2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa vitesli zor geliyo öğrenmesi...eşimin sattığı araba vitesliydi onda bana öğretirken bayaa çıldırma noktasına geliyodu :)))arabayı dinle diyo..dinliyom ama anlamıyom ne sölüyosa :))))

ay evet aynen aynen arsecimmm Eşimin dedesinde var, banada hep yaşlı işi gelmiştir bmw ler
Dedem satsın ben alırımdiyo, kavga ediyoz..yaşlımısın sen diyom ben binmem o arabaya :))

kkızlar geçen foto koymuştum bugün biraz daha koydum fundam ben senin fotoları göremedim ama olsun
canım baktım resimlere yorumumuda yaptımmm oleeeyyyyy ))))birşey sorcam şu resim ağacını nerden aldın ? benim kocam mağazanın birinin vitrininde görmüş, girip sormuş çocuklar gülmüş, abi o bizim dekor biz onu satmıyoruz demişler, nerde aldınız demiş,bilmiyoruz satın almacılar alıyo demişler, 1 yıldır arıyoruz bulsam hemen alıcam çok mutlu olacak :))

canım ben onu baya oldu nette bakarken bulmuştum almamıştım pahalı gelmişti görmedene almak istememiştim sonra benim alışveriş yaptığım bi mağazada gördüm 150tl idi yine nette alışveriş sitesinde inddirime girmişti 91tlydi umbra markası nerden bulursun bilemiyorum

bakayım internetten sağol tatlım , artık parası neyse vericez :))))

arse ben o resim ağacından evim.net diye bir site var orda görüyordum sen de bi bak istersen. ben de anahtarlarımızı koyabileceğimiz duvara asılan orjinal ama tozu kolay alınan bir şey arıyorum uzun zamandır bakalım ne zaman bulacam

Maşallah canım çok hoşsunuz çok beğendim fotolarınızı güzel bi sofra hazırlamışındaha nice yıllarafoto ağacı bende çok beğeniyorum bi ara alacak olmuştum 150 tl dı vazgeçtim bakıyım yine nete

evime gitmek istiyorum artıkkk... yaklaşık 2 saat sonra çıkcam ama zaman geçmiyor sanki bugün ya

teşekkür ederim canım evet eşim yemeyi çok seviyor halindende belli oluyor zaten amin canım hepimiz nice aşkla mutlu yıllara bende o yüzden almadım bide evde yer yok diye sonra sinken deyince aklıma geldi evimnet sitesinde gördüm aldım dedim bebişim olunca fotolarını koyarım ne güzel olur diye düşününce aldım

hadi elfi gelsin, bol bi deeee sinem gelsin tam takım toplanalımmmmm sinem uzun zamandır yok...

Son düzenleme:
iyi yapmışın canım çok hoş duruyo uygun almışın sen kaç tane foto alıyo kullanışlımı
hadi elfi gelsin, bol bi deeee sinem gelsin tam takım toplanalımmmmm Sinem uzun zamandır yok...
ayy evet ya nerde kaldı bunlargelsinler artık :92:
çok kalabalık değil aslında çok güzel duruyor ayrı bir havası var

cidden ayrı bi havası var

zuzu vlla ne yalan söyleyim bana da çok kalabalık geliyor fotogrf ağacı; ya da benim evim küçük olduğundan bana öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…