2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşkr canm

keşke şimdi evimde olsam yemeğimi yapsam pastamı böreğimi yapsam evimi toparlasam çalışmak zorunda olmasam

keşke şimdi evimde olsam yemeğimi yapsam pastamı böreğimi yapsam evimi toparlasam çalışmak zorunda olmasam

bende şimdi evimde olsam diyodum içimden ya..
perişanım bugün sacımı toplamışım..zaten..

kıslar saclarınız ne durumda..ben hep fön çekerim düzleştiricyle..
evleninca banyo falan ne zor olyuor ya..
hergn yaparsak..hergün fön üüü:2:

kaydirigubbakcemile3 ay evet ya benimde saçlarım uzun ve gür banyo yaptıktan sonra kurut falan uğraştırıyodu hatta ilk zaman hasta oldum ıslak yattım diye :))kısalttım azcık rahatladım şimdi rahat rahat banyo yapıyorum kaydirigubbakcemile3

yo kestirmem..uzatıyorumm:lepi:

kıslar varmısınız??

günlük hallerimizin fotoların koyalım geri silelimkaydirigubbakcemile3

ben düğünden sonra iki kere kestirdim ama görmeniz gerek kıyamıyorm da gıdım gıdım kestirdm halen kısa değil zaten:)))

ımm fönü evlendiğimden beri sadece adetliyken çekebildm e malum fön suya dayanmıyoraklinialirimsmile

kıslar varmısınız??

günlük hallerimizin fotoların koyalım geri silelimkaydirigubbakcemile3

ben keyifle bakarım sizlere ama ben koyamıycam çünkü ben geriden geliyorum telefonum foto çekmiyo çalındıktan sonra yenisini alamadım senağlama

ama sizleri görmeyi isterim kızlar

super Allah seni napmasın kız tavuğu haşladıktan sonra kızartan ilk insan olarak tarihe geçeceksin.
tavuğu haşlayınca bütün vitamini lezzeti zaten suya geçiyo,yani kızarttığında sadece baharatın tadını alırsın tavuğun tadı olmaz.tavuk zaten kolay pişen birşey et gibi değil. hiç öyle bütün tavukla falanda uğraşmaya gerek yok, kaç tane istiyosan but al koy onları fırın tepsisine yanınada patates üzerine birazcık zeytinyağı sür, mis gibi 20 dk da kızarmış tavuk olur. hiç haşlamaya falan gerek yok. bu arada baharat koyabilirsin üzerine. evet kekik çok yakışır tavuk ve et lere ama pişmeye yakın koymak gerek çünkü bitti olmasına rağman fazla ısıyı gördüğünde asit etkisi yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…