2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

foto koymayı bende çok isterim ama burda malesef yapmaya fırsatım olmuyoki kaç haftadır zar zor yazabiliyorum bide foto çek, buraya yükle ooooo uzun iş bana

tatlım çok lezzetli oluyor ama:sm_confused:

kayınvalidemden ögrenmitim bunu..
kendi yagında kızartınca lezzetli oluyor...

tatlım çok lezzetli oluyor ama:sm_confused:

kayınvalidemden ögrenmitim bunu..
kendi yagında kızartınca lezzetli oluyor...

haşlamadan kızartıncada kendi yağında oluyo, sadece derisi yağlı olur zaten tavuğun başka yağı yokki, derisinide soyunca çok az zeytinyağı sürünce üstünü kızartıyo, veya yoğurt sürünce üstüne oda güzel kızarır

biraz geç oldu zuzucum ama vereyim ben sana ben tavuğun her halini yapıyorum bir kaç tane vereyim,tavuğu istediğin şekilde parçalara ayırıp temizledikten sonra sakın derilerini çıkarma(yerken çıkarırsın fırında nar gibi bir görüntüsü olsun istiyorsan)
geniş bir borcama yada tepsiye al,içine ne istiyorsan koy,bezelye,havuç patates,kırmızı yada yeşil biber güzel olur,o an canın ne istiyosa evde ne varsa
ben mantarıda çok yakıştırıyorum,bir keresinde tüm bunların en altına tepsinin en altına halka halka soğan kesip dizmiştim harika olmuştuu,soğanlar eriyip nar gibi olmuştu,hatta bazıları ısıdan ve yemeğin sosundan karamelize bile olmuştu
neyse fazla uzatmıyım canın ne istiyosa koy şekerim,salçalı yapmak istiyorsan bir kapta salça sıvıyağ ve istediğin baharatları sulandır üstüne gezdir olduda bitti maşallah
yada salçasız yapmak istersen tavuğu patatesi baharatla belki biraz kırmızı toz biberle renk verebilirsin,direk fırına koy,bide marketlerde tavuk çeşnileri satılıyor,fırın poşetide içinde oluyor,sadece tavukla bu çeşniyi karıştırıp fırına verdiğinde de güzel oluyor

Son düzenleme:
ben size bi tarif daha vereyim,burda bir restoranda aşçı olarak çalışan bir arkadaşım vermişti,adı wraps
meksika dürümü türkçesi,ama sadece içi de yemek olarak yenilebilir
1 soğanı tencerede kavur,jülyen doğradığın göğüs eti tavukları ekle kavur,ince ince doğradığın mantarı ekle ardından jülyen kestiğin kırmızı biberi ekle biraz çevir,, pişince küp küp doğradığın domatesi ekle domatesleri çok öldürmeden 1-2 dk çevir,sebzeler biraz diri kalıcak,tavuklar ve mantarlar pişincee kremayı ekle,ardından en son tuz,kekik,pul biber,karabiber ekle(meksika yemeği olduğu için hafif acıılı olursa daha güzel olur),bir iki kere çevirdikten sonra ocağın altına kapat
istersen tortilla ekmeğine sararsan wraps elde etmiş olursun
ben yerken sırt üstü düşüp bayılıyorum

fotokolik ben dayanamdım..işte günlük halim kıslar[/QUOTE]

çok tatlısın Şeniz

Son düzenleme:
süper güzel çıkmış canımopuyorumnanaktan bende saçımı düzleştirmeden yapamam sarı olmanın psikolojisi heralde:))) iş yerinde hep dalga geçerlerdi evlenince görecez die ama ben hala her gün düzleştiririm.aslında eskiden de her gün banyo yapardım amaa...millet cinsel haytımız çok b...ktan sanıcak sayemdezemuszemus

benim saçlarım belime kadar ve çok gürdü kızlar, balayından döner dönmez omuz hizasında kestirdim, bendede fön manyaklığı var o yüzden böyle daha kolay oluyo, hemde bu sıcaklarda hiç çekilmez uzun saç, ben günün yarısında ensem yanıyo artık ve topluyorum anca rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…