2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

müşterinin menüsü için yemek görsellerine bakıyorum pirzola çekti canım yaa...

Pirzola dedin de akşam eşim tavuk pirzola yapıyordu eve gittiğimde. Bende hemen bi pilav yaptım yoğurtta vardı yedik :))

Bu akşam için sarmalarım var bi tencere. Dün bitirdim pişirdimde bugün hazır oleyyyyyyy

bol annem tv de dinlemiş iki yudum süt demiş biri; bana uyguladık oldu. Hatta çiğ pattes suyunan bir tatlı kaşığı da iyi geliyor. ama iş ortamında patates suyunu nasıl yapcaksın iyisi mi süt. Hem bebişe de zararı olmaz; patatesi bilmiyorum çünkü.

canım sarma sarma dedin ya dün anneme gittim bi baktım bir tencere yaprak sarmış. Hemen aklıma sen geldin :)) bugün elfiyle yemekler pişti oldu diye :)))

ohh afiyetle yersiniz :)))

benim yemeğim yok ne yazıkki (( ne yapsam bilmiyorum...

Bugün pazar günü kocişe biber aldırıp akşama bibermi doldursam...siz önce biraz kaynatıp sonramı fırınlıyosunuz :)
geçen yaptığımda direk fırınladım ama önce kaynatsam dahamı güzel olurdu, kıtır oldu öyle

bu arada midem bulanıyofunda senden banamı bulaştı ne (heran kuscak gibi hissediyorum

yaa geçirirmi? bizm yaramzsın saçları çıkıyo ondan oldu sanırım ayy kızlar akşam ilkkez tekme attı yaa çok değişik bişe:))

Aaa aklıma geldi:26: Dün öğlen tonbalıklı makarna vardı midem bulanı yiyemedim dedim yaa..gecede midem kötüydü banada omu dokundu acep:26:

benim buzluğum sarılı yaprak dolu. Eşimin anenesinni yaptığı tek güzel şey o; mantı ve yaprak yapıp getirip buzluğuma atmak. Bol burda olsaydın sana yollardım ama sen pişirirdin

Aaa aklıma geldi:26: Dün öğlen tonbalıklı makarna vardı midem bulanı yiyemedim dedim yaa..gecede midem kötüydü banada omu dokundu acep:26:

evt cnm aynen öyle uçacam:))

canım ton balığı çok yağlı oluyo ya belki ondan dokunmuştur sana..

kızz zuzu hay aklınla bin yaşa ben pazar günü 1 çatal eşimin zoruyla ton balığı yemiştim:104::104:benimde midem ondan bulanmış olmasın:18::18:

yaa geçirirmi? bizm yaramzsın saçları çıkıyo ondan oldu sanırım ayy kızlar akşam ilkkez tekme attı yaa çok değişik bişe:))
darısı bizim başımızaa ay çok heyecanlı yaa

ben biberleri teflon tavada 1-2 kaşık yağ ile her iki tarafını çeviriyorum çok az..
sonra doldurup kaynatıyorum.. ama biz iki kişiyiz 4-5 biber yapıyorum, çok yapıcaksam uğraşılmaz

yine kendine nazarın değdidedinya ben evlendiktn sonra hiç kusmadım mide bulantısı çekmedim diye..benimkide hala geçmiş sayılmaz bişey yiyemiyorum ama iyi oldu göbeğim dümdüz
darısı hepimize nigoş

inşallah kızlar herkes anneliği yaşasın..
yaa 2 haftadır dolapta bekleyen yaprağım var en son bişe olmamıştı erken çıkabilirsem bi bakım olmazsa onu yapim..ya markette yoktur dimi yaprak?

elfii sana sarmayı yasaklıyorum demede yapmada:)) bitek sarmayı canım çekiyo çünkü

Ay canım kıyamam ya zaten daha ne bahsederim ne yaparım bu sene yeter :))) Anneciğine söyle yapsın sana yada 2 kişisiniz 30 tane sarsan bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…