sevgilim yok dedi evimizde kalalım dedi,bakalım nasıl yapıcaz
sevgilim yok dedi evimizde kalalım dedi,bakalım nasıl yapıcaz
bi akşam buyrun gelin eşinle :)) ankaraya atlayın ordan metroya geçin biz sizi alırız durakta :))[/Qay
ayy canım çok teşekkür ederimm inşallah ya bizde sizi beklerizz dikimevi de biliyosun ankarayı son durağı ulaşımımız kolay:))) eşimde buralı değil tatlım ya erzurumlu aslen ailesi adapazarında çok şükür uzaktalar:))):lepi:
ankaralıydı dimi eşin
şuan ankaradamı oturuyorsunuz
yaa fatma ben hiç bir fotoyu görmeden silmişsinnn:sinifsinif:
evet canım eşim ankaralı
ama biz balıkesir/ ayvalıktayızzemuszemus
gitmek isterim ankaraya anıtkabire ondan sonra ımmm kızılay kuğulu park mı ne (yanlış sölemş olablrm)anlatır eşim
o eklediğin fotoyla alakası yok fatmacımm....çok şeker çıkmışsın maşşallahh..yakışmışsınız...teşekkür ederimmm kıyağın içinopuyorumnanaktan
evet kuğulupark doğru söyledin işyerim orada şuan (ama yarın taşınıyoruz)yazın çok güzel oluyo ördekler yüzüyo suda vak vak ötüyorlar...banklarda oturan yaşlılar çocuğunu gezidirmeye gelen aileler birbirine sırnaşan çiftler(bi zamanlar bizde gelirdik aşkitomla)lülülülülülü
gelirsen tavsiye ederim buraları gezmeni ankaramız güzeldiropuyorumnanaktan
fatma bişey sorcam canım..
adetliyken..bitti sanıyosun..bir bakıyosun leke gelmiş..
oan orucu bozarmısın..yemek yermisin yemezmisin???????????
yaprak güldürdün beni kısskaydirigubbakcemile3
gulüm bizde severiz karı koca gezmeyi özellikle aşkıcımın maşallahı vardır gezerken harcadığına hiçç acımaz kaydirigubbakcemile2 inş. nasip olurda birgün toplaşırız ankarada
kurbanda gelmek istiyorum ama benim iş durumu biraz zor izin almam( şöyle ayın sonuyla başına denk gelseydi bayram lokum olurduboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?