arse güle güle binin 54 bini çok vermişsiniz ama eminim değmiştir. Biz de bi ara araba alacaz diye dizel toyotalara 45 bini gözden çıkarmıştık sonra madem bu kadar verecez vw mi olsa ne demiştik. şmidi düşünüyoruz da çok uçmuşuz şu an ayaklarımız daha bir yere basıyor :) küçük az yakan dizel ş içi bir araba alıp geçecez ama şmidi de fiytlar coştu . Siz ne zaman almıştınız?
Zuzum otomatik vites neden istiyon o geri kaçırıyor biz bir haftadır honda otomatik vites deniyoruz öyle :)) ayrıca da çok yakıyor.
biz bunu alırken qashqaı de aynı paraydı ama dizeli yoktu, test sürüşü yaptık, ikimide kullandık ben beğedim ama eşim beğnmedi,yol tutuşu iyi değil dedi, sonra bunda krar vermiştik. Porshe lere ende bayııyorum eşi audi diyo başka bişy emiyo :)) nasip kısmet kndine hedef koydu evide nca sonrasnda audi alcakmış. Babamlarda ben endimi bildim bileli bmw kullanır, satar ütüne ekleryenisini alır, satar üstüne ekler ynisini alır :) ben hep araba kullanmayı bmwde öğrendim onda praik yaptık, harik araba ama yaşlı arabası gibi gelir bana ğır araba yani :)) babam duymasın :)
canım baktım resimlere yorumumuda yaptımmm oleeeyyyyy ))))birşey sorcam şu resim ağacını nerden aldın ? benim kocam mağazanın birinin vitrininde görmüş, girip sormuş çocuklar gülmüş, abi o bizim dekor biz onu satmıyoruz demişler, nerde aldınız demiş,bilmiyoruz satın almacılar alıyo demişler, 1 yıldır arıyoruz bulsam hemen alıcam çok mutlu olacak :))kkızlar geçen foto koymuştum bugün biraz daha koydum fundam ben senin fotoları göremedim ama olsun
canım baktım resimlere yorumumuda yaptımmm oleeeyyyyy ))))birşey sorcam şu resim ağacını nerden aldın ? benim kocam mağazanın birinin vitrininde görmüş, girip sormuş çocuklar gülmüş, abi o bizim dekor biz onu satmıyoruz demişler, nerde aldınız demiş,bilmiyoruz satın almacılar alıyo demişler, 1 yıldır arıyoruz bulsam hemen alıcam çok mutlu olacak :))
bakayım internetten sağol tatlım , artık parası neyse vericez :))))canım ben onu baya oldu nette bakarken bulmuştum almamıştım pahalı gelmişti görmedene almak istememiştim sonra benim alışveriş yaptığım bi mağazada gördüm 150tl idi yine nette alışveriş sitesinde inddirime girmişti 91tlydi umbra markası nerden bulursun bilemiyorum
k
kızlar geçen foto koymuştum bugün biraz daha koydum
fundam ben senin fotoları göremedim ama olsun
Maşallah canım çok hoşsunuz çok beğendim fotolarınızı güzel bi sofra hazırlamışındaha nice yıllara foto ağacı bende çok beğeniyorum bi ara alacak olmuştum 150 tl dı vazgeçtim bakıyım yine nete
ya benim gözüme çok kalabalık geliyo o ağaç yaa
yokk yokkkykkk hiçbiryerde o ağaçtan yok((( evim. net dede yok .(((
iyi yapmışın canım çok hoş duruyo uygun almışın sen kaç tane foto alıyo kullanışlımıteşekkür ederim canım evet eşim yemeyi çok seviyor halindende belli oluyor zaten amin canım hepimiz nice aşkla mutlu yıllara bende o yüzden almadım bide evde yer yok diye sonra sinken deyince aklıma geldi evimnet sitesinde gördüm aldım dedim bebişim olunca fotolarını koyarım ne güzel olur diye düşününce aldım
ayy evet ya nerde kaldı bunlarhadi elfi gelsin, bol bi deeee sinem gelsin tam takım toplanalımmmmmSinem uzun zamandır yok...
çok kalabalık değil aslında çok güzel duruyor ayrı bir havası var
benim deya benim gözüme çok kalabalık geliyo o ağaç yaa
yokk yokkkykkk hiçbiryerde o ağaçtan yok((( evim. net dede yok .(((
benim de
Fotofalls BÜYÜK FOTOĞRAF AĞACI ve ÇERÇEVESİ GittiGidiyor.com'da #38451780
burda var ama :))
bir de bu var ama bu daha ufak galiba :))bu değil canım bu sehba masa üstüne sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?