ben adresimi veriyorum yaptığınız tüm sarmaları adresime postalayın hadi bakim..
bak yaa neyi düşünüyo, süslüyine kendine nazarın değdidedinya ben evlendiktn sonra hiç kusmadım mide bulantısı çekmedim diye..benimkide hala geçmiş sayılmaz bişey yiyemiyorum ama iyi oldu göbeğim dümdüz
darısı hepimize nigoş
Ay canım kıyamam ya zaten daha ne bahsederim ne yaparım bu sene yeter :))) Anneciğine söyle yapsın sana yada 2 kişisiniz 30 tane sarsan bile yeter
yine kendine nazarın değdidedinya ben evlendiktn sonra hiç kusmadım mide bulantısı çekmedim diye..benimkide hala geçmiş sayılmaz bişey yiyemiyorum ama iyi oldu göbeğim dümdüz
Darısı hepimize nigoş
bak yaa neyi düşünüyo, süslü
sen iyi ol da olsun göbiş, zaten bişey de yok, resimlerden gördüğüm kadarıyla
zuzuş, sen de 2 kaşık süt içsen yatışır belki miden :26:
geçen haftada anneme yaptırdım zaten:))çokta yormak istemiyorum onuda boyun fıtığa var yoruluyo bakim evdekiler olursa yapim ben bugün:))
Hiç aklıma gelmemişti :)))
Kelebek ödüllerini izledinizmi...
Ay tuba ekinci gerisiii neydi öyle yaa..noluyo dedim sahneye çıktı, salak salak laflar geriiiii
Onu sanatçı sanıp da davet edende suç
Ay tuba ekinci gerisiii neydi öyle yaa..noluyo dedim sahneye çıktı, salak salak laflar geriiiii
kıyafeti gördünmü azdı kadın iyice
geçen hafta yedin yani iyi bari kız sen resmen yaprağa aş eriyosun
bidaha kendine maşallah de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?