2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bu konuşmak sayılmaz ya sadece o konuşmuş gibi. Önemli olan onun susması senin konuşman derdini anlaması. Bakalım bu akşam ne olacak bu sefer sustur sen konuş

zuzum gözünüz aydın. Senide bugün bi konuşma bekliyor galiba zuzum. Artık evinde yemek yapmak istediğini nasıl söylicen?

canım yeni elemanın hayırlı olsun, umarım bu sefer gelen iş görür. Kaynanan da gelmiş gözünüz aydın:13:

benimkide bugün bindi

gözünüz aydın zuzum, ne getirmiş size :)))

yeni eleman da hayırlı olsun :81:

zuzum gözünüz aydın. Senide bugün bi konuşma bekliyor galiba zuzum. Artık evinde yemek yapmak istediğini nasıl söylicen?

sağolun kızlar..hediyeler akşama,
bende alcam ona hediye pasta :) paraları kaynımdan ve eşimden aldım

Elfiş pat diye diyemem gelir gelmez

Bu konuşmak sayılmaz ya sadece o konuşmuş gibi. Önemli olan onun susması senin konuşman derdini anlaması. Bakalım bu akşam ne olacak bu sefer sustur sen konuş
ailesine para verme konusunu aramızın soğuk olduğu anda açmiycam elfim, en iyi zamanımzıda söyliycem
iyilikle anlatıcam.. yoksa daha kötü olur aramız..benim konuşacak çok şeyim yok şimdi.. kırgınlığım da geçer 1-2 güne onun davranışlarına bağlı

nigarım bu da bir adımdır. yavaş yavaş anlaşmaya başlarsınız artık. sen ailesine para vermesinin değil de, bunu senden gizli yapmasının üzerine git. duygu sömürüsü yap, kendimi değersiz hissettim de, biz artık bir aileyiz, gizli saklı olmamalı falan de. ağla sızla biraz. erkeklere sadece gözyaşı işliyor bu konularda. onlarla bağır çağır kavga edince daha çıkmaza giriyor iş. ben bunu öğrendim evliliğim süresince. karşılarında güçlü kadın görmek hoşlarına gitmiyor maalesef, biraz gözyaşı istiyorlar. duygu sömürüsü istiyorlar

ben zaten dayanamam hemen muslukları açarım, o da kıyamaz öyle görünce bilinçsiz doğru adımda ilerliyomuşum demekki

Nektarcım inş. en kısa zamanda aranız düzelir
inşallah elfişim

Son düzenleme:

peki özür dilemedimi suçunu kabul etmedimi hala kendinimi haklı gördü..yinede barışmak için adım atmış

ben önceden hiç ağlamazdım tartışırken falan. baktım öyle olunca daha çok kendini haklı görüyor, ağlamayı keşfettim şimdi açıyorum hemen muslukları, kıyamıyor bana. sakin sakin konuşuyoruz, anlaşıyoruz. bana kıyabileceği zamanlara kadar böyle devam etcez gibi görünüyor

bende hemen ağlarımeğer kendi haksızsa bana kıyar ağlamam umrunda olmazeğer ben haklıysam kıyamazbiz uzatmıyoruz eğer kızmışsam söylerim söylerim oda susar veya sinirlenmişse oda bişeyler söyler sonra ben küserim tabisisonra yanından giderimkuzu kuzu gelir sonra bende dayanamamhemen barışırım zatentabi büyük bi problemse olay farklı olur

peki özür dilemedimi suçunu kabul etmedimi hala kendinimi haklı gördü..yinede barışmak için adım atmış
özür dilemedi tabi ki Fundam, kendisi haklı ona göre
bi ara artık "tama sen haklısın" dedi ama o sırf ona sarılmam için denmiş bişeydi, sayılmaz o

inşallah aranız en kısa zamanda düzelir canım
inşallah canım

hiç bir zaman kıyamasınlar inşallah

ay dün gece bişi anlatıyorum işte "cumartesi ağlaya ağlaya çıktım evden" gibi
cevaba bak: "zaten hemen ağla sen hemen ağla"

özür dilemedi tabi ki Fundam, kendisi haklı ona göre
bi ara artık "tama sen haklısın" dedi ama o sırf ona sarılmam için denmiş bişeydi, sayılmaz o

inşallah canım

benimkide özür dilemez özür dile benden derim kırdın beni derimzorla yaniözür dilerim der takısı yokmu yanında derimözür dilerim aşkım der sarılır öperbirinde dediki bana çocuğumuza acıyorum dedi niye dedim kızdığında özürr dile çabuk anneden dersin sen onada diyo uyuz:76:bende o beni üzmezki özür dilesin dedim

Bende öyleyim ya en ufak bi tartışmamızda bile ağlarım. Ama istemeyerek benim musluklar bi acayip :))

Herşeye ağlayıncada tersi oluyor bu kadarda ağlanmazki olur.
Geçen mutfakta ne olduğunu bile hatırlamıyorum eşime kızıp arkamı döndüm hemen arkamdam elini gözlerime uzattı ağlıyormuyum diye kontol etti dönüp ağlamıyorum demiştim :))))

eveeet aynen sırnaşır, öper onun için barışmak o
ee tamam bişi demiycekmisin diyorum, off aşkım özür dilerim der..
anlamıyorum niye zor geliyo ki özür dilemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…