2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dün Nihat Doğan için ekşi sözlükte yazılanlardan iki entry

3159.deryaya sen naim süleymanoğlu değilsin demiştir. lan sen ferhat güzel bile değilsin.

3181.yamulmuyorsam seda sayan olimpiyatlarında bir nişanlılık madalyası kazanmışlığı olan sporcu.

oh ne iyi canımcım darısı bana ben gerçi şimididen biraz hazırladımda

bende tatile gitmek istiyordum esimle bas basa kalmak istiyordum ama nasip kismet

biz gecen sene de tr. gittigimiz esimin yüzünü görememistim öyle oluyor valla inan ki hic bir sey anlamadim.

umarim bu sene güzel gecer.

kızlar okuyun değişik şeyler bulmaya çalışıyorum basit ama güzel sürprizler

yemek yemek için özel bir mekanda rezservasyon yaptır. yemek sonrasında yanınıza müzik ekibi gelebilir ve romantik bir müzik çalabilir(sizin şarkınız) o sırada pasta gelebilir. pasta kesildikten sonra ceketlerinizi alıp çıkarsınız. ceketinin cebine eşin elini attığında küçük bir hediye kutusuyla karşılaşabilir.mesela; isminin ilk harfinin yazdığı özel bir kol düğmesi olabilir yada senin beğendiğin başka bir hediye. ardından evin yolunu tutarsınız. evin kapısını eşin açsın ve kapıyı açtığı anda yukarıdan sarkan bir bebek ve kucağında 'seni çok seviyorum ' kartı olabilir. banyoya eşin girdiğinde aynada 'doğum günün kutlu olsun' yazısı olabilir. yatak odasına girdiğinde pijamasını eline aldığında içinden ikinizin ilk çektirdiğiniz fotoğrafınız ve arkasındanda ona özel bir şiir olabilir. yatağın örtüsünü kaldırdığında da 'iyi ki varsın' yazısı olabilir. yastığa başını koyduğundada yastığın altından yine farklı bir hediye çıkabilir. eşin fanatik bir takım tutuyorsa sen de onun yanına tuttuğu takım özel kıyafetiyle gidebilir geceye nokta koyabilirsin. her an bir sürpriz, her an heyecan işte sana güzel bir gece..

arjkadaşım dikiliye gitmiş çok beğenmiş bide cunda adasımı ne orayı çok beğenmiş
Sinemmm Neörüyonuz değil nörüyonuzsıkılıyoz sen nörüyon

cunda burda canm...15 dk lık :) evet güzeldir cunda... Bisürü balık restaurantı var... :)) bi otursan oraya min.200 kağıt iki kişi :))

hafta içi zor oluyo bu tür aktiviteler zuzum, sabah işe geç gitme olasılığın varsa git ama

Bol şans super :81:

yok canm..yeni eleman gelcek yarın..8,30 dedim

cunda burda canm...15 dk lık :) evet güzeldir cunda... Bisürü balık restaurantı var... :)) bi otursan oraya min.200 kağıt iki kişi :))

yok canm..yeni eleman gelcek yarın..8,30 dedim

ovvv biz 40 tele veriyoruz bir sürü de balık yiyoruzhep gittiğimiz balıkçıda

gitcez ki eşimle ayvalığa çok merak ediyorum orayı
Barışalım da evvel

gelin gelin

19 senedir ayvalıktayım..daha bir kere oturmadım yemek için o restaurantlara...çok para yaw....ordaki balıklar zatii çarşıda da var...alırım çarşıdan balığımı, yaparım mezelerimi açarım rakımı balkonumda içerim , hadi bana 50 ye patlasın en fazla 150 lim gene cepte
Ay çok pinti gördüm kendimi

pintilik değil zuzum, mantıklı düşünüyosun
ben de vermem bi akşam yemeğine 200 tele

ben önceden hiç acımazdım para harcarken, kendim kazanıyorum kendim yiyorum derdim. evlendikten sonra biranda pinti oldum resmen sadece özel günlerde takmam para konusunu. onun dışında amacımız ev almak olduğu için mümkün olduğunca para tutmaya çalışıyorum. bazen abarttığım da oluyor muşşş öyle diyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…