2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hatırla beni kamyonetlerle

zuzumm

kızlar babalarına daha bağlı olur zatenn
bol, 3d 4d ultrasondan gördünüz mü şirineyi hiç? :)

evt cnm öle olurlar bizimkide kesin öyle olur bence eşim çocuklarla çok ii anlaşır çok sever bide kendi kızı olunca ayrı tabi:)
evt bugün 4 boyutluda baktı onda daha net oluyo boyu baya önden gidiyomuş ikimizde boyluyuz ya kızımızda uzun olacak inşallah yarım kilo olmuş kuzuşum

Kızlar hiç kapanmayı düşündünüz mü ????

Eşimde sordu bu soruyu bana hiç düşünmedim. görevim olarak sana söylemek zorundayım uygulayıp uygulalamak sana kalmış bişey dedi ben uygulamamaktan yana oldum.

Canım benim size iyi yolculuklar iyi tatiller. Çok iyi eğlen müdürü işi hiç düşünme. eşinlede atışma bol bol yürüyüşte yap bebişin için :))

şu an için düşünmüyorum ben zuzum, öyle zaten düşünüp felan yapmam kapanacaksam.. içimden gelir bir anda yaparım :44: nerden çıktı canım, sen düşünüyomusun :)))

maşallah kuzuya artık daha hızlı kilo alıcak :)))

Ben düşünüyorum ama sadece düşüncemde var :) ilerde allah nasip ederse belki birgün

Doğru diyosun nektar..düşünceyle olmuyo....birden gelmesi lazım :))

demin bi konu okudumda kız kapanıyomuş...ordan geldi aklıma...

Doğru diyosun nektar..düşünceyle olmuyo....birden gelmesi lazım :))

demin bi konu okudumda kız kapanıyomuş...ordan geldi aklıma...

bende hiç düşünmedim böyle bişeyi dediğiniz gibi içinden gelmesi gerek kendimi hiç öle düşünmedim doğrusu ama ilerde ne olur bilinmez tabi..

elficim sana şimdiden ii yolculuklar stressiz güzel bir tatiş geçiririz inşallahh..

Çalıştığım yerin atölyesi karşımızda. geçen annemlere gidecektim onların servisine bindim. Atölyede çalışan kızın yanına oturdum baştan aşağı beni süzdü ama öyle alttan alttan değil açık bi şekilde sonra sohbet etmeye başladık 16 yaşındaymış başında bi yazması var camı açtılar yazması açıldı çünkü saçın yarısından fazlası açık ve önlerine perçemlerini çıkarmış off yine düştü bu falan dedi çıkardı. Sen mi istedin kapanmayı ailenmi dedim.. Abisi istiyormuş sonra bana dediki senin gibi daha güzel keşke bende açık olsam. Üzüldüm kıza kapanmak istemiyor her fırsatta yazmasını çıkarıyor taksa bile yarısı açık ama aile baskısı var

maşallah canım hep böyle gider işallah şimdiden baba sözü dinliyor

şimdiden iyi yolculuklar canım dikkat edin giderken kendi aracınızla gideceksiniz demi bol bol dinlenin eğlenin üçünüz minik bile tatile gidiyor :)

öyle kapandıktan sonra..ne kıza faydası olur ne aileye....
Dinimizde baskı ,zorlama yok zaten....
Ne ailemden öyle bi baskı gördüm ne eşimden...

Bende merak edip eşime sormuştum...ne düşündüğünü...kapanırsanda kendine ,kapanmasan da dedi...

şimdiden iyi yolculuklar canım dikkat edin giderken kendi aracınızla gideceksiniz demi bol bol dinlenin eğlenin üçünüz minik bile tatile gidiyor :)

evt cnm kendi aracımızla bi evli çift arkadaşımız daha var işte annemler falanda kızıyolar aslında o kadar uzun yola ama bakalım allahım hayırlısyla gidip dönmek nasip etsin..

canım düşünmekle olmuyor ben ortaokulu imamhatip lisesinde okudum kendi isteğimle değil babam arkadaşı kızını oraya veriyo diye verdi kapandım ama eve gelirdim açardım daha küçüksün ortaokul bitti liseyi anadolu imamhatip kazandım ama puanım anadolu lisesinede yetiyodu o arkadaşımla beraber oarya yazıldık o arkadaşım açıldı ben hala kapalıydım ama eve giderken okul-yurt arası açık haftasonları eve giderken kapanırdım o kadar zor bişeyki içinden gelmeyince olmuyor ben isityordum ama okuduğum için ve ilerisinide düşündüğüm için kapanmak istemiyordum ama biizm oralarda açık çok nadirdi lisede bitti üniversitede bile eve giderken kapanırdım artık annemle sürekli bu yüzden tartışırdım daha fazla günah kazanıyorum beni bana bırakın diye eve gitmiyodum artık uzun zamndan sonra gittim açık gitmiştim herkes şaşırmıştı okula geldikten sonra konuşmışlar bide istanbula gelince iznimde gittim ozamn yazdı dahada şaşırdılar ama okadar yıprandımki anlatamam ikilemde kaldım okumasaydım kapanırdım ama okuyupta kapanmak mesleğim bunu kabul etmiyor

evt cnm kendi aracımızla bi evli çift arkadaşımız daha var işte annemler falanda kızıyolar aslında o kadar uzun yola ama bakalım allahım hayırlısyla gidip dönmek nasip etsin..

işallah hayırlısıyla gidip gelirsiniz canım ama kendine dikkat et güneşte falan kalma

ben düşünmedim hiç. namaz kılmak falan hep içimde var ama kapanmak hiç aklımın ucundan geçmedi.

bolummm maşallah bebişine senin kızın olacağına göre zaten çok güzel olacak kesin, bir de boylu olursa manken gibi, erkekler bırakmaz peşini, babası şimdiden düşünmeye başlasın bence inşallah yolu ve tatili çoooook huzurlu bir şekilde geçirirsiniz canım. bikini giyecek misin? hehe aklıma bak nerde

amin canım benim inşallahhvalla giyecem napim mayo daha kötü duruyo valla ben çok görüyorum bikinili hamile napim birazda göz zevkleri bozulsun insanlarınama zaten oralarda böle şeyleri takan insanlar yoktur heralde turistler hep öyle geziyo zaten

bence de giy zaten, sen öyle daha tatlı olursun. turistlerin gözleri güzellik görsün şekerim:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…