2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu bence adam öyle demek zorunda kalmışhamen patronundan zam isteburaya en çok dayanabilen kişi benim de

fundaaa milletin patronu tatile götürüyo elemanlarını, bizimkide zam mı yapcak

Neden ağladın sirken
Nezaman bitiyo sınav mınav

planlarımıza göre bu ayın sonunda sınav olayları bitiyor biz temmuz ağustosta biraz nefes alabiliyorduk ama ama evdeki hesap çarşıya uymadı. annem burda evet aynı semtte oturuyoruz. Ben ağladıkça o güldü durdu öyle olunca daha sinirlerim bozuldu. Hiç arkadaşlarımızla doğru dürüst görüşemiyoruz tek görüştüğmüz kişiler anne babalarımız... Ben bunaldım artık :/

sirken ağlama yaa bunlar geçecek sonuçta , hep rahata kavuşacağın zamanı düşün o zaman rahatlarsın belki.kızz zuzu valla bende diyorumki oraya götüreceğine orda harcayacağı parayı çalışanlara dağıtsa daha çok ikram olur hayra geçer. ya sırf uçak bileti 35 bin tutmuş. bide orda 5 yıldızlı otelde kalınacak, adam tabi o otelin ortağı ama nede olsun yani, o parayı bize paylaştırsa kardeş payı yapma fenamı olurdu :)))

bizim eleman istifa etti

Muhasebe çekilmiyor ya başka bi mesleğim olsa bende istifa ederdim ne yalan söyliyim.

sağol canım Rabbim herkese en iyisini nasip etsin hayırlısını nasip etsin, bugün bir eve daha bakıcaz bakalım nolacak.

Off arse aynı sorun bizdede var ev bakıyoruz sürekli ama içimize sinen yok. Şimdide eşim oturduğumuz evi almak için ev sahibiyle konuşmuş ben o evi istemiyorum ki almışken sıfır olsun falan diyoruz ama istediğimiz fiyata beylikdüzü civarlarında var çok uzak yol sorun olur. Oturduğumuz yerdede hiç yeni bina yok en üst kattaki ev sahibi satmak istiyormuş alsak mı falan diyor binamız çok eski öyle ucuzada vermezler hem. düşün dedi eşimm

valla şaşırdım doğrusu bizim patron çok iyidir hoşturda bütün personeli göndermez hele herkesin ayrı ayrı uçak biletine kadar almaz..helal olsun öyle patrona
funda bu adam gösterişi şatafatı öyle yaptı böyle yaptı dedirtmeyi çok sever. her ay çalışanları yemeğe götürür vur patlasın çal oynasın. milyarları hesaba öder çıkar.türkiyenin önde gelenlerinden biridir şahsı muhterem :))))

sirkencim yani dua etki annen yanında bendeannemi ailemi çok özlüyorum..kardeşimin düğünü yakın işi bırakıp erkende gidemiyoum onlar şimdi hazırlık yapıyolar ev yerleşecek destek olmam lazım ama gidemiyorum en fazla 10 gün izin alıcam oda hem tatil için hem düğün için..arkadaşlarınızla niye görüşemiyosunuzki tatlım

süpermiş valla canım böyle patron hepimizin başına

aa ne güzel patrona bak maşallah ama karadenizde çekilir memleketimi özledim siz tarbzona gidersiniz büyük ihtimal uzun göl sümele manastırı yaylalar çok güzel bende orduluyum çok başka oralar

Sıkma canını...bak bu ay biticekmiş sınavlar..ozmaan nefes alırsınız biraz..

vaoww hiç fena olmaz arse:81: 35 bin haa:82:

muhasebe çekilmiyor ya başka bi mesleğim olsa bende istifa ederdim ne yalan söyliyim.

Ay merak ettim kimmiş

elfi bizevlendiğimizden beri ev bakıyoruz, ama içime sinenbir ev bulamadım daha, bizim burda acayip pahalı sıfır bina mümkün değil almak, ancak topraktan gireceksin o zaman da 400 bini gözden çıkaracaksın ama en az 2 yıl oturmak için bekleyeceksin. yani bizde karar verdik şöyle 15 senelik falan bi bina istiyoruz içinide kendi istediğimiz gibi mimarla dekore edicez. bunun için bile masraflarla 400 bini gözden çıkrdık (((

evet o konuda çok çok şanslıyım. Eşimin bu sınavı üstümüzde bir baskı oluşturdu; istiyorum ki o bölünmeden dikkati dağılmadan otursun çalışsın. inanır mısın temizlik işlerimi bile 2 haftada bir yapmaya başladım; sırf o etkilenmesin diye. Çünkü ben iş yaparken o da mutlaka bana yardımcı oluyor; ben yavaş yavaş yaparım bırak dediğimde de kabul etmiyor. Bi de benim yapım daha farklı ben hemen bir iş vrsa oturuyum bitireim diye düşünürüm o ise benim tam zıttım. Ben ne kadar hızlıysam o da o kadar yavaş. İyi çekiştirdim eşimi

aa ne güzel patrona bak maşallah ama karadenizde çekilir memleketimi özledim siz tarbzona gidersiniz büyük ihtimal uzun göl sümele manastırı yaylalar çok güzel bende orduluyum çok başka oralar

Annemin babası rizeli enkidu :)

arse merak ettim siz hangi şehirde oturuyorsunuz?

merhaba herkese
nasılsınız kızlar??

merhaba cemre hoşgeldin

bizde bakıyoruz ev ama bulamıyoruz fatih civarında bile yok güzel sıfır ev bizim oranın evleri çok eski ve küçük yeni evler var onlarda giriş katı 160,00milayrdan başlıyor beylikdüüznde var ama elfi senin dediğin gibi uzak bahçelievler civarında var evler ama orlarada gidersek kayınalidemler dicek ozamn evinize gelin ben istemiyorum şuan gitmeyi

işallah herkesin gönlüne göre bir ev düşer alır

160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)

benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize

benimde eşim tus'a hazırlanıyo
bazen benimle çıkıp geziyo geçen hafta çok gezdik mesela ama
normalde benimle bi kahve içmesi için bile ikna etmeye uğrasıyorum
bi yandan da bölmek istemiyorum ama napayımm çok zor çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…