler felan..dönüşte market alışverişimizi de hallettik..geldik sarılıp tv izledik :89: bu sabahta kahvaltı yaptık uzun bir aradan sonra aşkımla, ben kardeşimle sinema için hazırlanırken kavgamızı da ettik internet yüzünden, kahvaltı masasına bile laptopu taşıyo yaa abarttı iyice, sinirlendim çıktım evden.. güya birlikte oy vermeye gidecektik.. moralim bozuldu tabi tüm gün için, ama kardeşimle eğlenceliydi, animasyon güzeldi çok, sonra yemek yedik birlikte.. eve bıraktım onu, evime geldim.. kocişim bu arada süpürge açmış, vileda yapmış çok şaşırdım.. uzanmış sinirli bi surat ifadesi tv izliyo ben de aldım kitabımı okuycam güya yok konsantre olamıyorum.. gittim yanına oturdum, susuyoruz öyle, sonra öptü barıştık saat 20:00 di, kalktık Avcılara gittik, waffle yicektik, yoktu pastanede.. pasta yedik, benim rejim çok fena sarpa sardı.. 1 saat önce geldik eve, yatsam iyi olucak yarın 6 da kalkıcam, bu hafta böyle umarım sizin hafta sonunuz da güzel geçmiştiiiir

slm kizlarr
nbr nektar nasilsin baya uzun sure oldu artik kimse bizim topige cok ugrmiyo evlenince herkescikler kacti senide burda gordum

slm kizlarr
nbr nektar nasilsin baya uzun sure oldu artik kimse bizim topige cok ugrmiyo evlenince herkescikler kacti senide burda gordum
hoşgeldin canım :)))
bir kaç kişi daha var burda sirken, bol, luxxor :)
diğer topik çok sessizleşti evet :/

artık en erkenci benim ben karşıliycam sizi, çayı demlerim, topiği siler süpürürüm felan
Günaydın herkesee iyi haftalar

haftaya mi tatile gidiyorsunuz canim ?

evet canım. evlilik yıl dönümümüz için 2 günlük bir kaçamak olacak

evet canım yıldönümü için aldım. istediğim tarzda beyaz uzun bir elbise bulamadım. ablamla beğendik aldığımı, bu akşam alıp foto koyarım. bir de dün aşkımla gezerken başka bir elbise daha beğendik, onu da aldım artık bir gün birini, ertesi gün diğerini giyerim.

keşke siz de güne tartışmayla başlamasaydınız canım ya. yazık olmuş gününüze. insan yaptığı hiç birşeyden zevk almıyor eşiyle tartışmalı ayrılınca. neyse en azından akşam barışmışsınız.

bu arada seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olur inşallah.

günaydın, hayırlı işler, hayırlı haftalar herkese

günaydın yarenim,
ikisinin fotosunu da bekliyoruzz

evet ben de öyle teselli oluyorum, akşam barıştık neyseki
akşamımız güzeldi :))) ♥

Son düzenleme:

günaydın kızlar ikinizinde hafta sonu güzel geçmiş benimkide çok hoş geçtiyarenaycım evet adl den aldım elbisemi ben çok beğeniyorum adl tarzıma uyuyoistanbuldaki mağazasını çok beğenmiştim kocamandı ve herşey çok ucuzducumartesi eşimle çarşıya çıktık bikini aldım ayakkabımını yaptırdım taksitlerimi yatırdık yemek yedik..pazar günü oyumuzu kullandık kahvaltımızı yaptık sonra ben mutfağı temizledim halıları yıkamaya verdim eşimde dinlendi sonra alışveriş merkezine gittik boyner açılmıştı orddan ayakkabı aldım kotondan bi elbise aldım yemek yedik eve geldik..hata sonum dolu dolu geçti ama çok yorgunum
yarenay elbiselerini resmini bekliyoruz umarım içine sinmiştirnektar sabah kalkabildinmi zor oluyomu..kızlar benim yine miğdem bulanıyo

bir sürü ciciler almışsın fundam, senden de resim isteriz
güle güle kullan
bu sabah çok rahat uyandım, servise de yetiştim..
yarın nasıl olucak bakalım, pazar çok uyuduğumdan pazartesi zorlanmıyorum genelde, erken yatmalıyım artık

Günaydın Kızlar

Yarenaycım elbiselerinin fotosunu bekliyoruz Fundacım seninde :)))
Nektarcım yatağa küs girmeyerek en iyisini yapmışsınız
Bende cumartesi çok yoruldum eminönüne gittik aldık süsleri falan ama çok yorucu geçti elbisesinide aldık zillinin çok tatlı oldu eşimde çok istediği uzun zamandır üzerinde tartıştığımız ama en sonunda hadi al dediğim yeni laptopumu almaya gitmişti eskisinide dün arkadaşına sattı. Cumartesi bir arada olamadık 20:30 da geldim eve bi börek yaptım çay demledim sonra bütün gece mızmızlandım hiç bi iş yapamadım yarın hep temizliklemi geçecek diye eşimde dediki ben hepsine bi çözüm buldum yarın söylerim dedi :) Pazar günüde erken 11 gibi kalktık duş aldık eşim dediki ben kahvaltı hazırlıyım sende o zamana kadar evi süpür olur dedim öylede yaptık. Ben adres nakili yapmadığım için annemlerin oraya gitmem lazımdı. Kahvaltıdan sonra eşim ile annesi oy kullanmaya gittiler bende o sırada toz aldım sildim evi bütün işlerim bitti. Saat 3 gibi annemlere gittim kuaförden de randevu aldım 4 te girdim kuaföre. Saçımı kestirdim aralara 10 tane paket attırdım saçımın 3 ton açığı. Manikür pedikür yaptırdım saat 8 de eve girdim. Görümcemde bizdeydi hemen oda başka kuaföre gitmiş saçını kestirip boyatmış :)) Hemen hızlıca bişeyler atıştırıp avm ye gittik k.valideme babet alacaktık beğenmedi saat 10 olmuştu eşime dedim ki dünde ayrıydık bugünde gel dışarı çıkalım olur dedik hemen görümcem atladı sahile gitmeyin tinerci vardır gibi şeylerle korkutmaya çalıştı bizde meydana gideriz dedik :) Sonra bizde oturduk pastanede yedik tatlılarımız dondurmamızı geldik güzel bi haftasonuydu

sağol canım ayakkabımı çok beğendim içime sindi fakat aylarım kayıyo öne geliyoben çok yorgunum nektar midem bulanıyo allahım inşallah yine geçenki gibi hastalanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…