2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ankaralıydı dimi eşin

şuan ankaradamı oturuyorsunuz

evet canım eşim ankaralı

ama biz balıkesir/ ayvalıktayızzemuszemus

gitmek isterim ankaraya anıtkabire ondan sonra ımmm kızılay kuğulu park mı ne (yanlış sölemş olablrm)anlatır eşim

eşin hemşom benim bende erzurumluydum 1 ay öncesine kadar ama yine erzurumluyum
görüşürüz canım inşallah kaydirigubbakcemile5

evet canım eşim ankaralı

ama biz balıkesir/ ayvalıktayızzemuszemus

gitmek isterim ankaraya anıtkabire ondan sonra ımmm kızılay kuğulu park mı ne (yanlış sölemş olablrm)anlatır eşim

evet kuğulupark doğru söyledin işyerim orada şuan (ama yarın taşınıyoruz)yazın çok güzel oluyo ördekler yüzüyo suda vak vak ötüyorlar...banklarda oturan yaşlılar çocuğunu gezidirmeye gelen aileler birbirine sırnaşan çiftler(bi zamanlar bizde gelirdik aşkitomla)lülülülülülü

gelirsen tavsiye ederim buraları gezmeni ankaramız güzeldiropuyorumnanaktan

o eklediğin fotoyla alakası yok fatmacımm....çok şeker çıkmışsın maşşallahh..yakışmışsınız...teşekkür ederimmm kıyağın içinopuyorumnanaktan

o eklediğin fotoyla alakası yok fatmacımm....çok şeker çıkmışsın maşşallahh..yakışmışsınız...teşekkür ederimmm kıyağın içinopuyorumnanaktan

alakası yok tabikide 5 gün düğünün ardından en son halimdi o ve ben çok aglamıştım durumlar sıkıntılıydı ya bizim bizimkiler baya bana sölendi tatsız şeylerde yaşanmıştı ondan öleydim dudağım falanda uçuktu orda hatta hilminin de uçuk vardı

ewt yaa ayarlasak bu kadar denk gelmez hemşosunuz benimde kütüğüm oraya geçti ama hiç güzel bi duygu diilmiş...zuzucum gelde gezdirelim seni.biz kocamla gezmeyi çok severiz:)))

yaprak güldürdün beni kısskaydirigubbakcemile3

gulüm bizde severiz karı koca gezmeyi özellikle aşkıcımın maşallahı vardır gezerken harcadığına hiçç acımaz kaydirigubbakcemile2 inş. nasip olurda birgün toplaşırız ankarada

kurbanda gelmek istiyorum ama benim iş durumu biraz zor izin almam( şöyle ayın sonuyla başına denk gelseydi bayram lokum olurduboshayallersmile

fatma bişey sorcam canım..
adetliyken..bitti sanıyosun..bir bakıyosun leke gelmiş..
oan orucu bozarmısın..yemek yermisin yemezmisin???????????

kaydirigubbakcemile3 ama öyleydi park köşelerinde idare ediyoduk kaydirigubbakcemile3

valla gelirseniz ankaraya toplaşsak ne kadan güzel olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…