2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Funda bence sana yediğin bişey dokunuyor yada mideni üşüttün. geçen ayda ilk midem bulanıyor demiştin

saçların nasıl oldu canım senden resim istiyoruz

elbiselerin ikisi de çok içime sindi canım çok şükür. bu akşam koyarım fotoları. bol bol alışveriş yapmışız topikcek. foto patlaması yaşıcaz anlaşılan

saçlarını bekliyoruz elfim.

ben bu cumartesi günü için izin almayı düşünüyorum. hafta sonu gelsin hemen istiyorum

funda bence de yediklerine dikkat et canım. ondan olabilir. dondurmaya falan çok sardıysan etkilemiştir

günaydın kızlar. Herkes dolu dolu bir hafta sonu geçirmiş ne güzel :)) Ben de elbise almaya çok çalıştım ama denediklerimin hiç biri olmadı öyle olunca da sadece şapka aldım :)) dün de oyları kullandıktan sonra kayınvalidemlere geçtik; onlar evde yoklardı görümcemle yemek filan hazırladık akşam onlar gelince hep birlikte oturduk yedik filan. Gece de gelince ben duştan sonra yattım zavallı eşim yine sabahlamış Bu hafta son ; bir de bu haftayı atlatsaydık rahatlayacaktık

saçların nasıl oldu canım senden resim istiyoruz

Saçlarım pek farkedilmiyor aslında çok korkarak yaptırdım aman doğal olsun aman açık olmasın derken pek bi doğal oldu sanırım maşa yapınca çok belli olur düz fön çektirdiğim için anlaşılmıyor pek ama ben dalgalı kullanıcam saçımı. Önleri uzun istedim önler kısa diye arkayı baya kısaltmam lazım dedi öylede istemedim 5 ay sonra yine gidicem önlerde uzamış olur istediğim kesimi yaptırırım.
evet elfi geçen ay çok kötü rahatsızlandım yine öyle olacak diye korkuyorummidemi üşüttüm sanırım

Haftasonu üşütmüş olabilirsin sıcak bişeyler iç

Günaydın kızlar....topiğin bu halini hiç beğenmeim

Yarenay funda elfi foto bekliyorum üçünüzden de:))

bizde denize gitik ..
Deniz kum yağmur:82:

funda bence de yediklerine dikkat et canım. Ondan olabilir. Dondurmaya falan çok sardıysan etkilemiştir

iyi bari canım eşim artık sinirlendi ayakkabı hastalığımaama bu son dedimvalla yarenay neyden oldu anlamadım sabah kaltığımdan beri varakşam çekiyim koyarım bendecumartesi ne için izin alıcan yarenay

günaydın kızlar....topiğin bu halini hiç beğenmeim

bizde denize gitik ..

kızlar sizden aldıklarınızın resmini bekliyorum.

ımageshack® - online photo and video hosting

benim şapkam bundan :)

içiyorum canım demli çay içiyorumkızlar topikçe bana dua edinde hasta olmayım bu sefer izinde alamam artık ayıp olurşapkan görünmüyo sirken sayfa açılmıyo
topiğin bu halini beğenmiyorum derken

elfimm, resim istiyoruz evet :81:
sağol canım ayakkabımı çok beğendim içime sindi fakat aylarım kayıyo öne geliyoben çok yorgunum nektar midem bulanıyo allahım inşallah yine geçenki gibi hastalanmam
evet canım üşütmüş olabilirsin, taşa felan da basmış olabilirsin.. akşam sıcak su torbasına bas :26:

bizde denize gitik ..
soğuktu hafta sonu, su nasıldı zuzum

kızlar sizden aldıklarınızın resmini bekliyorum.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

benim şapkam bundan :)
ben yine göremiyorum unutmazsam evde bakıcam :)))

Görünüş olarak yani...beyaz ya ruh gibi
Mercanköşk al akşama demle iç...mide bulantılara iyi gelir,kusmanı önler

kızlar herkese günaydın

hepinizin haftasonu güzel geçmiş ne güzel sevindim.hepinizden fotoları bekliyoruz.ben haftasonu çalışıyordum bişe yapmadım

Su ılıktı nektar..dışarı esiyodu ...ilk çıkınca biraz üşüdüm ama top oynadık kumsalda..ondan sonraa ooo kaçkere girdik denize öğlen 1 den akşam 7-7,30 a kadar

bizde denize gitik ..

bizim burda da hava kapalıydı dün. acayip de rüzgar vardı ya... umarım haftaya sıcacık olur :92::92::92:

iyi bari canım eşim artık sinirlendi ayakkabı hastalığımaama bu son dedimvalla yarenay neyden oldu anlamadım sabah kaltığımdan beri varakşam çekiyim koyarım bendecumartesi ne için izin alıcan yarenay

canım cumartesi otele giriş yapcaz ya. 1'e kadar çalışırsam, toparlanıp çıkmamız falan geç olur. o yüzden hiç işe gelmeyim diyorum. kalkar beraber güzel bir kahvaltı yaparız kocişle. rahat rahat hazırlanırız

Su ılıktı nektar..dışarı esiyodu ...ilk çıkınca biraz üşüdüm ama top oynadık kumsalda..ondan sonraa ooo kaçkere girdik denize öğlen 1 den akşam 7-7,30 a kadar
süperdir yazlar orda yaa, ne güzel zuzum tadını çıkarın böyle
eşimle biz de 3 günlüğüne ayvalığa gidebiliriz bayram tatilinde.. hafta sonu konuştuk bakalım kısmet

funda direk link veriyorum

Mudo.com.tr - bayan hasır şapka

baktıktan sonra söyleyin sileyim linki.
çok hoş, güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…