2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,

bugün sersem gibiyim çok uykum var masaya kafamı koysam hemen dalarım.

akşam yemegim hazır ..gidicem eve iftara kadar yatıcam ya..

ben de öyle düşünüyorum cnm gideceğim ve yatacagım yemeğim hazır.

dün eve geç gittim ama 2 çesit yemek yaptım iftara kadar 1 saatt içinde.dün ve bugün için.kayınvalidem de getirdi sağolsun.

taze fasulyeyi düdüklü de yaptım çok daha kısa sürede pişti bir deneyin kızlar.

uyku gibisi yok.be canımboshayallersmile

günaydınŞeniz

biz savaru kalktık 3te ama sabah işe geç kaldım nasıl uyumuşuz sabaha karşı
bide serin oluyo

aaaaaa kızlar bak unutuyodum hee

bugün hemen tartılmam lazım

merak ediyorum ramazanda kilom oynucakmı.inşallah alırım

bugün tartılıcam bide bayramda tartılıcam yazıcm buraya:)))

günaydın .olsun kalkmışsınız sonuçtaa..
üzüldüm ben kalkamadıgma:bbo:

bizde ramazanın ilk günü savura kalkamadık annemler bizdeydi kardeşimin doğum gününü kutladık yedik içtik saat 1 gittiler bi uyuduk ama çok rahat tuttuk açıkmadan filan allahım veriyo sabrını kolaylığınıopuyorumnanaktan

sabrı veriyor evet canımvereliniortak

kaç senedir çalışıyosun yaprak

ben 5 yıldır çalışıyorum ondan öncede lise vardı zaten hiç evde oturmadım çalışmadan yapamam diyorum bende.tam tersi senin:)))

kaç senedir çalışıyosun yaprak

ben 5 yıldır çalışıyorum ondan öncede lise vardı zaten hiç evde oturmadım çalışmadan yapamam diyorum bende.tam tersi senin:)))

ben liseyi bitirdim çalışmaya başladım canım 6 yıldır falan çalışıyorum yani bende öyle uzun yıllar evde oturup sonradan işe girmedim ama ben oldu bitti çalışmayı sevmiyorumkaydirigubbakcemile3
oturuyum evimde evimle ilgileniyim yemeğimi yapayım çocuklarımı büyüteyim istiyorumkaydirigubbakcemile3

zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kaçta yatıyorsun evde?

canım bekarken 9 -10 gibi uyurdum şimdi 12 den aşşa uyumuyorumşimdi işten gel yemek yap bulaşıkları topla evi topla derken ancak bitiriyorum işlerimi sonra eşimle oturuyum vakit geçiriyim derken bakmışım 12 olmuş benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…