Acıktımmm...
Çılbır istiyor canım hiç yemedim ama eminim çok güzeldir. Yumurtayı çok severim e yoğurtta severim daha ne olsun
ben cumartesi için iznimi aldım kızlarizin isteyince şaşırdı, ben hiç istemedim çünkü şimdiye kadar. dedi hayırdır? evlilik yıldönümüz için program yaptık da onun için dedim. vayy oldu mu o kadar ya dedi. olmuş valla dedim öylece geçti gitti yani
bu arada eşim bana kolye almış, ablama göstermiş ben daha görmedim. bir de para biriktirmiş almış, çok şaşırdım. söylüyodu bana biriktiriyorum diye de ben inanmıyordum, gerçekten biriktirmiş ya canım kocam
ilahi elfi bilmediği şeyi canı çekiyoben normalde çok iştahlıyım ama bu ara canım hiç bişey istemiyo
ben cumartesi için iznimi aldım kızlarizin isteyince şaşırdı, ben hiç istemedim çünkü şimdiye kadar. dedi hayırdır? evlilik yıldönümüz için program yaptık da onun için dedim. vayy oldu mu o kadar ya dedi. olmuş valla dedim öylece geçti gitti yani
bu arada eşim bana kolye almış, ablama göstermiş ben daha görmedim. bir de para biriktirmiş almış, çok şaşırdım. söylüyodu bana biriktiriyorum diye de ben inanmıyordum, gerçekten biriktirmiş ya canım kocam
Canım çok sevindim inşallah tatilinizde güzel geçer.
Ay napıyım canım acıktım dün bahsedildi akşam yemek vardı diye yapamadım evde olsam yapardım şimdi.
kizlar bir kac resim ekledim dügünden bakabilirsiniz :)
ne yedin bakıyım
çorbamı içtim hepsini, kapuskamın yarısını, peynirli böreğimi yedim hepsini (çok güzel olmuştu) hoşafı da içtim, 3 dilim de kepekli ekmek
yarenayyyy
keşke ablan sölemeseymiş yaaaa:100: büyüsü bozuldu
acaba eşin ne aldı diye bizde merak edemicez
canım ablam söylemedi zaten. ben paketini gördüm evde hediyenin. üstünde kuyumcu ismi vardı. sevgililer gününde yüzük almıştı, bir daha yüzük almaz bilmiyorum. küpe takmam onu da almamıştır. geriye bir tek kolye kalıyorben çözdüm yani.
hem büyüsü bozulmuş sayılmaz ya, nasıl birşey olduğun önemli. herşeyden çok bunun için para biriktirmiş olmasına sevindim ben
heyyyyy ben geldiimmmm
çorbamı içtim hepsini, kapuskamın yarısını, peynirli böreğimi yedim hepsini (çok güzel olmuştu) hoşafı da içtim, 3 dilim de kepekli ekmek
canm para biriktirme meselesi ayrı zaten :81:
belki bilezik almıştır künye falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?