2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bolcum geçmiş olsun çok kötüysen izin al sana ücretsiz izin al deme hakkı yok benim 7. aya kadar çalışma hakkım var ve ben bu hakkımı kullanmak istiyorum de. Seni ezmesine izin verme

günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk aldanıyorz anlamıyoruz sen ilaç falanda kullanmazsın sıcak birşeyler iç ıhlamu papatya

saol cnm ama bitki çayı yasak tavsiye edilmiyo..
aynenn yarene katılıyorum, çok bakımlı, güzel, sevimli bi hamilesin kızına da sana da maşallah
bir de dikkat et kendine, neyin var acaba :26: nazar mı değiyo sana, hepimiz burdan doğru okuyalım seni

ayy cnm benim ya çok tşk ederim:))

Bolcum geçmiş olsun çok kötüysen izin al sana ücretsiz izin al deme hakkı yok benim 7. aya kadar çalışma hakkım var ve ben bu hakkımı kullanmak istiyorum de. Seni ezmesine izin verme

cnm biliyosun bu adamla uğraşılmaz kötü olsamda ii gözükmek zorundayım şimdilik ne yapim mecburen..

kızlarr benn geldimmmmmm:92::92::92:

ama çoook yoğunum pazartesiden dolayı nefes alamay vaktim yok size bi merhaba diyim dedimmmm

Valla biz kendimizi düşünmekten babaları düşünemedik ay ne bencilizhafta içi alıcaz sanırım daha hiç bakmadım ikisine aynı hediyeyi alırız sanırım

Bende babama polo yaka tişört almayı düşünüyorum eşimin babası vefat ettiği için tek babamız var bizim.

bolllbizde görmek istiyoruz ama seni ve minik bebğinifaceden kaydet profilr koy hadii yaa

funda nereye gittin??

babalar için hediye baktık her yer çok pahalı kızlar yaaa. Sizler ne yapacaksınız??

valla biz dün aldık lcw en uygun yer tavsiye ederiim heryer ateş pahaşı bi gömlek alim dedim 70-80 aynı tarz gömleği lcw 20 ye aldık:))

babalar için hediye baktık her yer çok pahalı kızlar yaaa. Sizler ne yapacaksınız??
biz bitanesine kot, diğerine keten pantopon almayı düşünüyoruz :)

funda nereye gittin??

valla biz dün aldık lcw en uygun yer tavsiye ederiim heryer ateş pahaşı bi gömlek alim dedim 70-80 aynı tarz gömleği lcw 20 ye aldık:))
evet en uygun lcw, biz de ordan bakıcaz sanırım

funda nereye gittin??

bakalım bz ne yapacaz. Aynen dediğin gibi 80 den aşağı bir şey yok :/ millet mecbur alacak diye fiyatlar iyice yükselmiş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…