2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse en önemlisi su canım..allaha şükür çok iyiyim..agzım kurumadıkaydirigubbakcemile2

slm millet...yaa yazmayın şöyle ama yaa keşke benimde annemler akşamdan akşama gidebileceğimiz kadar yakın olsalar...2 gün sonra bir ay olacak annemi babamı görmeyeli:1no2:

ben ankara hastanesi ne çok yakın oturuyorum dikimevinden az ileri diyelim buralarrı biliyomusun bilmiyorum ama...annemlerde uşak ta.(((...sen ankara nın neresinde oturuyosun yaprakcımm

ben üniversiteyi de şehir dışında okudum ama hiç bu kadaar zor olmamıştı çalışırken gitmek çok zor.kocam için geldim onun işi burda die ama inşallah onu da alıp gidicem allah nasip ederseee..

ayy canım benim bende üzülüyodum uzağa taşındım diye seninki daha uzakmış Allah sabır versin..

dikimevini bilirim ama hiç gelmedim oralara adını duydum sadece bende evlenmeden önce keçiörendeydim

evlendikten sonra macunköye taşındım bilirmisin buraları adını duymuşsundur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…