2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bana da diyo eşim, çok pinti oldun sen diye kendisi de fazla eli açık, bazen deli ediyo beni
yanındaki arkadaşına genelde para ödetmez, yolda olsa yol parasını verir felan

bitmedi bugün yaaa sinirim bozuldu resmennn :95: :95:

offf şu bilgisayarın başına oturunca kalkmak bilmiyorum. gidip yemeklerimi yapayım. ö.g.z sezon finali var bu akşammm iyi akşamlar kızlarrr

Günaydın herkese yine yoğun br gün başladı.

Hepinize allah kolaylık versin iyi çalışmalarrr

bizim patron geldi bugün. yoğun oluruz sanırım, sorularını cevaplamaktan.. 1 gün yoktu ya yer yerinden oynadı sanar şimdi

Nektarcım bi gelişme varmı??

Akşam ö.g.z. çok güzeldi ya helal olsun kaynanasına. düğünde yemekleri bile o yapıyordu benim kaynanamda diyorki ne saçma gelinini evlendiriyor bide yemeklerini bile o yapıyor. Bende dedimki onu gelini olarak görmüyor kızı olarak görüyor dedim ses etmedi..

Teyzemizde sabah geldi evde yalnız şimdi. akşam izmir köftemide yaptım tatmadım ama güzel bişeye benziyordu :)))

nasıl yaptın izmir köfteyi canım? insan tadına bakmaz mı ya

Canım yeni yemek yemiştim canım hiç istemedi resim çektim aslında ama usb kablosu evde kalmış burdan bi abinin kablosu var alırsam eklerim.

Patatesleri kızarttım ama öyle tam değil. Köfteleri önceden hazırdı buzluktan çıkardım sadece köfteleride kızarttım sonra tepsiye dizdim onları. Tencerede kalan yağın içinde salça koydum domateste koydum küçük küpler şeklinde doğranmış
Üzerine sıcak su ekledim tencerede salçalı su hazırdı. Kepçe ile üzerlerini geçecek kadar su koydum fırına attım 180 derecede 30 dk. pişirdim ama suyu çabuk çekti az sulu oldu sanırım öylece tepsiyi dolaba koydum üzerini streçle kapattım. Bugün ocağın üzerinde ısıtıcam . kaynanamda biber dolması getirecek işyerinden. Bi çorbada yaparım pilav yapacaktımda dolmada pirinç var ondan vazgeçtim

ay evet yaa harika bir bölümdü

gelişme var gibi yok gibi Elfim..
Dün gece ben yatmaya hazırlanırken geldi eşim, mutfağı toparlıyodum, üzerini değiştirene kadar felan o ben bitirdim işimi yattım..konuşmuyoruz tabi..
sonra uyumuşum, gece geldi yatmaya.. uyandım o gelince.. öyle yatıyo..benim sırtım dönük tabi, 5 dk felan geçti, omzumdan öptü uyuyomuş gibi yaptım.. 5 dk geçti, sarıldı
napıyosun dedim? uyukluyorum zaten.. "çok özledim kuzumu" dedi
sonra başladık tartışmaya-konuşmaya
saate baktım 2:30 cır cır cır susmuyo kendini haklı görüyo tabi
ki maddi konulara girmedik, konu arkadaşlarının yanında tartışmamız
sürekli sarılıyo ama bir defa bile yüzümü dönmedim ona
nasıl inatçıyım bende yaa :26:
uzatacakmısın dedi en son saat 4 ü geçiyodu
çok kırgınım sana dedim yine dönüp sarılamadım
sonra da uyumuşuz zaten, öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…