2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bak yaa neyi düşünüyo, süslü
sen iyi ol da olsun göbiş, zaten bişey de yok, resimlerden gördüğüm kadarıyla

zuzuş, sen de 2 kaşık süt içsen yatışır belki miden :26:

Ay canım kıyamam ya zaten daha ne bahsederim ne yaparım bu sene yeter :))) Anneciğine söyle yapsın sana yada 2 kişisiniz 30 tane sarsan bile yeter

geçen haftada anneme yaptırdım zaten:))çokta yormak istemiyorum onuda boyun fıtığa var yoruluyo bakim evdekiler olursa yapim ben bugün:))

Hiç aklıma gelmemişti :)))

bak yaa neyi düşünüyo, süslü
sen iyi ol da olsun göbiş, zaten bişey de yok, resimlerden gördüğüm kadarıyla

zuzuş, sen de 2 kaşık süt içsen yatışır belki miden :26:

aman şaka bi yana canım allah hastalık vermesin kimseye çok kötü bişey..insanın hali olmuyo en önemli şey sağlık..kışın göbişliydim ben

Kelebek ödüllerini izledinizmi...

Ay tuba ekinci gerisiii neydi öyle yaa..noluyo dedim sahneye çıktı, salak salak laflar geriiiii

Onu sanatçı sanıp da davet edende suç

Benimde şişko pattisimin göbeği var:98:

öğğ böğğ diyorum yanaşınca git senin göbeğin var diyorum genede eritmiyo o göbeği yaaa:95: Gerçi şimdi işleri açıldı gene zayıflar ama ben göbeği gitsin istiyorum....diyorum ona..plajda gülcekler sana göbekli diye :) ben bu göbekle kaç kız tavlarım biliyon mu diyo hıhhh

Kelebek ödüllerini izledinizmi...

Ay tuba ekinci gerisiii neydi öyle yaa..noluyo dedim sahneye çıktı, salak salak laflar geriiiii

Onu sanatçı sanıp da davet edende suç

ben de arada nihat krala arada oraya bakıyodum, o kısmına denk geldim
rezil etti kendini yaa, o davet edilmese de gelmiştir
sırf reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip fırladı sahneye
sonra da tarkan niye ödüllerini gelip kendi almıyo, böyle şeylere izin verilirse gelmez tabi adam

Son düzenleme:
Aynen reklamın iyisi kötüsü olmaz diye....bide polemik olsun diye hülya avşarın adını veriyo salak ayy nefret ediyorum bakışlarından bile

geçen hafta yedin yani iyi bari kız sen resmen yaprağa aş eriyosun
bidaha kendine maşallah de

evt cnm sanırım öyle:)

ya okadın zaten salak sırf kendini göstersin diye çıkmış kendini hülya avşar sanıyo aynı onun hareketlerini yapıyo falan çok itici bi kadın..

ben ikisine de gıcık oluyorum onların. Tarkan'ın dünya starıymış gibi gezmesine uyuz oluyorum

kadın resmen hülya avşar taklidi ya..
sürekli onun mimiklerini filan yapıyor.
Sevimsiz itici insan.yapmacık.

Yarenay bende tarkan hayranı değilim ama güzel cevap verdi...
Ben yaptıklarımı yaptırdıklarımı sölemekten pek hoşlanmam dedi orda bi alkış aldı tuba da hemen ben zaten sizin taraftanım dedi geriii

Adamın şimdi hakını yememek lazım şarkıları çok güzel ben severek dinliyorum..ama çok abartıldı dünya starı falan ne komik giymiş tipinide beğenmiyorum ben çok kısa dimi

bence de güzel cevap verdi zuzum. ama fazla şımarttık biz onu. adam yakışıklı diye ilah oldu. tamam şarkıları da güzel ama şuanda onun kadar iyi müzik yapan başka insanlar da var. insanlar Tarkan'ı ilah yaptılar, gözlerinde büyüttüler. onun da k.çı kalktı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…