2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çalışmalarını koyarsın albüme artık :)
koyarım
Eşime de bi danışıcam bu akşam, aylık 70 tl miş miş :)))

herşeyi bilen kadınsın sen öyle deme, herşeyden önemli bu Kuzum yaa

nektara ne zaman baksam kulanıcı kontrol paneline bakıyo:82:
Evim orasıymış masuscuktan Odama çekiliyorum arada

son 5 dakikaaaakşam bakın foto ekliycem seviyo ben sizi
biz de seniii ♥♥♥

iyi nektar fiyatı iyiymiş bende spora yazılıcam ramazandan sonra düşünüyorum..vücudum sıkılaşsın iyice:89:
herşeyi bilmekte bi yetenek dimii
ayy senin evinis sevsinler

sinem bizim yerimize de gez canım, özellikle benim yerime tabii biz bu sene Türkiye'ye gitmekten vazgeçtik. inşallah seneye temelli dönelim bu sene gidersek katlanmak daha zor olur diye düşündük. bu sene burda tatil yapcaz. seneye taşınma telaşı falan tatil yapamayız sanırım.

ben de gideyim yemeğimi yapayım biran önce. akşama ö.g.z var ne de olsa

tamam canim gezerim sizin oralarda tatil yeri gibi ne güzel

ama insan farkli bir yerler istiyor anliyorum seni ben

tamam gezerim tatlummm

kızlar foto ekledim kusura bakmayın biraz geç oldu kayınvaldemdeydik eve geç geldikbeğenmediğinizi söyleyebilirsiniz özeleştiriye açığımyarın görüşürüz öptü ben sizi:98:

günaydın kızlar... haftanın ortasındayız bugün patronla konuşup cumartesi günü için izin isticem. umarım bir sorun çıkartmaz:18::18::18:

inşallah sorun çıkartmaz yarenim, süper bir hafta sonu geçirirsin

Günaydın herkesee :98:

günaydın canlarım hepinize :)

hayırlı günler kolay gelsin bakalım..

kızlar ev sahibi 365 derece döndü hahaha..mecbur zaten dönmeye bizim gibi kiracı bulamaz..bir gün geciktirmedik..50tl zam oldu.bizim dedigimz gibi.:))))))))))))))

ömür bou oturn tarzındada laflar yapıyo hahahahaha

aaa çok güzel olmuş canım, taşınmak çok illet bişi yaa
güle güle oturunn :))))

günaydın kızlar. Güne dertli başladım yine. Bulaşık makinem arıza yaptı sanırım. akşam annemdeydik eve gelince makineyi çalıştıryım dedim; ama bulaşıklar beklemişti o yüzden azıcık da domestos damlatayım bardaklara; yoğun proğramda çalışsın olmadı iki kere durulatırım dedim. Neyse bu dediklerimi yaptım; salonda oturdum hem nette takıldım hem de işlerimi hallettim filan. Tam yatacaktım mutfağa girdim yerler köpük köpük

Hemen eşimle bezle giriştik; Allahtan antre halıma gelmemiş yoksa berbat olurdu. Mutfak halım da ıslanmamış neyse sildik yerleri makineyi durdurdum. Köpükleri yoketmek için dışardan kendim manuel su ekledim sonra kısa proğrama aldım çalıştırayım yeter ki köpükler yok olsun diye. Ama makine sürekli suyu boşaltma sesi çıkartıyor. Hiç su almıyor. Bugün servisi çağırmak zorundayım ; sanırım proğramlaması bozuldu :44:

günaydın kızlar aldıklarımı beğenmenize sevindimkız eşim sence giydirirmi süper mini anca tatilde giyerim elbisemi yarenay bi ara giyiyim üzerimdede bakarsın canım üstte çok hoş duruyo çok sevimliaslında giyecektim akşam çok geç geldik çok yorgundum canım kayınvaldem kızının yanına gitti ya eşm yeğenine hediye aldı onu gönderdik..
sirken bulaşık makinan niye öyle yaptı acaba markası neydi..yarenay inşallah bi sorun çıkarmaz müdür

Arçelik canım 4 proğramlı inoks olanlardan. Hepsi domestos yüzünden biliyorum; ama neden kurduğum proğramlar çalışmıyor onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…