Annemin babası rizeli enkidu :)
Gidip biraz iş yapsam iyi olucak
Akşama ne yemek yapıcaksınız
Yarenayda yok ortalarda
160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)
benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize
yani deden gittinmi oralara zuzu
evet o konuda çok çok şanslıyım. Eşimin bu sınavı üstümüzde bir baskı oluşturdu; istiyorum ki o bölünmeden dikkati dağılmadan otursun çalışsın. Inanır mısın temizlik işlerimi bile 2 haftada bir yapmaya başladım; sırf o etkilenmesin diye. çünkü ben iş yaparken o da mutlaka bana yardımcı oluyor; ben yavaş yavaş yaparım bırak dediğimde de kabul etmiyor. Bi de benim yapım daha farklı ben hemen bir iş vrsa oturuyum bitireim diye düşünürüm o ise benim tam zıttım. Ben ne kadar hızlıysam o da o kadar yavaş. Iyi çekiştirdim eşimi
benimde eşim tus'a hazırlanıyo
bazen benimle çıkıp geziyo geçen hafta çok gezdik mesela ama
normalde benimle bi kahve içmesi için bile ikna etmeye uğrasıyorum
bi yandan da bölmek istemiyorum ama napayımm çok zor çook
160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)
benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize
inşaat ve kıyafet sektörü böyle =)
benim kaynanam mimar kayınpederim müteahit
bizim evi onlar yaptılar, maddi anlamda değil yani
160 normal ama 400 bi apartman dairesi için çok fazla, tabi bahsedilen apartman dairesiyse
okumadım konuyu
ama sektörün içinde olmasaydı yakınlarımız, ''ee napalım hepsi böyle demekki böyle ediyor'' der biz de bilmeden alırdık
elfi bizevlendiğimizden beri ev bakıyoruz, ama içime sinenbir ev bulamadım daha, bizim burda acayip pahalı sıfır bina mümkün değil almak, ancak topraktan gireceksin o zaman da 400 bini gözden çıkaracaksın ama en az 2 yıl oturmak için bekleyeceksin. yani bizde karar verdik şöyle 15 senelik falan bi bina istiyoruz içinide kendi istediğimiz gibi mimarla dekore edicez. bunun için bile masraflarla 400 bini gözden çıkrdık(((
bizde bakıyoruz ev ama bulamıyoruz fatih civarında bile yok güzel sıfır ev bizim oranın evleri çok eski ve küçük yeni evler var onlarda giriş katı 160,00milayrdan başlıyor beylikdüüznde var ama elfi senin dediğin gibi uzak bahçelievler civarında var evler ama orlarada gidersek kayınalidemler dicek ozamn evinize gelin ben istemiyorum şuan gitmeyi
işallah herkesin gönlüne göre bir ev düşer alır
seni çok iyi anlıyorum cemre.
Hep etrafımdakiler geziyorlar şurdaydık şu varmış şunları yaptık gibi gibi biz ise evde kütüphane modunda. Arada elbette çıktığımız oluyor ( o da ailelerimizi ziyaret) ama onda bile içim içimi kemiriyor; vicdanım sızlıyor.
Zuzum bu ay sonu bitmiyor eylül-ekime kadar bu şekilde devam edecek; yani temmuz ağustos eylül ayı boyunca uykusuzzz her geceeeee diye şarkı söyleyecem artık
evet zuzu buralarda ev bulmak çok zor bizde alamıyoruz işte en fazla 120bin tabi kaç senelik kredi çekiceksin işte altınalrı falan bozdur peşin para gerisi kredi eşimin anadolu yakasında evi var babası herkesin tapusunu vermiş orda kiracı oturuyor orayı sıfırlayacakmış 1-2sene sonra istersen kendiniz gelirsiniz dedi ama ben istemiyorum evde alamzsak bunada şükür oralarda evler uygun arkadaşımdan biliyorum biizm ordudada uygun
seni çok iyi anlıyorum cemre.
Hep etrafımdakiler geziyorlar şurdaydık şu varmış şunları yaptık gibi gibi biz ise evde kütüphane modunda. arada elbette çıktığımız oluyor ( o da ailelerimizi ziyaret) ama onda bile içim içimi kemiriyor; vicdanım sızlıyor.
zuzum bu ay sonu bitmiyor eylül-ekime kadar bu şekilde devam edecek; yani temmuz ağustos eylül ayı boyunca uykusuzzz her geceeeee diye şarkı söyleyecem artık
Bizde fatih ilçesinde bakıcaz sanırım. Ama dediğin gibi sıfırlar çok pahalı eski binalarda çok küçük
allah yardımcımız olsun valla zor işler...
biri mimar biri mütahhit :))) iyimiş :)
ya 160 normal canm...buralarda da 120 falan...
Benm oturduğum semtte 60-70
evet canım fatihte bile yok bi dönem çok aradık bahçelievler şiirnevler yenibosna tarafında var 650tl kira veriyorum zoruma gidiyor üzerine katıp kredi öde istanbul çok fena nereye gidersen para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?