2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canımmmm bakmıştım ben senin evineee hatırladımm hayırlı olsun çok sıcak iç açıcı duruyo benim evim gibi:asigim:
Allah ağzınızın tadını bozmasın güzel günler yaşamanız dileğiyleeee Şeniz

:kedi:teşekkür ederim tatlım saol..aminnn:Saruboceq:
senin evinide görrüz inş. birgünŞeniz

kızlar hergün 12yi dört gözle beklerdik:))))

şimdi öğlen çıkıcakmısınız

ben çıkmıyorum daa oruçlu olduğmda

super karnıyarık tarifi istemişsin , fatma sağolsun birşeyler anlatmış ama benim bildiğim öyle iç çıkarma falan olmaz.
hayatım önce karnıyarık için kıymalı iç hazırlaman gerek
ne yemek yaparsan yap kıyma yıkanmaz, kuşbaşı et bile yıkanmaz ama çok istiyosan soğuk sudan geçirirsin ama çok güzel suyunu süzmen gerek. kıyma hele hiiiççç yıkanmaz. uzman aşçılar et yıkandığında lezzetinin gittiğini savunur, hatta osmanlıda eti özellikle kanlıyken pişirirlermişki lezzetli olsun diye.
neyse tarif için
kıymaları koydun az birşey yağ koydun soğanları minik doğradın koydun, bunları kavuruyosun soğanlar pembeleşene kadar, sonra çarli biberleri minik doğra koy biraz çevir,sonra dometesini minik doğra ekle, renk versin diye çay kaşığıyla salça koy,ocağı kapat,tuzunu biberini koy.
diğer tarafta patlıcanları zebra gibi soy dikey olarak düz kısmına bir çizgi at limonlu suda beklet.sonra sularını süzüp kızart. zaten kızarınca o çizgi kısmından açılıyo ve kıyma koyacağın yer oluyo. içinide doldur üzerine biber ve dometesle süs yap,çay bardağıyla salçalı su yapıp fırında veya ocakta bir taşım pişir
afiyet olsun

inşallah canımm bende eklicem kısa zamandaa:1hug:

bide gün içinde evinizden ayrıyken evinizi özlüyormusunuz ben çoook özlüyorum evimi yaa

cokacimcoook

inşallah canımm bende eklicem kısa zamandaa:1hug:

bide gün içinde evinizden ayrıyken evinizi özlüyormusunuz ben çoook özlüyorum evimi yaa

evet özlüyorumkaydirigubbakcemile

sagol arseŞeniz

kaydettim bu yazdıklarını gecen sefer kaydetmemişim..yazdım evde..
neden çarliston biber peki

mesela ben eti kanlı kanlı gördümmü yiyemem ondan sudan geçiririm

aaa benim kocacımda bırakıyodu dün izin vermedim yaşını çok büyük gösteriyor diye

ya bende dedim bi bakası gibi gelion kes diye yok dedi evlendim barklandım ben bıyıklı olucam diye heveslendi herhalde kafaya koymuş iyi dedim dursun bari biraz

erkeklerin egosunda var sanırım:))
aşkım bir ekre lafını etmişti..
hadi len dedim..
ben izin vermesm yapamaz..sevmiyorum.oda benim begendigimi yapar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…