Günaydın kızlar bgn geç kaldım gelmekte. nasılsınız bakalım
bol tatilemi gidiyorsun ahh ahh ne guselllnereye gidiyorsunuz tatile bolbol dinlen eğlen gez ve bronzlaşş :)
evt cnm hayırlısıyla inşallah altınolukla,marmarise gidecz allah izin verirse inşallah tatile çıkamayanlarda en kısa zamanda çıkar kızlar..
kızlar yaa bişi sorucam.. :26:
eşim eskiden biz çıkarken felan cumayı asla kaçırmazdı, her cuma namaza giderdi
yani ne bilim daha çok ibadet ederdi..
ama artık cumaya gitmiyo, geçen kandilde mesela eve geldi ben dua etmiştim (yasin felan okuyorum mutlaka hele ki kandillerde) dedim sen de namaz kılsana, bişi yap öyle diyince biraz da utandığı için mi ne hemen sesini yükseltiyo işte "ediyorum ben dualarımı, karışma bana bu konuda" gibi
şimdi de aradım, cumaya gitmemiş
niye gitmedin diyorum
mağazayı kime bırakıyım diyo
elemanların nerde diyorum
cumada
e sen?
sinirleniyo
kapattım yüzüne
bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo
karışmamalı mıyım?
:26:
ama işte hiç yapmasa anlarım, ama neden birdenbire böyle yapmaya başladıcnm bence karışma içinden geliyosa kendisi yapar zaten zorla olmazki bak sabahki kapanma konusu gibi bişe buda..
nektarım benmkide kışın gider her cuma...yaz gelince montajları oluyo, işlerden gidemiyo..arada gitmeye çalışıyo.....
kaç haftadır benmkide gitmedi işler yoğun..ama bi bahanesi yoksa bende sıkıştırırım git diye...senin yaptığında bi yanlış yok ...
hatta ben diyodum ya kışın, randevu falan :) perşembe geceleri derdi hadi cumalayalım...cumaya hazırla beni diye:89: bizim randevular ordan gelme yanii:86:
ay konuyu nereye bağladım:26:
:83::83::83::83:
zuzu var evet, Elfi de unutturdu kendini
yeni saçlarını çekip koyacaktı göyaa
Ebruu ben çok foto koydum ama sildim hepsini...düğünden ,evden ,balayından...hoş hepimiz koyduk :)))
ama genelde en sona ben kalıyom dimmi yarenay
Bir iki foto koyucam, akşam eşim gelsin ona yaptırcam laptoptan
ama artık cumaya gitmiyo, geçen kandilde mesela eve geldi ben dua etmiştim (yasin felan okuyorum mutlaka hele ki kandillerde) dedim sen de namaz kılsana, bişi yap öyle diyince biraz da utandığı için mi ne hemen sesini yükseltiyo işte "ediyorum ben dualarımı, karışma bana bu konuda" gibi
niye gitmedin diyorum
cumada
e sen?
sinirleniyo
kapattım yüzüne
karışmamalı mıyım?
ondan yani genelde perşembe
zuzum işte sonra pişman oluyorum.. karışmamalıyım diyorum, 2-3 hafta susuyorum sonra yine dayanamıyorum
kışın da gitmedi hiçbazen diyo perşembe akşamları banyo yapim ben yarın cuma felan ama aradığımda hep yoğun, işi çıkmış oluyo.. sevmedim ben bu durumu :26:
zuzu var evet, Elfi de unutturdu kendini
yeni saçlarını çekip koyacaktı göyaa
Evet önce elfiye kızın
niye gitmedin diyorum
cumada
e sen?
sinirleniyo
kapattım yüzüne
karışmamalı mıyım?
Ama bu haksızlık doğum günü fotolarında saçlarım varya. Tabi renk belli olmadığı için anlamadınız. Ama saç boyunun kısa olduğuna bakabilirsiniz :)))
kızlar slaytıma hangi müzüği koyabilirmiyim benim aklıma gelmiyo öle özel bir şarkıda yok
seninle herşeye varım ben diye bi şarkı vardı kayahanındı galiba o olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?