Arçelik canım 4 proğramlı inoks olanlardan. Hepsi domestos yüzünden biliyorum; ama neden kurduğum proğramlar çalışmıyor onu anlamadım
günaydın kızlar...
ay gözlerim şiş bi vazşyette geldimdün gece 11 gibi tam dışarı çıktık biz ,midem taş gibi olmuştu biraz yürüyelim diye...
hoppp telefon geçen gece gittiğimiz arkiler arıyo suyu koyun geliyoz diyo :) ...hadi dedik çıkmışken markete girip bişeyler alalım çayın yanına..anaa bi baktık onlrda markette :)))))
neyse hoş beş gece 1,30 da kalktılar..sonrada ben mişdemden uyuyamadım(( gözler balon gibi şuan
...
süper ev sahibi zarf atmış başta szie, yersen tabi :) sizde yemeyince dönmüş
...
sirken ucuz atlatmışın iyiki halılar ıslanmamış..belliki para sıkışmış ondan almıyo suyu
sirken domestosdan olduğunu sanmam genelde koyanlar var duyuyorum..zuzuş ne parası kız çamaşır değil bulaşık makinası
sirken canım ya çok kötü olmuş. umarım ciddi bir problem değildir, makinanın garantisi vardır daha. servis ne dicek bakalım. hadi domestos yüzünden köpürdü ama niye program çalışmaz ki???
zuzu geçmiş olsun tatlım, keyifli ama zor bir akşam olmuş senin için. şimdi nasılsın? var mı hala problem?
funda koptum sana:90::90::90:
Para sıkışmış argo dilinde bi tabir
sirken domestosdan olduğunu sanmam genelde koyanlar var duyuyorum..zuzuş ne parası kız çamaşır değil bulaşık makinası
zuzu nun demek istedigi makine tamir istiyor tamir de paralı olur ya; ondan öyle dedi. Garantisi devam ediyordur. Funda domestosu biraz falza koydum sanırım bulaşıkların üstüne sıkmıştım;hijyenik olsun diye. Bir de geçenlerde burda bir konu okudum; birinin evini pireler basmış. Ondan sonra daha da huylanmaya başladım; obsesif miyim neyim
domestostan değildir o canım :44: ay bir de servis tüm bulaşıkları boşaltın felan diyo, bizde öyle olmuştu.. elde yıkamıştım hepsiniArçelik canım 4 proğramlı inoks olanlardan. Hepsi domestos yüzünden biliyorum; ama neden kurduğum proğramlar çalışmıyor onu anlamadım
herşeyi bilen kadın tacını zuzuya devredeceksin bu gidişle fundamfunda koptum sana:90::90::90:
Para sıkışmış argo dilinde bi tabir
domestostan değildir o canım :44: ay bir de servis tüm bulaşıkları boşaltın felan diyo, bizde öyle olmuştu.. elde yıkamıştım hepsini
zuzuş, saat 11 de misafir mi gelinirmiş yaonlar çalışmıyo galiba bugün
nasıl akşam edeceksin bakalım :/
herşeyi bilen kadın tacını zuzuya devredeceksin bu gidişle fundam
anladım kızzpirelermi basmış
domestostan değildir o canım :44: ay bir de servis tüm bulaşıkları boşaltın felan diyo, bizde öyle olmuştu.. elde yıkamıştım hepsini
Nektarım birkaç defa açtım kapatım kapağını makine çalışırken ondan oldı sanrıım. ama bu dediğimi kayınvalidem hep yapıyor o bulaşıl makinesini çalıştırıyor; biri gelip mutfak tezgahına bardak tabak vs koyuyor makineden foşur foşur sular aka açıp içine yerleştiriyor kapatıyor makine kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor
aaa nasıl oluyor o ya. ben yapmam hiç. etrafa su dağılıyor. bir bardaktan ne olacak yıkar kaldırırım ben onu elimde. annemden de hiç görmedim öyle birşey. bence sen kayınvalidene pek bakma canım
ne biliyim nektarım uykulu ya yanlış anladı sandım para sıkışmıştır deyip gülücük koysa anlardımevet dimi 11de misafirmi gelir benim uyku saatim
hayır vermem tacımı
Hiç etrafa su filan sıçramıyor sadece foşur foşur su sesleri buharlar filan çıkıyor; makineyi tekrar kapatıyor makine de kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. 10 yıldır böyle kullanıyormuş.
funda telfnum bugün gelicek inşallah...şluanki telefonumu satıp babama tel alcam inş.telefonu bozulmuş kaçgün kapalıydı yeni yaptırmış..şöle nokıaların telefonları oluyo ya hani basit eski modeller onlardan alcam :)
inş 90-100 e sayar ama nerrrde
bu 2 oldu dikkat et:82:
Valla bende bilmiyom nasıl akşam etcem..benm tipi görsen surat 5karış
adam geç geliyo işte ,yemek yiyip gelmişler çaya....
Cumartesileri sorun değide haftaiçi kötü oldu
gece yanlarında esnememek için zor tuttum kendimi sıkmktan çenem ağrıdı bee
peki bu son bidaha olmaz
Kız hiç sayarlarmı benim sony ericsonu 50 ye verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?