Günaydın kızlar
bugün ben oruç değilim çok fenaydım sahura kalktım ama niyet etmedim sabah duruma göre bakayım dedim, ama yok mümkün değil perişan oldum çünkü sabah. ben 1 gün durup bir gün tutayım diye düşündüm
ben kendim yapamıyorum ki mafoldumben
hadi diyelim ben tutmadım,ağdayı yapanın da orucu bozulmaaz mı yaa :bbo:
geçmiş olsun ama bence 1 gü tutup 1 gün tutmamak daha sakıncalı daha ilk gündü olur böle şeyler bence bu mübarek ayın sevbından yararlanmak gerekir 1 orucun katkat sevabı var hem bu ramazan ayının orucunu tutmamız şart..
tatlım çok doğru söylüyosun ama benim sağlığım elvermiyo tutmama, tutmadığım günler için parasını vericem fakir doyurucam. bende hem B12 eksikliği var her hafta iğne oluyorum, baş dönmesi,halsizlik unutkanlık yapıyo bu eksiklik, onun haricinde ünser başlangıcı var o ayrı bir dert,üstelik kan şekerim çok çabuk düşüyo, tansiyonum çok düşük bu yüzden zorlanoyorum zaten
tatlım çok doğru söylüyosun ama benim sağlığım elvermiyo tutmama, tutmadığım günler için parasını vericem fakir doyurucam. bende hem B12 eksikliği var her hafta iğne oluyorum, baş dönmesi,halsizlik unutkanlık yapıyo bu eksiklik, onun haricinde ünser başlangıcı var o ayrı bir dert,üstelik kan şekerim çok çabuk düşüyo, tansiyonum çok düşük bu yüzden zorlanoyorum zaten
ARSE çok geçmiş olsun canımm,gencecik yaşında bu hastalıklar ne kız,
fatma kaza namazları hep yatsıdan sonra kılınmazmı??
yoksa diyelim ögleni kılamadın..ilkindi namazının ardından hemen öglenin kazası kılınıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?