- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk aldanıyorz anlamıyoruz sen ilaç falanda kullanmazsın sıcak birşeyler iç ıhlamu papatya
aynenn yarene katılıyorum, çok bakımlı, güzel, sevimli bi hamilesinkızına da sana da maşallah
bir de dikkat et kendine, neyin var acaba :26: nazar mı değiyo sana, hepimiz burdan doğru okuyalım seni
Bolcum geçmiş olsun çok kötüysen izin al sana ücretsiz izin al deme hakkı yok benim 7. aya kadar çalışma hakkım var ve ben bu hakkımı kullanmak istiyorum de. Seni ezmesine izin verme
Funda eşim bugün telefonu sipariş edicek...aksi bişey çıkmazsa tabi
bolllbizde görmek istiyoruz ama seni ve minik bebğini faceden kaydet profilr koy hadii yaa
babalar için hediye baktık her yer çok pahalı kızlar yaaa. Sizler ne yapacaksınız??
kızlar resim koydum hemen bakında silim..
biz bitanesine kot, diğerine keten pantopon almayı düşünüyoruz :)babalar için hediye baktık her yer çok pahalı kızlar yaaa. Sizler ne yapacaksınız??
evet en uygun lcw, biz de ordan bakıcaz sanırımfunda nereye gittin??
valla biz dün aldık lcw en uygun yer tavsiye ederiim heryer ateş pahaşı bi gömlek alim dedim 70-80 aynı tarz gömleği lcw 20 ye aldık:))
funda nereye gittin??
valla biz dün aldık lcw en uygun yer tavsiye ederiim heryer ateş pahaşı bi gömlek alim dedim 70-80 aynı tarz gömleği lcw 20 ye aldık:))
funda nereye gittin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?