hafta sonu çalışmak kötü yakızlar herkese günaydın
hepinizin haftasonu güzel geçmiş ne güzel sevindim.hepinizden fotoları bekliyoruz.ben haftasonu çalışıyordum bişe yapmadım
sirken beğendim canım şapkanı güle güle kullan bende bu tarz bitane şapka almak istiyorum..
yarenay hadi inşallh güzel vakit geçirirsiniz size iyi gelecek 2 günlük tatil
halıları kaldırdım terliksiz gezdim öyle evde ondan olmuşta olabilir bak ayy hasta olmayım allahım lütfen
Şimdi açıldı işte güzelmiş şapkan. Tatil için bende mi böyle bişey alsam.
Geçen taksimde gezerken çiçekçilerin ordan papatyadan yapılmış taç aldım ama yuvarlak şeklinde. Tatilde taksam çokmu ilginç olur normalde takamam ki prensesler gibi :)) O gün alınca taksimde onunla gezdim eve kadar taç ile geldim ama günlük hayatta takamam :))
peki bidaha gezmem
ben terliksiz hic duramam valla kizlar....
hafta sonu çalışmak kötü yaen azından pazarı olmalı insanın
hafta içi izin günleriniz aynı mı eşinle zeynep? :)
kızlar sizden aldıklarınızın resmini bekliyorum.
benim şapkam bundan :)
funda ayaklarına dikkat et geçmiş olsun. Yazacam bir türlü yazamadım annem aradı onla konuştuk telefonda:))
günaydın kızlar bende pek ii değilim sabah gelirken bişeyim yoktu durduk yerde başım dönmeye soğuk soğuk terlemeye başladm hiç halim yok midemde bulanıyo neden anlamadım ya kimseye bişeyde diyemiyorum
sağol canım ondanmı oluyo acaba sabah kalktım bi mide bulantısı geçende hasta olmuştum mide bulantısı kusma falan yine öyle olucam diye ödüm kopuyo
günaydın kızlar bende pek ii değilim sabah gelirken bişeyim yoktu durduk yerde başım dönmeye soğuk soğuk terlemeye başladm hiç halim yok midemde bulanıyo neden anlamadım ya kimseye bişeyde diyemiyorum
sendemi üşüttün acaba bolhavalar çok dengesiz gidiyo dikkat et canım kendine
geçmiş olsun tatlım ya. hamilelikte daha zor geliyordur bunlar şimdi. çok çok dikkat etmen lazım. bu arada fotolarına baktım faceten göbişinle çok tatlısın ya maşallaho gıcık müdürün senin bu kadar sevimli haline karşın uyuzluğu nasıl yapıyor anlamıyorum valla.
geçmiş olsun tatlım ya. hamilelikte daha zor geliyordur bunlar şimdi. çok çok dikkat etmen lazım. bu arada fotolarına baktım faceten göbişinle çok tatlısın ya maşallaho gıcık müdürün senin bu kadar sevimli haline karşın uyuzluğu nasıl yapıyor anlamıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?