2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

beni biliyosun tatlım, izin koparabilirsem 25 gün iznim var. 5 gününü harcamıştım tek tük işlerde. 20 gün kaldı. bugün tekrar toplantıya giricez saat 15.30 da. eğer okey çıkarsa hemen temmuz ilk haftası biyerlere gitmek istiyorum, ama çokta pahalı heryer, yani bilmiyorum nasıl olacak.biz araba aldık, ikimizinkinide sattık, şimdi ev bakıyoruz biliyosun sene sonuna kadar mutlaka almak istiyoruz, yani tatil için uçuk bişeyler yapamam,

ne kadar iş yaptırdıysa dayanamadı kaçtı bence

hayır yanii..sadece işten değil adm meslektende vazgeçti

hani demiştim ya 30 yaşında bu mesleği düşünüyo sınavlara gircek falan....

vazgeçtiğini söledi..yaşım geçti bekleyemem okdr diyo.,...şimdi sınava giricek kazanırsa 3 yıl staj..sonra bidaha sınav 4-5 seneyi bulcak dedi ..yaşım genç değilki dedi..bizde eyvallah dedik ..gitti..

iyi bakalım canım:82:

bende çok isityorum yaa2 gün dahi olsa yeter

biz tatili seneye yapıcaz.....

busene bayrmda ankara ya gidicez çünküAllah nasip ederse

zuzu bence adam öyle demek zorunda kalmışhamen patronundan zam isteburaya en çok dayanabilen kişi benim de

kızlar bu arada ben bu gülücükleri falan kullanamıyorum neden bilgisi olan varmı ?
bende de aynı sorun mevcut, kodunu yazıyorum : 1 1 : felan öyle çıkıyorlar

Ne çok yemek yediniz behadi gelin artık
walla ben çok yedim, pastırmalı kuru fasulye vardı..güzeldii

1 hafta çalışınca mı farkına varmış

arse hayırlı olsun arabanız ben yeni öğrendim. Umarım evinizi de gönlünüze göre alırsınız.

Kızlar siz tatil tatil dedikçe içim gidiyor. Biz bu yaz eşimden dolayı çıkamayacaz tatile :S Ve bu durum az önce belli oldu :S

bizi uykusuz çok geceler bekliyor yine; annemi aradım az ona ağladım çok bunalıyorum

bende de aynı sorun mevcut, kodunu yazıyorum : 1 1 : Felan öyle çıkıyorlar

Walla ben çok yedim, pastırmalı kuru fasulye vardı..güzeldii

1 hafta çalışınca mı farkına varmış
bak şimdi hiç oldumu senin prensiplerine aykırı bi durum buhafta içi pastırma yenmez
Bizdede tavuk pilav cacık vardı biraz yedim mide bulantım hala var yabide üşüyorum

bizim eşimin patronu karadenizli, tüm personeli eşleriyle beraber rmazan bayramında karadenize yayla şenliklerine götrüyo 3 gün kaıp gelicez, adam uçak biletlerini ayarladı, otel rezervasyonları yapıldı, gidicez bakalım, ama orası bana tatil gibi gelmiyo, ben güneşi böyle kemiklerimde hissetmek istiyorum :))

annen yanında değilmiki canım benim..ağlama sirkenim sağlık olsun seneye istediğinix yere gidersiniz..eşin ders mi çalışacak

sağol canım Rabbim herkese en iyisini nasip etsin hayırlısını nasip etsin, bugün bir eve daha bakıcaz bakalım nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…