2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben cumartesi için iznimi aldım kızlar izin isteyince şaşırdı, ben hiç istemedim çünkü şimdiye kadar. dedi hayırdır? evlilik yıldönümüz için program yaptık da onun için dedim. vayy oldu mu o kadar ya dedi. olmuş valla dedim öylece geçti gitti yani

bu arada eşim bana kolye almış, ablama göstermiş ben daha görmedim. bir de para biriktirmiş almış, çok şaşırdım. söylüyodu bana biriktiriyorum diye de ben inanmıyordum, gerçekten biriktirmiş ya canım kocam

Son düzenleme:

Canım çok sevindim inşallah tatilinizde güzel geçer.

ilahi elfi bilmediği şeyi canı çekiyoben normalde çok iştahlıyım ama bu ara canım hiç bişey istemiyo

Ay napıyım canım acıktım dün bahsedildi akşam yemek vardı diye yapamadım evde olsam yapardım şimdi.

Canım çok sevindim inşallah tatilinizde güzel geçer.

Ay napıyım canım acıktım dün bahsedildi akşam yemek vardı diye yapamadım evde olsam yapardım şimdi.

yarenayyyhadi gözün aydın umarım çok güzel geçer tatiliniz...kolyeninde resmini bekleriz
elfiş öğlen ne yedin

yarenayyyy
keşke ablan sölemeseymiş yaaaa:100: büyüsü bozuldu

acaba eşin ne aldı diye bizde merak edemicez

büyük ihtimal pazar akşamı eklendi bilin kızlar. otelden çıktıktan sonra havuza gideriz pazar günü. eve gelnce ayarlarım

bende 1 tane tombik yedim ..üstüne 1 bardak açık çay içtim:87:

birazda şekerleme yapsam tam süper olucak

yarenayyyy
keşke ablan sölemeseymiş yaaaa:100: büyüsü bozuldu

acaba eşin ne aldı diye bizde merak edemicez

canım ablam söylemedi zaten. ben paketini gördüm evde hediyenin. üstünde kuyumcu ismi vardı. sevgililer gününde yüzük almıştı, bir daha yüzük almaz bilmiyorum. küpe takmam onu da almamıştır. geriye bir tek kolye kalıyor ben çözdüm yani.

hem büyüsü bozulmuş sayılmaz ya, nasıl birşey olduğun önemli. herşeyden çok bunun için para biriktirmiş olmasına sevindim ben

canm para biriktirme meselesi ayrı zaten :81:

belki bilezik almıştır künye falan :))

heyyyyy ben geldiimmmm

hoşgeldin arsee

çorbamı içtim hepsini, kapuskamın yarısını, peynirli böreğimi yedim hepsini (çok güzel olmuştu) hoşafı da içtim, 3 dilim de kepekli ekmek

nektarım forumlardan birinde tarçın ve bal karışımı zayıflatıyor yazıyordu okudun mu onu??? sirke ve baldan iyidir aslında:44::44: denemek lazım ne dersin?

canm para biriktirme meselesi ayrı zaten :81:

belki bilezik almıştır künye falan :))

zuzum kollarım hep masada olduğu için klavye kullanırken o tarz şeyleri hiç kullanman ben, saat bile takmam. onu da almamıştır yani. benim altın kolyem yoktu hiç. o yüzden hep aklımda kolye aldığı var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…