2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sirken beğendim canım şapkanı güle güle kullan bende bu tarz bitane şapka almak istiyorum..
yarenay hadi inşallh güzel vakit geçirirsiniz size iyi gelecek 2 günlük tatil
halıları kaldırdım terliksiz gezdim öyle evde ondan olmuşta olabilir bak ayy hasta olmayım allahım lütfen

kızlar herkese günaydın

hepinizin haftasonu güzel geçmiş ne güzel sevindim.hepinizden fotoları bekliyoruz.ben haftasonu çalışıyordum bişe yapmadım
hafta sonu çalışmak kötü ya en azından pazarı olmalı insanın
hafta içi izin günleriniz aynı mı eşinle zeynep? :)

funda direk link veriyorum

Mudo.com.tr - bayan hasır şapka

baktıktan sonra söyleyin sileyim linki.

Şimdi açıldı işte güzelmiş şapkan. Tatil için bende mi böyle bişey alsam.

Geçen taksimde gezerken çiçekçilerin ordan papatyadan yapılmış taç aldım ama yuvarlak şeklinde. Tatilde taksam çokmu ilginç olur normalde takamam ki prensesler gibi :)) O gün alınca taksimde onunla gezdim eve kadar taç ile geldim ama günlük hayatta takamam :))

kesin bundan ağrıyo karnın terliksiz gezme

çok hoş ya papatya şeklinde taçlar ama evet günlük takılmaz

hafta sonu çalışmak kötü ya en azından pazarı olmalı insanın
hafta içi izin günleriniz aynı mı eşinle zeynep? :)

evet kötü canım cumartesi 3e kadar çalıştım ama eşim işteydi.hayır eşim sabit pazar izinli ben haftaiçi zorla büyük patrondon izin aldık 2haftadabir pazar kullanmaya biizm arkadaşın akrablarının düğünleri çıktı işallah bu pazar son.her hafta sonuda istemiyorum bir hafta hafta içi işimi yapıyorum temizlik yemek falan 2haftada onla vakit geçiriyorum güzel oluyor olmasa çok kötü oluyor.

funda ayaklarına dikkat et geçmiş olsun. Yazacam bir türlü yazamadım annem aradı onla konuştuk telefonda:))

günaydın kızlar bende pek ii değilim sabah gelirken bişeyim yoktu durduk yerde başım dönmeye soğuk soğuk terlemeye başladm hiç halim yok midemde bulanıyo neden anlamadım ya kimseye bişeyde diyemiyorum

günaydın kızlar bende pek ii değilim sabah gelirken bişeyim yoktu durduk yerde başım dönmeye soğuk soğuk terlemeye başladm hiç halim yok midemde bulanıyo neden anlamadım ya kimseye bişeyde diyemiyorum

sendemi üşüttün acaba bolhavalar çok dengesiz gidiyodikkat et canım kendine

sağol canım ondanmı oluyo acaba sabah kalktım bi mide bulantısı geçende hasta olmuştum mide bulantısı kusma falan yine öyle olucam diye ödüm kopuyo

evet canım ayağına çok dikkat et ayak ve sırt çok önemli doktor demişti sıcak günlerde insan istemiyor ayağında çorap terlik ama üşüütyoruz farkında olmadan

geçmiş olsun tatlım ya. hamilelikte daha zor geliyordur bunlar şimdi. çok çok dikkat etmen lazım. bu arada fotolarına baktım faceten göbişinle çok tatlısın ya maşallah o gıcık müdürün senin bu kadar sevimli haline karşın uyuzluğu nasıl yapıyor anlamıyorum valla.

sendemi üşüttün acaba bolhavalar çok dengesiz gidiyodikkat et canım kendine

belkide canım anlamadımki sende dikkat et tatlım..

evt cnm ya izinde alamıyorsunki kötüyüm desem adam yine dicek ggit ücretsiz izin al diye oyüzden sessiz kalıyorum..saol cnm yapıyo işte göbişte aldı başını gidiyo valla:))

günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk aldanıyorz anlamıyoruz sen ilaç falanda kullanmazsın sıcak birşeyler iç ıhlamu papatya

aynenn yarene katılıyorum, çok bakımlı, güzel, sevimli bi hamilesin kızına da sana da maşallah
bir de dikkat et kendine, neyin var acaba :26: nazar mı değiyo sana, hepimiz burdan doğru okuyalım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…