2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

mercimek çorbası zeytinyağlı yaprak dolması yanına ne yasam die düşünüyorum bende..kkabak yemeği olur mu ki yavvv

ay yok kıs ben onu kendim için sormadımkaydirigubbakcemile3

forumalrda bir topik gördüm..sabahtan beri tartışıyorduk..en sonunda kapandı topikkaydirigubbakcemile3

birisi sormuş ben onun için soruyim dedim

evet bana sordugun soruydu dimi süpercim şefaf akıntı gelmesi gerekiyo

ya kızlar bişey sölücem hani diyosunuz ya zeytinyağlı kabak, zeytinyağlı barbun falan bana komik geliyorkaydirigubbakcemile3

nedeni ayvalıkda zeytinyağsız hiçbişey olmaz

bizde herşeyi zaytinyağı ile yaparız ,kızartma ve hamurişi hariç (çiçekyağı kullanırız)

ben markete incem falan..
anca yetişir sanırım ..fırınla ugraşcam ya..yaparım..biterse iftra kadar uyurum..
gecen yıl eve giderdim ..iftara kadar uyurdum...ama şimdi evliyiz işte napalum

bende eve gidince evi toplucam accuk .çok dağınık değilde bulaşıklar vardı yıkanmış onları kaldırcm falan...

iftardan sonra çayımı içer kaykılırım diye düşünüyorum..

bu arada birazdan çıkıcam müşterilere 1 - 1,30 saati bulur dönmem sizlere yetişemem şimdiden iyi akşamlar afiyet olsun ve allah kabul etsin diyorumopuyorumnanaktan

evli olmamı seviyorum yaaaaaaaa zemuszemusopuyorumnanaktan:teytey:a.s.:1hug::asigim:

sanada koly gelsin...

merhaba kızlar,bir kaç saattir yazışmalarınızı okuyorum,sıcaktan ve uykudan bayılmak üzereyim,kolumu kıpıurdatcak halim yok,baş ağrısıda girdi sağolsun,bir an önce eve gitmek istiyorum,bu akşam iftarı annemlerde yapıcaz,eşim dün sakarya daydı,bende dün gece annemlerde kaldım,ilk sahurumu annemlerle yaptım,ohh misss,,,

valla ajikal süpermiş bende saati kapatıp 5 dk daha uyuyayım dedim olan oldu bi uyandım kırk dakika var apar topar hazırladım bişiyler yetiştik çok şükür ama 3.5 attımm...

kızlar bugünü şükür bitirdik , niyeyse eve gidince sanki daha rahat olacakmışım gibi geliyo, hani kendimi eve bir atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…