2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar bgn geç kaldım gelmekte. nasılsınız bakalım

bol tatilemi gidiyorsun ahh ahh ne guselll nereye gidiyorsunuz tatile bolbol dinlen eğlen gez ve bronzlaşş :)

evt cnm hayırlısıyla inşallah altınolukla,marmarise gidecz allah izin verirse inşallah tatile çıkamayanlarda en kısa zamanda çıkar kızlar..

kızlar yaa bişi sorucam.. :26:
eşim eskiden biz çıkarken felan cumayı asla kaçırmazdı, her cuma namaza giderdi
yani ne bilim daha çok ibadet ederdi..
ama artık cumaya gitmiyo, geçen kandilde mesela eve geldi ben dua etmiştim (yasin felan okuyorum mutlaka hele ki kandillerde) dedim sen de namaz kılsana, bişi yap öyle diyince biraz da utandığı için mi ne hemen sesini yükseltiyo işte "ediyorum ben dualarımı, karışma bana bu konuda" gibi
şimdi de aradım, cumaya gitmemiş
niye gitmedin diyorum
mağazayı kime bırakıyım diyo
elemanların nerde diyorum
cumada
e sen?
sinirleniyo
kapattım yüzüne
bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo
karışmamalı mıyım?
:26:

Son düzenleme:

cnm bence karışma içinden geliyosa kendisi yapar zaten zorla olmazki bak sabahki kapanma konusu gibi bişe buda..

cnm bence karışma içinden geliyosa kendisi yapar zaten zorla olmazki bak sabahki kapanma konusu gibi bişe buda..
ama işte hiç yapmasa anlarım, ama neden birdenbire böyle yapmaya başladı
ben de istemeyerek başlıyorum: sen böyle değildinlere, ne oldulara

nektarım benmkide kışın gider her cuma...yaz gelince montajları oluyo, işlerden gidemiyo..arada gitmeye çalışıyo.....

kaç haftadır benmkide gitmedi işler yoğun..ama bi bahanesi yoksa bende sıkıştırırım git diye...senin yaptığında bi yanlış yok ...

hatta ben diyodum ya kışın, randevu falan :) perşembe geceleri derdi hadi cumalayalım...cumaya hazırla beni diye:89: bizim randevular ordan gelme yanii:86:
ay konuyu nereye bağladım:26:

hatta cumadan sonra arar sorardım...dua ettinmi bizim için diye..ettim derdi..bende Allah kabul etsin derim ..o da allah razı olsun der

ama bu aralar gidemiyo

ondan yani genelde perşembe

zuzum işte sonra pişman oluyorum.. karışmamalıyım diyorum, 2-3 hafta susuyorum sonra yine dayanamıyorum
kışın da gitmedi hiç bazen diyo perşembe akşamları banyo yapim ben yarın cuma felan ama aradığımda hep yoğun, işi çıkmış oluyo.. sevmedim ben bu durumu :26:

Son düzenleme:
:83::83::83::83:

zuzu var evet, Elfi de unutturdu kendini
yeni saçlarını çekip koyacaktı göyaa

Ebruu ben çok foto koydum ama sildim hepsini...düğünden ,evden ,balayından...hoş hepimiz koyduk :)))
ama genelde en sona ben kalıyom dimmi yarenay

Bir iki foto koyucam, akşam eşim gelsin ona yaptırcam laptoptan

zuzum artık bu kadar laftan sonra bu akşam unutmazsın diye düşünüyorum

elfinin tatil telaşı falan var diye çok üstüne gitmedik. ayrıca o en azından doğumgünü fotolarını yükledi yani. sende ne yıldönümü var ne de doğumgünü

canım bence sorman gayet doğal. tabii ki içinden gelmesi önemli ama sen en azından hatırlatmış oluyorsun. bunları söylemek hatırlatmak kötü birşey değil ki. ama üstüne çok gidiyorsan ya da üstüste denk geldiyse falan sıkılmış olabilir bu konudan.

evet

canm tamm işi olur gidemez anlarsımn da ,niye sorduğun için kızıp bağırıyo...

..

yarenim abam kızma ok:78:

sorman normal ama çok fazla üstüne gitme üstüne gittikçe hiç gitmez namaza farklı yollardan onu yakınlaştırmaya çalış

sertab'ın koparılan çiçekler şarkısını çok seviyorum ya, pişmanlığı bu kadar iyi anlatabilen başka parça yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…