hatırla beni kamyonetlerle
zuzumm
kızlar babalarına daha bağlı olur zatenn
bol, 3d 4d ultrasondan gördünüz mü şirineyi hiç? :)
Kızlar hiç kapanmayı düşündünüz mü ????
tşk ederiz teyzesi nazar değmesin bende valizi hazırladım akşam çamaşır yıkadım sabah birazı kurumuştu artık kalanı gidince alacam 5 gibi izin alabilirsem izin alacam müdür yok bugün çıkarım aslında ama arar diye korkuyorum inşallah aramaz sonrada eve uğrayıp çıkacaz hmen yolumuz çok uzun şans dileyin bana sorunsuz atlatım kızlar..
şu an için düşünmüyorum ben zuzum, öyle zaten düşünüp felan yapmam kapanacaksam.. içimden gelir bir anda yaparım :44: nerden çıktı canım, sen düşünüyomusun :)))Kızlar hiç kapanmayı düşündünüz mü ????
maşallah kuzuyaevt cnm öle olurlar bizimkide kesin öyle olur bence eşim çocuklarla çok ii anlaşır çok sever bide kendi kızı olunca ayrı tabi:)
evt bugün 4 boyutluda baktı onda daha net oluyo boyu baya önden gidiyomuş ikimizde boyluyuz ya kızımızda uzun olacak inşallah yarım kilo olmuş kuzuşum
Doğru diyosun nektar..düşünceyle olmuyo....birden gelmesi lazım :))
demin bi konu okudumda kız kapanıyomuş...ordan geldi aklıma...
elficim sana şimdiden ii yolculuklar stressiz güzel bir tatiş geçiririz inşallahh..
günaydın kızlar biz geldik:))
sabah doktora gittim yola çıkmadan kızımı bir görim dedim gayet iyiydi çok şükür elini kafasına koymuş duruyodu ağzında sanki yemek var gibi çğniyo falan doktor eşime dedi sen elini koyda karnına elini indirsin başından eşim elini koyar koymaz indirdi doktorda diyo bak babasının sözünü dinlicek kızın ayy canım benim ya yerim ben onu:)
tşk ederiz teyzesi nazar değmesin bende valizi hazırladım akşam çamaşır yıkadım sabah birazı kurumuştu artık kalanı gidince alacam 5 gibi izin alabilirsem izin alacam müdür yok bugün çıkarım aslında ama arar diye korkuyorum inşallah aramaz sonrada eve uğrayıp çıkacaz hmen yolumuz çok uzun şans dileyin bana sorunsuz atlatım kızlar..
çalıştığım yerin atölyesi karşımızda. Geçen annemlere gidecektim onların servisine bindim. Atölyede çalışan kızın yanına oturdum baştan aşağı beni süzdü ama öyle alttan alttan değil açık bi şekilde sonra sohbet etmeye başladık 16 yaşındaymış başında bi yazması var camı açtılar yazması açıldı çünkü saçın yarısından fazlası açık ve önlerine perçemlerini çıkarmış off yine düştü bu falan dedi çıkardı. Sen mi istedin kapanmayı ailenmi dedim.. Abisi istiyormuş sonra bana dediki senin gibi daha güzel keşke bende açık olsam. üzüldüm kıza kapanmak istemiyor her fırsatta yazmasını çıkarıyor taksa bile yarısı açık ama aile baskısı var
şimdiden iyi yolculuklar canım dikkat edin giderken kendi aracınızla gideceksiniz demi bol bol dinlenin eğlenin üçünüz minik bile tatile gidiyor :)
evt cnm kendi aracımızla bi evli çift arkadaşımız daha var işte annemler falanda kızıyolar aslında o kadar uzun yola ama bakalım allahım hayırlısyla gidip dönmek nasip etsin..
Evet zor olmuş enkidu...
evt cnm öle olurlar bizimkide kesin öyle olur bence eşim çocuklarla çok ii anlaşır çok sever bide kendi kızı olunca ayrı tabi:)
evt bugün 4 boyutluda baktı onda daha net oluyo boyu baya önden gidiyomuş ikimizde boyluyuz ya kızımızda uzun olacak inşallah yarım kilo olmuş kuzuşum
evt cnm kendi aracımızla bi evli çift arkadaşımız daha var işte annemler falanda kızıyolar aslında o kadar uzun yola ama bakalım allahım hayırlısyla gidip dönmek nasip etsin..
ben düşünmedim hiç. namaz kılmak falan hep içimde var ama kapanmak hiç aklımın ucundan geçmedi.
bolummm maşallah bebişinesenin kızın olacağına göre zaten çok güzel olacak kesin, bir de boylu olursa manken gibi, erkekler bırakmaz peşini, babası şimdiden düşünmeye başlasın bence inşallah yolu ve tatili çoooook huzurlu bir şekilde geçirirsiniz canım. bikini giyecek misin? hehe aklıma bak nerde
amin canım benim inşallahhvalla giyecem napim mayo daha kötü duruyo valla ben çok görüyorum bikinili hamile napim birazda göz zevkleri bozulsun insanların ama zaten oralarda böle şeyleri takan insanlar yoktur heralde turistler hep öyle geziyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?