- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Günaydın Kızlar
Yarenaycım elbiselerinin fotosunu bekliyoruz Fundacım seninde :)))
Nektarcım yatağa küs girmeyerek en iyisini yapmışsınız
Bende cumartesi çok yoruldum eminönüne gittik aldık süsleri falan ama çok yorucu geçti elbisesinide aldık zillinin çok tatlı oldu eşimde çok istediği uzun zamandır üzerinde tartıştığımız ama en sonunda hadi al dediğim yeni laptopumu almaya gitmişti eskisinide dün arkadaşına sattı. Cumartesi bir arada olamadık 20:30 da geldim eve bi börek yaptım çay demledim sonra bütün gece mızmızlandım hiç bi iş yapamadım yarın hep temizliklemi geçecek diye eşimde dediki ben hepsine bi çözüm buldum yarın söylerim dedi :) Pazar günüde erken 11 gibi kalktık duş aldık eşim dediki ben kahvaltı hazırlıyım sende o zamana kadar evi süpür olur dedim öylede yaptık. Ben adres nakili yapmadığım için annemlerin oraya gitmem lazımdı. Kahvaltıdan sonra eşim ile annesi oy kullanmaya gittiler bende o sırada toz aldım sildim evi bütün işlerim bitti. Saat 3 gibi annemlere gittim kuaförden de randevu aldım 4 te girdim kuaföre. Saçımı kestirdim aralara 10 tane paket attırdım saçımın 3 ton açığı. Manikür pedikür yaptırdım saat 8 de eve girdim. Görümcemde bizdeydi hemen oda başka kuaföre gitmiş saçını kestirip boyatmış :)) Hemen hızlıca bişeyler atıştırıp avm ye gittik k.valideme babet alacaktık beğenmedi saat 10 olmuştu eşime dedim ki dünde ayrıydık bugünde gel dışarı çıkalım olur dedik hemen görümcem atladı sahile gitmeyin tinerci vardır gibi şeylerle korkutmaya çalıştı bizde meydana gideriz dedik :) Sonra bizde oturduk pastanede yedik tatlılarımız dondurmamızı geldik güzel bi haftasonuydu
Funda bence sana yediğin bişey dokunuyor yada mideni üşüttün. geçen ayda ilk midem bulanıyor demiştin
günaydın kızlar ikinizinde hafta sonu güzel geçmiş benimkide çok hoş geçtiyarenaycım evet adl den aldım elbisemi ben çok beğeniyorum adl tarzıma uyuyo istanbuldaki mağazasını çok beğenmiştim kocamandı ve herşey çok ucuzdu cumartesi eşimle çarşıya çıktık bikini aldım ayakkabımını yaptırdım taksitlerimi yatırdık yemek yedik..pazar günü oyumuzu kullandık kahvaltımızı yaptık sonra ben mutfağı temizledim halıları yıkamaya verdim eşimde dinlendi sonra alışveriş merkezine gittik boyner açılmıştı orddan ayakkabı aldım kotondan bi elbise aldım yemek yedik eve geldik..hata sonum dolu dolu geçti ama çok yorgunum
yarenay elbiselerini resmini bekliyoruz umarım içine sinmiştirnektar sabah kalkabildinmi zor oluyomu..kızlar benim yine miğdem bulanıyo
Günaydın Kızlar
Yarenaycım elbiselerinin fotosunu bekliyoruz Fundacım seninde :)))
Nektarcım yatağa küs girmeyerek en iyisini yapmışsınız
Bende cumartesi çok yoruldum eminönüne gittik aldık süsleri falan ama çok yorucu geçti elbisesinide aldık zillinin çok tatlı oldu eşimde çok istediği uzun zamandır üzerinde tartıştığımız ama en sonunda hadi al dediğim yeni laptopumu almaya gitmişti eskisinide dün arkadaşına sattı. Cumartesi bir arada olamadık 20:30 da geldim eve bi börek yaptım çay demledim sonra bütün gece mızmızlandım hiç bi iş yapamadım yarın hep temizliklemi geçecek diye eşimde dediki ben hepsine bi çözüm buldum yarın söylerim dedi :) Pazar günüde erken 11 gibi kalktık duş aldık eşim dediki ben kahvaltı hazırlıyım sende o zamana kadar evi süpür olur dedim öylede yaptık. Ben adres nakili yapmadığım için annemlerin oraya gitmem lazımdı. Kahvaltıdan sonra eşim ile annesi oy kullanmaya gittiler bende o sırada toz aldım sildim evi bütün işlerim bitti. Saat 3 gibi annemlere gittim kuaförden de randevu aldım 4 te girdim kuaföre. Saçımı kestirdim aralara 10 tane paket attırdım saçımın 3 ton açığı. Manikür pedikür yaptırdım saat 8 de eve girdim. Görümcemde bizdeydi hemen oda başka kuaföre gitmiş saçını kestirip boyatmış :)) Hemen hızlıca bişeyler atıştırıp avm ye gittik k.valideme babet alacaktık beğenmedi saat 10 olmuştu eşime dedim ki dünde ayrıydık bugünde gel dışarı çıkalım olur dedik hemen görümcem atladı sahile gitmeyin tinerci vardır gibi şeylerle korkutmaya çalıştı bizde meydana gideriz dedik :) Sonra bizde oturduk pastanede yedik tatlılarımız dondurmamızı geldik güzel bi haftasonuydu
saçların nasıl oldu canım senden resim istiyoruz
evet elfi geçen ay çok kötü rahatsızlandım yine öyle olacak diye korkuyorummidemi üşüttüm sanırım
funda bence de yediklerine dikkat et canım. Ondan olabilir. Dondurmaya falan çok sardıysan etkilemiştir
elbiselerin ikisi de çok içime sindi canım çok şükür. Bu akşam koyarım fotoları. Bol bol alışveriş yapmışız topikcek. Foto patlaması yaşıcaz anlaşılan
Saçlarını bekliyoruz elfim.
Ben bu cumartesi günü için izin almayı düşünüyorum. Hafta sonu gelsin hemen istiyorum
saçlarım pek farkedilmiyor aslında çok korkarak yaptırdım aman doğal olsun aman açık olmasın derken pek bi doğal oldu sanırım maşa yapınca çok belli olur düz fön çektirdiğim için anlaşılmıyor pek ama ben dalgalı kullanıcam saçımı. önleri uzun istedim önler kısa diye arkayı baya kısaltmam lazım dedi öylede istemedim 5 ay sonra yine gidicem önlerde uzamış olur istediğim kesimi yaptırırım.
Haftasonu üşütmüş olabilirsin sıcak bişeyler iç
günaydın kızlar....topiğin bu halini hiç beğenmeim
Yarenay funda elfi foto bekliyorum üçünüzden de:))
bizde denize gitik ..
Deniz kum yağmur:82:
kızlar sizden aldıklarınızın resmini bekliyorum.
ımageshack® - online photo and video hosting
benim şapkam bundan :)
evet canım üşütmüş olabilirsin, taşa felan da basmış olabilirsin.. akşam sıcak su torbasına bas :26:sağol canım ayakkabımı çok beğendim içime sindi fakat aylarım kayıyo öne geliyoben çok yorgunum nektar midem bulanıyo allahım inşallah yine geçenki gibi hastalanmam
soğuktu hafta sonu, su nasıldı zuzumGünaydın kızlar....topiğin bu halini hiç beğenmeim
bizde denize gitik ..
ben yine göremiyorumkızlar sizden aldıklarınızın resmini bekliyorum.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
benim şapkam bundan :)
Günaydın kızlar....topiğin bu halini hiç beğenmeim
bizde denize gitik ..
iyi bari canım eşim artık sinirlendi ayakkabı hastalığımaama bu son dedim valla yarenay neyden oldu anlamadım sabah kaltığımdan beri var akşam çekiyim koyarım bende cumartesi ne için izin alıcan yarenay
süperdir yazlar orda yaa, ne güzel zuzum tadını çıkarın böyleSu ılıktı nektar..dışarı esiyodu ...ilk çıkınca biraz üşüdüm ama top oynadık kumsalda..ondan sonraa ooo kaçkere girdik denize öğlen 1 den akşam 7-7,30 a kadar
çok hoş, güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?