2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gidip biraz iş yapsam iyi olucak

Akşama ne yemek yapıcaksınız

Yarenayda yok ortalarda

valla 400
arsecim ne iş yapıydun sen?ya herkes gelir durumuna göre bişeler yapıyo işte kendi evin olsunda ister 50 ister 150 sonuçta senin senin evin..

160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)

benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize

inşaat ve kıyafet sektörü böyle =)
benim kaynanam mimar kayınpederim müteahit
bizim evi onlar yaptılar, maddi anlamda değil yani
160 normal ama 400 bi apartman dairesi için çok fazla, tabi bahsedilen apartman dairesiyse
okumadım konuyu
ama sektörün içinde olmasaydı yakınlarımız, ''ee napalım hepsi böyle demekki böyle ediyor'' der biz de bilmeden alırdık

arse bizim patronda şöyle..burda buz dolabı var..kahvaltı için bir kuş seti eksik dolapta..

kahvaltılar beleş..ev gibi dolapta ne ararsan var..v herkese serbest:82:

bonkör biri

sen şuan hayatının düzensiz olmasından çok sıkılıyosun..sende sanırım benim gibi düzenli bi hayat seviyosun..sana yardım etmesi hoş bi davranış..çekiştirmek değil canım bunalmışın artık paylaşıyosyun ..benim eşimde yavaş bende hemen herşey olsun bitsin isterim aynı durum bizdede var

seni çok iyi anlıyorum cemre.

Hep etrafımdakiler geziyorlar şurdaydık şu varmış şunları yaptık gibi gibi biz ise evde kütüphane modunda. arada elbette çıktığımız oluyor ( o da ailelerimizi ziyaret) ama onda bile içim içimi kemiriyor; vicdanım sızlıyor.

zuzum bu ay sonu bitmiyor eylül-ekime kadar bu şekilde devam edecek; yani temmuz ağustos eylül ayı boyunca uykusuzzz her geceeeee diye şarkı söyleyecem artık

160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)

benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize

evet zuzu buralarda ev bulmak çok zor bizde alamıyoruz işte en fazla 120bin tabi kaç senelik kredi çekiceksin işte altınalrı falan bozdur peşin para gerisi kredi eşimin anadolu yakasında evi var babası herkesin tapusunu vermiş orda kiracı oturuyor orayı sıfırlayacakmış 1-2sene sonra istersen kendiniz gelirsiniz dedi ama ben istemiyorum evde alamzsak bunada şükür oralarda evler uygun arkadaşımdan biliyorum biizm ordudada uygun

biri mimar biri mütahhit :))) iyimiş :)

ya 160 normal canm...buralarda da 120 falan...
Benm oturduğum semtte 60-70

Bakırköy çok pahalı gerçekten. İnşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz.

Bizde fatih ilçesinde bakıcaz sanırım. Ama dediğin gibi sıfırlar çok pahalı eski binalarda çok küçük

olsun canım , sağlık olsun napcan

allah yardımcımız olsun valla zor işler...

benimki kazansa bir dert kazanmasa bir dert
kazansa 5 yıl civarı tekrar okuyacak, zaten pratisyen değil, jinekolog, hala neden bu kadar kendisini de beni de yoruyor anlamıyorum ki

Bizde fatih ilçesinde bakıcaz sanırım. Ama dediğin gibi sıfırlar çok pahalı eski binalarda çok küçük

evet canım fatihte bile yok bi dönem çok aradık bahçelievler şiirnevler yenibosna tarafında var 650tl kira veriyorum zoruma gidiyor üzerine katıp kredi öde istanbul çok fena nereye gidersen para

ev fiyatları muhite göre çok değişiyor; sıfırsa markete durağa yakınlığına göre çok çok değişiyor. Normal bir daire apartmansa fiyatı daha makul oluyor ama siteyse fiyat direk % 50 artıyor :/ ev işine girmeyi ben de çok istiyorum ama benim bu ağır kanlı eşimle biraz zorrrr :/ Kızlar iyi ki varsınız size yazdıkça rahatlıyorum

HEHEHEH:))) NE BULDUM :)

Düdüklüde Hangi Yemek Kaç Dakikada Pişer

--------------------------------------------------------------------------------

Kuru Fasulye (Islatılmamış) 30-45dk
Dana Dil 45-60 dk
Nohut (Islatılmamış) 30-45dk
Patates (Kabuklu) 10 dk
Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20dk
Patates (Soyulmuş) 5 dk
Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3dk
Enginar 8 dk
Buğday (Salata İçin) 10dk
Kereviz (Bütün) 10-15 dk
Buğday (Çorba İçin) 20dk
Kereviz (Doğranmış) 6 dk
Pirinç 6-8dk
Bezelye 5 dk
Tavuk (Bütün) 15dk
Havuç 8-10 dk
Tavuk (Parçalanmış) 10dk
Pancar 10 dk
Hindi (Parçalanmış) 30dk
Yaprak Sarması 10 dk
Dana Biftek 10dk
Sebze Çorbası 8 dk
Dana Haşlama (Bütün) 30dk
Balık (Beyaz Etli) 3 dk
Tas Kebabı 10dk

biri mimar biri mütahhit :))) iyimiş :)

ya 160 normal canm...buralarda da 120 falan...
Benm oturduğum semtte 60-70

biz 375'e 750 metrekare ev yaptık 2,5 kat + bodrum şeklinde
iç döşemesi mutfak banyo dolapları + havuz + bahçe düzenlemesi dahil
aynı semtten almak için sordugumuzda bundan daha küçük ve havuzsuz bir ev için adam bizden 8 trilyon istemişti ama
(tabi 375e arsa fiyatı dahil değil ama aradaki uçuruma bakar mısın)

evet canım fatihte bile yok bi dönem çok aradık bahçelievler şiirnevler yenibosna tarafında var 650tl kira veriyorum zoruma gidiyor üzerine katıp kredi öde istanbul çok fena nereye gidersen para

Biz bahçelievlerde ev bulduk alıyorduk nerdeyse düşündükçe vazgeçtik bizde o civarlara çok baktık yani bizde o kadar kira veriyoruz her ay boşa gidiyor o para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…