- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
müşterinin menüsü için yemek görsellerine bakıyorum pirzola çekti canım yaa...
yaa geçirirmi? Bizm yaramzsın saçları çıkıyo ondan oldu sanırım ayy kızlar akşam ilkkez tekme attı yaa çok değişik bişe:))
Pirzola dedin de akşam eşim tavuk pirzola yapıyordu eve gittiğimde. Bende hemen bi pilav yaptım yoğurtta vardı yedik :))
Bu akşam için sarmalarım var bi tencere. Dün bitirdim pişirdimde bugün hazır oleyyyyyyy
pirzola dedin de akşam eşim tavuk pirzola yapıyordu eve gittiğimde. Bende hemen bi pilav yaptım yoğurtta vardı yedik :))
bu akşam için sarmalarım var bi tencere. Dün bitirdim pişirdimde bugün hazır oleyyyyyyy
inannnmıyorummmm ilkkezmiiiiii
yaa geçirirmi? bizm yaramzsın saçları çıkıyo ondan oldu sanırım ayy kızlar akşam ilkkez tekme attı yaa çok değişik bişe:))
canım sarma sarma dedin ya dün anneme gittim bi baktım bir tencere yaprak sarmış. Hemen aklıma sen geldin :)) bugün elfiyle yemekler pişti oldu diye :)))[/QUO
ayy canım benimnasıl bi kız olucak acaba annesi gibi güzel olur inşallah
akşam bizde sarma dolma yedik
Aaa aklıma geldi:26: Dün öğlen tonbalıklı makarna vardı midem bulanı yiyemedim dedim yaa..gecede midem kötüydü banada omu dokundu acep:26:
Aaa aklıma geldi:26: Dün öğlen tonbalıklı makarna vardı midem bulanı yiyemedim dedim yaa..gecede midem kötüydü banada omu dokundu acep:26:
yaa geçirirmi? bizm yaramzsın saçları çıkıyo ondan oldu sanırım ayy kızlar akşam ilkkez tekme attı yaa çok değişik bişe:))
ben biberleri teflon tavada 1-2 kaşık yağ ile her iki tarafını çeviriyorum çok az..ohh afiyetle yersiniz :)))
benim yemeğim yok ne yazıkki(( ne yapsam bilmiyorum...
Bugün pazar günü kocişe biber aldırıp akşama bibermi doldursam...siz önce biraz kaynatıp sonramı fırınlıyosunuz :)
geçen yaptığımda direk fırınladım ama önce kaynatsam dahamı güzel olurdu, kıtır oldu öyle
bu arada midem bulanıyofunda senden banamı bulaştı ne (heran kuscak gibi hissediyorum
ohh afiyetle yersiniz :)))
benim yemeğim yok ne yazıkki(( ne yapsam bilmiyorum...
Bugün pazar günü kocişe biber aldırıp akşama bibermi doldursam...siz önce biraz kaynatıp sonramı fırınlıyosunuz :)
geçen yaptığımda direk fırınladım ama önce kaynatsam dahamı güzel olurdu, kıtır oldu öyle
bu arada midem bulanıyofunda senden banamı bulaştı ne (heran kuscak gibi hissediyorum
yine kendine nazarın değdidarısı bizim başımızaa ay çok heyecanlı yaa
ben biberleri teflon tavada 1-2 kaşık yağ ile her iki tarafını çeviriyorum çok az..
sonra doldurup kaynatıyorum.. ama biz iki kişiyiz 4-5 biber yapıyorum, çok yapıcaksam uğraşılmaz
elfii sana sarmayı yasaklıyorum demede yapmada:)) bitek sarmayı canım çekiyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?