2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:))) ben 3 saatte bir acıkıyom :)))

sabah 8 öğlen 12 öğleden sonra 3,30-4,00 :)) atıştırma, akşam 8,00-9,00 arası yemek...sonra çok geç yatarsam yatmadan bi atıştırma daha

Yerken ölücez boll

yaa yicek bişede bulamıyorum meyve yiyemiyorum pek odaha çok acıktırıyo beni sürekli böle hamurlu şeyler yiyesim var yemiyorumda tabi

yaa yicek bişede bulamıyorum meyve yiyemiyorum pek odaha çok acıktırıyo beni sürekli böle hamurlu şeyler yiyesim var yemiyorumda tabi

hadi yaa :))))ooo ben meyve karpuz dondurma allah ne verdiyse

Bazen giderim dolabın başına mızıklanırım ağlar gibi...eşim diyo noldu genemi bişey bulamadın yicek
Halbuki vr ama oan canm onu istemiyo :)) genelde kışın daha çok oluyo geceler uzun oluyo yaa..

yaa boşver söyleyin evine alış evinde yap yemeğini alışırsan sürekli o yapsın istersin..
nektar şu dr otker olmasa ne yapardık acababende bi deneyim bari
ben gün boyu tam 4 paket çubuk kraker yedim

yaa boşver söyleyin evine alış evinde yap yemeğini alışırsan sürekli o yapsın istersin..
Nektar şu dr otker olmasa ne yapardık acababende bi deneyim bari
Ben gün boyu tam 4 paket çubuk kraker yedim

:26: öyle mi diyosun

bende denicem ötkeri :)

Köfte koktu:26::26:

Sende var bi haller nektarın dediği gibi yap al bitane kadın sormazda sorarsa bozuk çıktı de gitsin. Hem erkekten alsan ne olacak ki yüzüğün var parmağında. Ben geçen gittim ya kadındı eczacı. Sol elimle verdim parayı yüzüğümü görsün diye. Çünkü bende minyonum küçük sanıyorlar beni :))

Son düzenleme:

heheheheehe bende kadının gözüne soktum tüzüğü :))))))

ay ne bilim utanıyom bide

Ay bide kadın ilk dediğimde anlamadı bidaha sordu..zaten zarzor çıkıyo ağzımdan yok bişey diyip çıkasım geldi

nektar şu dr otker olmasa ne yapardık acababende bi deneyim bari
Ben gün boyu tam 4 paket çubuk kraker yedim
hakkaten yanii
Ama irmik helvası süper, hem çok kolay

Ama önce marketten pet bardak alayım ben
evet önce bardak Açsan da atma ama, kullanılır o :)))

Yok kızz öyle bi ihtimal yokki..hani afedersiniz içime şetmiyoki
öyle kaçma falanda yok..sızdırmaz özelliği benimkisinin :))))

hakkaten yanii
Ama irmik helvası süper, hem çok kolay

evet önce bardak Açsan da atma ama, kullanılır o :)))

kim hamiss cikiyor kiz funda mi ?=?

Yok kızz öyle bi ihtimal yokki..hani afedersiniz içime şetmiyoki
öyle kaçma falanda yok..sızdırmaz özelliği benimkisinin :))))

ilahi sinem yok kız ben değilim zuzuş
ozaman niye test yapıyon
aynı tarifi uyguluyosun dimi başka bişey ekliyonmu bide başka neleri güzel oluyo dr un

ilahi sinem yok kız ben değilim zuzuş
Ozaman niye test yapıyon
Aynı tarifi uyguluyosun dimi başka bişey ekliyonmu bide başka neleri güzel oluyo dr un
ben puding, şanti ve kazandibisini alıyorum, bir de irmik helvası..başka bişi denemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…